- Konu Sahibi boncukboncuk
- #91.361
eda aneztezinin yomurta kalitesini düşürdüğünü bilmiyodum inan bu kunudada bilgim yokesra bana hiç pas vermiyonnnnnn
çakırım yaaa kuşum herşey rabimin elinde ol derse olurrrr her ihtimalide düşünmek lazım normal yolla olan da çok tüp bebegi tutmayanda ama rabbim izniyle olacak inşşş canım benim regli tarihimm 14 kasımm bu ay 16 da oldummm bakalaım nasıl olçakk inş emin elerdedirimm iyi şeyler duydum ama nasippp .bu arada kısa ve uzun protokol ne kuzummm :18:bana ne yapacaklar bu arada yumurta toplama işlaminde anestezi uygulanıyormuşş buda yumurtaların kalitesini düşürüyormuş acılı bişeymiii kızlar bilen yazsıınnnn
bilgem hayırlı olsun bitanemmm
canım ilgin alakan için sagl günü birlik gittikk begendim inş böyle devam ederrr ugraş beyle birlikte ilgileniyorlarlar bu arada çok güzel bebiş fotoları vardı ikiz üçüz ilaca tepki vermeme baglı canım yumuşlar kıvamına gelirse ona göre para vericez yani en az ilaç paraı 800 dedii misafir haneleri varmış ama talep olmayınca kapamışlar transfer sonrası 1 hafta kala bilirimmm ögretmen evindeee ama bakalımmm yola hemen çıkmayalım dedimmm bilmemm bu benim hüsnü kuruntumm sonrada özel araçla geri dönerimmmmm
yağmurum canım arkadaşım biliyoruz ki bu süreçler ne kadar umut dolu olursa olsun olmama ihtimalide varrr aslında nekadarda kendimizi her iki duruma hazırladık desekte biz olumsuz durumu göz ardı ediyoruz bu bizim içimizdeki umuttan kaynaklanıyor pes etmek yoooook biz anne olacaksak buda annelik öncesi maratonumuz inan bu hazırlık devresiii hepimizde burda olan ve olamayan ama mücadele eden tüm anne adayları anne olacak ama pes edenler vazgecenler hariçççç bak krisee bak pamuga bak ekintosaaa maşalllahhh 2 düşünmeye başlayanlarımız var bak boncuga baruka seni ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorummm cenabı ALLAH ümidiniz ben olayım demiş saglam bi iman inan en büyük dost tabiki bunları yaşarken üzülmemek elden dgl amaaa Allah hepimizin yardımcısı olsun la havle..... sürekli oku rabim yardımcımız olsunnn![]()
uzun protokol ila kısa arasındaki vark bu ay adetinin 21. günü lucrin diye bir iğne var unu kollanıyosun adet oluncada adetin 2. günü ymurta geliştirme ilaçlarına başlıyosun
kısa ise bu ay adet olduğunda 2. gün yomurta geliştirme ilaçlarına direk başlıyusun lucrinede onlarla beraber başlıyosun
arasındaki fark bu benim her 2 tüp bebeyim uzundu ama şimdi kısa olacak
kısa uzun olmasıda kişiden kişiye deyişiyo bu kadar
opu yomurta toplama işlemi ise bildiğin ameliyathane seni hazırlıyolar ameliyat elbiseleri ile ameliyathaneye giriyosun
sonra önlemm olarak tansiyon ülçüyolar kalp cihazlarına bağlıyolar sonra damar yolu ile
anesteziyi veriyo ve hemencicik güzlerin kapanıyo bu kadar
sonra 30 dakika sonra oyanıyosun ve biraz adet sancısı oluyo
hepsi bu