Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoş buldum canım tedavin hayırlı olsun.

sonucu bebisli olsun. sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başı yerinde hayırlı evlatların olsun.

ben dua ederken hep böyle söylerim. sanada öyle yazmak istedim.

Hstc canım benim sağolasın ne güzel dua etmişsin ..
Allah razı olsun ..
İnşallah yakın zamanda sende kavuşursun bebeğine..

Deli kız bakmak yetmez , listeye girmek istiyorum demen gerek ..

Son düzenleme:
ِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi , şimdi kızının annesi :91:
:65:gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi , şimdi oğluşunun annesi :55:
:65:boncukboncuk:......................yine yeniden geldi bebişi .Ve artık kucağında :55:
:65:baruk:.................................Tek olsun bizim olsun:) .Hoşgeldin minik melek :55:
:65:nun.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor .. Kuzumuz hoşgeldi dünyaya :55:
:65:sumak:.................................O şimdi hamilee :49: Bebişimiz Kız..
:65:ceymi.................................hani çok zordu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Pamukkk:.............................resmen kaza ara hamiş kaldı bu deli falla :49: Bebişimiz Erkek..
:65:fatma84:.............................4 tüpten sonra gelen normal mucizeee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Hazel82:............................ Tüp yapalım dedi, doğal geldi meleği:49:Bebişimiz Erkek..
:65:Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee :49: Bebişimiz Kız..
:65:Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha :49:
:65:Adaesila............................Bir mucize bebiş daha:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde:49: Bebişimiz Kız..
:65:Ronya: ........................... ...Azmin sonu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Esilanur:.............................2. tüp bebişkomuz:49:
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49:
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:bilgemmm:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:ceylan...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ... Yumurta takibinde :)
:nazar:karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
:nazar:Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Yumurta takibinde :)
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyo ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eeeesssx..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
:nazar: deli kız ..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء :nazar:aminnnnnnnnn

2 haftadan fazla süre içinde topiğe uğramayan arkadaşları listeden siliyorum ..(Doğum yapan , hasta olan , seyehata giden arkadaşlarımız hariç )
Eğer uzun vadede gelmeye karar verirlerse tekrar eklerim ..
Listede yer almak isteyenler , listeye girmek istediğini belirtsin mutlaka ..
Bu liste biliyorsunuz ki aynı zamanda dua edilen arkadaşlarımızında oluşturduğu bir liste , burda ismi olan herkes dua listesinde de var ..

Son düzenleme:
ِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi , şimdi kızının annesi :91:
:65:gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi , şimdi oğluşunun annesi :55:
:65:boncukboncuk:......................yine yeniden geldi bebişi .Ve artık kucağında :55:
:65:baruk:.................................Tek olsun bizim olsun:) .Hoşgeldin minik melek :55:
:65:nun.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor .. Kuzumuz hoşgeldi dünyaya :55:
:65:sumak:.................................O şimdi hamilee :49: Bebişimiz Kız..
:65:ceymi.................................hani çok zordu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Pamukkk:.............................resmen kaza ara hamiş kaldı bu deli falla :49: Bebişimiz Erkek..
:65:fatma84:.............................4 tüpten sonra gelen normal mucizeee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Hazel82:............................ Tüp yapalım dedi, doğal geldi meleği:49:Bebişimiz Erkek..
:65:Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee :49: Bebişimiz Kız..
:65:Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha :49:
:65:Adaesila............................Bir mucize bebiş daha:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde:49: Bebişimiz Kız..
:65:Ronya: ........................... ...Azmin sonu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Esilanur:.............................2. tüp bebişkomuz:49:
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49:
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:bilgemmm:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:ceylan...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ... Yumurta takibinde :)
:nazar:karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
:nazar:Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Yumurta takibinde :)
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyo ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eeeesssx..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
:nazar: deli kız ..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء :nazar:aminnnnnnnnn

