- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #91.121
esilanur nasılsın meleğin nasılsagol canım
inşallah çok güzel çıkar sonuçlar en yakın zamanda
sen ve bütün arkadaşlarım herkes hamiş olucak allah izin verirse :)
mutluluğun resmini çizen arkadaşım iyi dileklerin için saol
bu akşam ne oldu biliyormusunuz
bir akrabam tüp denemesinde beklemedeydim ,iki dakka yanına uğrayayım dedim ,bir arkadaşı vardı yanında ,benim karnımı elledi dediki ,sen hamilesin :))
güldüm sadece ama hoşuma gitmedide değil,Zateen bir kaç güne belli olur,ben kan tahlli testim yarın,ama yapmayacağım ,kocaman bir sıfırlı kağıdı görüpde moralimi neşemi hiççççç bozamam:))
sen nasılsın bebeiş nasıl:)
esilanur nasılsın meleğin nasıl
çok saol yağmurum çok tşk allah razı olsun şu an adetliyim ve kasımın 15 de olacak adetimle başlicam kısmetse
memorial de yaptıracağım şu an duzlar belli değil o zaman belli olacak inşalllah bu defa rabbim yüzümü güldürür
seninde test günün yarınmış bence testi yap kendine işkence edip acaba tutmuşmu tutmamışmı diye işkence yapma
bu dahada çok yıpratıyo insanı inan
inşallah bu defa yüzün güler cennet kukulunu alırsın kocağına mis gibi kukusunu çekersin içine
allah yar ve yardımcın olsun
selam tatlım
kız sendemi aşılamaya başladın ,hayırlı olsun bebeğim:))
nurtopu gibi ikizlerin olur inşallah:))
allah razı olsun iyiyim gün sayıyorum günle geçmiyo geeçsinde bir an önce başlamak istiyorum rabbimin izini ileiyi canım çok şükür sen nasılsın
evet ekintos kasım adetim ile başlicam allah kısmet ederse inşallahçakrcım sende tüpe mi başladın hadi hayırı olsun inşallah güzel sonuçlanır....
şimdi kimleri bekliyoruz?
yağmur
meri
bilgem
çakır
Rabbim sen büyüksün ...herşeyin hayırlısını senden diliyoruz...
naber fıstıklar ben geçmişi okuyup gelene kadar gitmiş herkes....
herkese iyi gibi.....
YAĞMUR inşallah güzel haberlerini alalım....
BİLGEM o kadar heyecanlıyım ki..senin tedavinden bendede heyecan yaptı...hiç aklına OHSS falan getirme olmaz öyle birşey ayrıca ilkinden dolayı doktorlar temkinli olurlar....
CEYLAN senin yumurtalar görünmemiş...doktorla da sanki pambiş olmuşsun:))))
EKİN bu akşam gelmeyeceksinmiş niye ki.....merak ettim hergün gelip gelmeyince
RONYA iyileşememişsin,valla hasta olmak sanki kaçınılmaz o kadar soğuk ki havalar....
allah razı olsun iyiyim gün sayıyorum günle geçmiyo geeçsinde bir an önce başlamak istiyorum rabbimin izini ile
evet ekintos kasım adetim ile başlicam allah kısmet ederse inşallah
herkesin sonucu iyi olur
ceylannnnnnnnnnnn naparsın kuzuuuuuu
inşallah rabbim bana ve burda o günü hayal eden her kese yaşatsın :)hiç sıkıntı yapma günlerde geçer bibakmışsın karnın burnunda :)
ekintoşuumm evet göremedi doktor alttan bak dedim bakmam dedi başkada bişey demedi
bende sıkışık olmadıgım için dogal olarak göremedi neyse artık sonuca göre bakarız çaresine
doktorla nolmuşum nolmuşum ne demek istedin kız valla anlamadım iyi bişeymi dedin sen bana:26::26:
kanka olmuşsun,yani:))))))))))))
canım ben anlamadım şimdi sen aşılamaya başlıyormusun başlamıyormusun?
evet ama bugün pek anlaşamadık kendisiyle
hayır canım başlamıyorum ben aşılamaya henüz öyle bi planımız yok
Evet canım çok oyalıyor insanı
Oooo maşallah 9 köy hee.
Strateji yönün baya kuvvetli demekki
Okadar büyüdüğüne göre....
İnşallah bizimkinede saldırırlarda sıkılır bırakır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?