Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hoşgeldin Canım.....

Ohhh şimdi uzanıp dinlenirsin ne güzel....
Ben evi silip süpürdüm..
Daha ütüm var 15 dakika sonra eşim gelicek işten.
Yemek yicez falan filan
:6::6::6:

evet canim uzaniyorum ama skiliyorum ya keske yanimda olsa...

seninde daha cokk isin var..seninki yine koyune bakar simdi alir pc yi:1::1::1::1:

kızlar nasılsınız arada haberlerinizi okuyorum juniorlarımız oldu bir sürü olduk cok mutluyum. allah analı babalı büyütsün kızlar....

yağmur ne olur üzülme gelecek bebişin, sen onu istemekten vazgecme...

topikte güzel hatunlar yeni tedavilerine başlayan süper kızlar insallah bebisleriniz en kısa sürede sizlerle olacak her an dualarım sizinle...

bende durumlar aynı ev-iş-okul üçgeninde yorgun mutlu bir savaş halindeyim.
bebisim bir gün gelsin diye dua ediyorum.
esim yarın test yaptıracak yine, 14 kasımda kaan hocada randevumuz var. o tarihe kadar tüp bebek raporu icin evrak hazırlayacağım. büyük ihtimal bulunduğum ilin eğitim, uygulama ve araştırma hastanesi üreme sağlığı merkezinde tüp bebek denemesi yapacağım. raporumu aldığım zaman.

kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum sizi....

“ Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten...İnneke semiüddua .... ”
"RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN"

Manası:Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.... (Âl-i İmran.38)

manası:Zekeriyya'yı da (an). Hani o, Rabbine şöyle niyaz etmişti: Rabbim! Beni yalnız bırakma! Sen, vârislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir).
ENBİYA SR. AYET 89

1001 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
butterfly33
Zeynebim

ben geldım komsudan
sımdı ıgnemı yapmaya gıdıcem sonrada yemek vs
bı baktım bakalım neler olmus ben yokken

muesım gelmıs gıtmıssın valla sabah bolbol ordum ama hala cok yavasım yaa
yelegı bıtıreyım koyacagım fotoyu ama nerdeeee kurs bıtecek benım elımde hala yelek surunuyo olacak nerdeyse :27:

kızlar nasılsınız arada haberlerinizi okuyorum juniorlarımız oldu bir sürü olduk cok mutluyum. allah analı babalı büyütsün kızlar....

yağmur ne olur üzülme gelecek bebişin, sen onu istemekten vazgecme...

topikte güzel hatunlar yeni tedavilerine başlayan süper kızlar insallah bebisleriniz en kısa sürede sizlerle olacak her an dualarım sizinle...

bende durumlar aynı ev-iş-okul üçgeninde yorgun mutlu bir savaş halindeyim.
bebisim bir gün gelsin diye dua ediyorum.
esim yarın test yaptıracak yine, 14 kasımda kaan hocada randevumuz var. o tarihe kadar tüp bebek raporu icin evrak hazırlayacağım. büyük ihtimal bulunduğum ilin eğitim, uygulama ve araştırma hastanesi üreme sağlığı merkezinde tüp bebek denemesi yapacağım. raporumu aldığım zaman.

kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum sizi....

hakkında hayorlısı olsun hstc ınsallah sıkıntısızca halledersın rapor ıslerını esının testı de ıyı gelır ve moralle baslarsınız tedavıye de ...

ekın nabıyosun baslıyomu calısmalar bugun :23:
test gununu kararlastrdınızmı esınle

Yarın misafirlerim var hazırlık yapıyorum canım .
6 çeşit yaptım yeter heralde dimi uzmanımm:))))))))
çaşılmalar yarın var sonra 2 gün perhizle pazartesi test inşallah
sonra çalışmalar sürecekkkkkkkkkk

cok özledim siziiiiiii

arada bir girince burnumun direği sızlıyor kötü oluyorum diyordum ama öyle böyle değil yokluğunuzu hissediyorum. ayrılmaz bir bütün olmusuzda haberim yokmus meğer. sizlerden baska konusacak kimsem yokmus...

iyi varsınız iyi tanıdım artık gitmek yok her gün gelip yazacağım okuyacağım sizlerleyim

hoş buldum canım tedavin hayırlı olsun.

sonucu bebisli olsun. sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başı yerinde hayırlı evlatların olsun.

ben dua ederken hep böyle söylerim. sanada öyle yazmak istedim.

Back
X