Yarın misafirlerim var hazırlık yapıyorum canım .
6 çeşit yaptım yeter heralde dimi uzmanımm:))))))))
çaşılmalar yarın var sonra 2 gün perhizle pazartesi test inşallah
sonra çalışmalar sürecekkkkkkkkkk
ooo masallah hamarat hanım yaptıklarının fotolarını cek koyalım sıteye tarfınle bırlıkte :34:
valla 6 cesıt cok bence
bızım her programımız 3 cesıt sınırlı ınsanlar yoksa cok gosterıse kacabılıyı ve ısraf oluyo
hemde cok yenıyo yaa cok yapınca hepsının tadına bkamak ıstıyo ınsan :27:

cok özledim siziiiiiii

arada bir girince burnumun direği sızlıyor kötü oluyorum diyordum ama öyle böyle değil yokluğunuzu hissediyorum. ayrılmaz bir bütün olmusuzda haberim yokmus meğer. sizlerden baska konusacak kimsem yokmus...

iyi varsınız iyi tanıdım artık gitmek yok her gün gelip yazacağım okuyacağım sizlerleyim
sen gel kafanı dagıt anlat burda ne guzel ıste
ole uzak kalınca da unutulmuyo aksıne paylasınca ınsan daha cok rahatlıyo
yada ben oyleyım en azından :31:

ekin listede ben yokum ..ikidir bakıyorum beni lsteye almamışsın ..adamdan sayılmıyormuyuz biz :20:

delıkız bende aynısını yazacaktım bılgemm yazmıs
bende dualıstenızde olmak ıstıyorum dıyen arkadasları eklıyoruz talebın varsa tabıkı eklenırsın :51:

ya ben bu seferkı duayı yetıstıremıcem ılk hafta regldım bu haftada yogun gectı
bıtmıcek bu seferlık ama okuayabıldıgım kadarıyla sela vaktı yarın duamı yapacagım ınsallah

yagmurum canım okudum ama yazını
diyecek söz olmuyor böyle zamanlarda
hayırlısı böyleymiş demekki.inşallah çok bekletmez seni bebişin.

hstc hoşgeldin canım .vedaelde vardı hamileligi nasıl gidiyor o neden giremiyor acaba

ekin mamaların isimlerin yaz o zaman.merak ettim ama......

ronyam iyisindir inşallah.

bilgemm zaman geçiyor.inşallah senin için mutlu son olur.duaların kabul olur inşallah.

esracım şu yaşlı teyze resimlerini unutamıyorum.ekinin ellerini:))))

Lorkem her hafta toplanılsa ben tek çeşit yaparım yeter o kadar
yılda bi topladım milleti ondan çeşit çok oldu bee

antalya sen benim ellerimi unutama sonrada ne yaptın diye merak et..
söylemiyommmmmmmmmmm
lorke resimleri çekerimde ya tarifle kiim uğraşçakki:)

ekin listede ben yokum ..ikidir bakıyorum beni lsteye almamışsın ..adamdan sayılmıyormuyuz biz :20:

Ben dua okuycam dedinde eklemedimmmi gzelim..
bu haftaki duayı biliyon demi?..
lorke duaları 2 hafta süreli okucaz ya bende başlamadım daha reglden dolayı
önümüzdeki hafta tamamlarız.

canım arkadaşlarım.....
sizi çok özledim
ve sizleri çok hepimiz bi gün mutlu olacağız buna inanıyorum
bugün klomenim bitti : )))
ve yarın çatlatma iğnem olacak
sitres yapmamak içinde topiğe çok girmiyorum
ama çok dualar ediyorum size topiğe geldiğimde 5 aylık evliydim
daha erken üzülme dediniz bende size yıl olmasından korkuyorum demiştim
ve oldu....
şükürler olsun tabiki ama beklemek kaç yıl geçerse geçsin çok zor : ((
şimdi bu ayda olmazsa diye korkmaya başlıyorum sora
mevlam : sen neylersen güzel eylersin bana sadece sabır ver diyorum.
allahım elimden geleni yapıyorum gerisini sana bırakıyorum diyorum
hepiniz allaha emanet olun
dualarımdasınız
bana dua edin lütfen....

