Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gokcen gonder canım bakayım bı daha
ben zaten o homepage ayarını gecen yapotım dıe hatırlıom o yuzden bulammamıssındır
yıne de sorayım dedım

sen yolla

gokcen bugun adetının 26. gunumu
yanlıssa orayıda dzuelteyım

sen suan kacıncı gunundesın son regl tarıhın ayın kacı oluyo

lorke sen ne alemdesin nasıl gidiyo iğneler vurulmaya devam mı.. senin aşılama ne zaamn olacak hayırlısıyla.

valla ıyıdır canım
bugun 5. ıgnemı vurdum
cuma kontrolum var bakalım yumurtaların boyutuna gore asılama zamanı bellı olur ama sanırım onumuzdekı hafta ıcı cars yada pers olabılır

teşekkür ederim bilgiler için,sizdeki problem nedir,varikosel var mı,takviye olarak ne alınması gerekıyor bu konuda fıkrın var mı?ona gore doktora yazdırayım,bilerek gidince daha cok ılgılenıyorlar cunku.

valla ıyıdır canım
bugun 5. ıgnemı vurdum
cuma kontrolum var bakalım yumurtaların boyutuna gore asılama zamanı bellı olur ama sanırım onumuzdekı hafta ıcı cars yada pers olabılır

hayırlısı canım az kalmış o zaman senin de. doktor belki benim için de önümüzdeki aylarda bir aşılama denemsi yapabileceğimizi söyledi ama eşim aşılamada şans çok düşükmüş tüp bebekte daha yüksek bir şans varken niye aşılama yaptıralım ki diyor pek gönlü yok o direkt tüp bebek olması taraftarı. bende aslında biraz tereddüt yaşadım topikte aşılama ile hamile kalan hiç yokmuş yağmurumun durumunu da öğrenince gerçekten bende hayal kırıklıığna uğradım inşallah sen bir ilk olursun da aşılama yaptıracak olanlara bana ve herkese umut olursun..

Kızlar ben geldim tekrar :)
Ütü yapıcaktım , çamaşırlar kurumamış, eşim gelene kadar kk'ya geldim..

canım sımdı oldu sılıp tkrar create dedım
o sekılde duzeldı

383ef1 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ayy çok teşekkür ederim lorkecim bu şimdi benim ateş tablom mu... çok mutlu oldum sen olmasan hayatta beceremezdim rabbim sana şöyle güzel mi güzel dünyalar tatlısı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. senin kadar bilgili becerikli iyi yürekli sıcacık birisi olsunn... amiiiiiiiin...

senin tabloda benden asagi kalir yani yok kiz

ayyy bende onu diyecektim gamzelim yaaa sana dedim bi de zikzaklar almış başını gitmiş bende de
ben tam yumurtlamadan birkaç gün önce ölçmeye başalamıştım artık adet sonrasına kadar alışırım herhalde.. senin dediğin gibi acemi tablosu işte..

ameliyat sonrası 15 gün sonra yani vitamin takviyesine başlayın canım
proxed plus
larginine
omega3
evicap
k.boynuzu tozu
ısırgan çayı
arı sütü bal polen
bunları kullanmaya çalışın
+eşinin hormonlarına bakılsın fsh-lh-testesteron
gerekliyse hormon ilacıda verir doktor.

valla aynen acemi tablosu
gamzelim ateşin bi yerde bi gökte:)
hergün aynı saatte ölç canım

canim olcuyorum ama niye boyle cikiyoki..

bide ben cok deli yatarim geceelrimi uzerimi cok aciyorum..
esim uzerimi orter surekli sagolsun..demekki dusuk ciktiginda ortmemis

Aman Allahım bunların hepsini mi kullanıcaz amelıyat olacagı ıcın kan testı yaptılar esıme belkı de fsh lh testesteron a bakmıslardır ama yıne soyleyemım ben doktora,ya eşim bunları kullansa ; gün boyu başka bişe yemesine gerek kalmaz ekin sen nasıl buldun test sonucunu sizinki nasıldı?

valla canım maddiyat yettiğince kullanacaz bunları
bizim sperm ml 16 milyon ileri hareke sıfır morfoloji %2 idi en son canım önümüzdeki hafta testi yenileyip
ameliyat sonrası ilk değerleri görücez
3 ay oldu 2,5 aydırda vitaminleri kullanıyoruz

Bu arada piyasada larginine yok en çok fındıkta varmış.Fındıkla yerini doldurmaya çalışıyorum.

ameliyattan 3 ay sonra mı test yapıyorlar?ay inşallah düzelmiştir sizin değerlerinizde en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın..siz ameliyatı nerde yaptırdınız?larginine ne? bu arada sana bunları kullanmanı doktor mu söyledi? ben çok soru soruyorum çunku hiç bişe bilmiyorum bu konuda ve bu durumu yaşayan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…