- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #91.301
ameliyattan 3 ay sonra mı test yapıyorlar?ay inşallah düzelmiştir sizin değerlerinizde en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın..siz ameliyatı nerde yaptırdınız?larginine ne? bu arada sana bunları kullanmanı doktor mu söyledi? ben çok soru soruyorum çunku hiç bişe bilmiyorum bu konuda ve bu durumu yaşayan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum kusura bakma
inaan çok üzüldüm yağmur ne desem boş inşallah eşinin değerleri katlanır normal olmassa tüp bebekle anne olursun inşallahkızlar merhaba :))
bugün ikindi itibariyle kırmızılar geldi ne yazıkki((
yani aşılamam tutmadı:Ç(((
MERİMMMMMM sen nerdesin kuşum ne alemdesin kaç günün var test yapmaya inşallah tutunmuştur meleğin canım
‎26 sehit( Vergi vermezsin, yardım alırsın. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin, hastayım dersin doktoru şehit edersin, yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın, fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun, sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, pis faşist dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın! Allah düşmanın bile namuslunu nasip etsin...! Allah hepinizin belasını versin
kızlar merhaba :))
bugün ikindi itibariyle kırmızılar geldi ne yazıkki((
yani aşılamam tutmadı:Ç(((
kızlaaarrr napıyosunuzzz
ayyyyy ceylannnnn avatara bak.....
ha gayretttt:)))))))))))))))))))
şşşş gebe kuş bunudamı begenmedin yoksa
ceylannnn ne haber caniimmm
iyidir canım senisormalı denk gelemiyoruz kaç gündür sen napıyosun
iyim canim bi iki gundur pek giremedim ondandirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?