Yağmur'um çok üzüldüm ya ..
Ne olur üzme kendini, biliyorum demesi kolay , sana kıyamadığımdan ..
İnşallah bir daha ki sefere , rabbim nasip eder..
:38:

Ahhhh yağmurum ne diyimki ne diyim................
sanki bizede sonunda tüp yolu gözükecek.
Normale sperm, tüpede yumurta sıkıntısı
ne yapacaz biz bilmiyorum :26:

canım benim ya nolur üzme kendini inşallah ve inşallah bidahaki tedavinde gelir demekki zamanı değilmiş rabbim normal yoldan nasip etsin inşallah

bilgem sonu hayir olsun ins canim..ALLAH im emeklerini karsiliksiz birakmasin isn..

yagmurrr inan cok uzuldum canim arkdasimm..hakkinda hayirlsi buymus demekki daha vakti zamni gelmemis..rabbim daha fazla beklemesin seni..

cıp. ıle ılk ayım deılkı ama
dundu gunum gelmedı ama elı kulagnda butun belırtılerımın sınyallerı var :(

hayırlısı olsun tatlım
ınsallah sorunsuz bır tedavın olur ve sonunda
hayırlı bır evladın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:(cok uzuldum
rabbm hayırlısını versın yagmırım :(

yağmur çok üzüldüm canım.. rabbim hayırlısını versin ne diyelim hayırlı bir zamanda aniden çıkıp gelsin inşallah bebişin..

bılgemm hersey yolundaymıs sevındım
hadı bakalım mubarek cuma gunu baslıyorsun hemde ınsallah halayını cekmekte nasıb olur

yagmurum cok uzuldum ama ne dıyebılrızkı
zamanı gelınce hepımzıın olacak ınsallah sende bızde sasıp kalacagız ınsallah en kısa zamanda

canım dogru tabı ama degerlerın cok dengesız ceylandan sonra bı de senın atesını bole gordum
yozgatlılarda mı var bı haol nedır :27:

hep aynı saatte aynı sekılde olcuyorsun degılmı

gokcen paylasmak ıcın sag ustta sharıng e sonra da view yazan yere tıklarsan adres cubugundakı lınkı buraya kopylaa yapıstır ok :34:

kızlar herkese merhaba..herkes iyidir umarım..

NUN canım gözün aydın..çok ama çok sevindim..

BİLGEM tekrar hayırlı olsun tedavin, az kaldı inşAllah..

YAĞMUR canımm hakkınızda hayırlısı olsun..

canım arkadaşlarım çok saolun:))
Üzülmedim desem yalan olur:)
demekki azda olsa içimde bir umut varmış:)
ne diyeceğimi ne yapacağımı cidden bilmiyorum?
kendimi çok caresiz ,hissediyorum,sanki dünya yıkıldı altında bir tek ben kaldım:((
topiğe bile girmek içimden gelmiyor:((
oysa sizi merak da ediyorum,karmaşık duygular içindeyim
içinden geçenleri eşime anlatamıyorum ,kendi kendime ağlıyorum,zaten doğru cümleleride bulamıyorum
bir labirente düşmüş çıkış yolunu bulmaya uğraşıp duruyorum.....
daha fazla yazıp sizleri üzmek de istemiyorum..
çıkacağım hemen pc ye bakamıyorum nedense gözlerimi rahatsız ediyor,
Hepinize tekrardan tşk ederim arkadaşlar
İnşallah bilgemden ,sewserden,lorkeeden ,çakırdan xedadan ,deli kızdan hayırlı haberleri alırız,ismini hatırlaymadığım tedavide olan başka arkadaşlarım varsada affetsin beni,bu arda hiç yılmadan deneyen arkadaşlarımdan da bekliyorum hayır haber.
bir halay çekemedik bir türlü:)))))))))))))

yagmurum uzme kendini lutfen kendine boyle saliverme '
cok yakinda senin burda halayini cekicez meraketme bunu oyle cok istiyorum ki.

sevser canim hayirli olsun catlam ignesidnen kac gun sonra tets yapilicakmis.

ekinn dua icin cok tsk ederim sagol canim not aldim cok sukur..

pamuk hosgeldin canimm

canım arkadaşlarım çok saolun:))
Üzülmedim desem yalan olur:)
demekki azda olsa içimde bir umut varmış:)
ne diyeceğimi ne yapacağımı cidden bilmiyorum?
kendimi çok caresiz ,hissediyorum,sanki dünya yıkıldı altında bir tek ben kaldım:((
topiğe bile girmek içimden gelmiyor:((
oysa sizi merak da ediyorum,karmaşık duygular içindeyim
içinden geçenleri eşime anlatamıyorum ,kendi kendime ağlıyorum,zaten doğru cümleleride bulamıyorum
bir labirente düşmüş çıkış yolunu bulmaya uğraşıp duruyorum.....
daha fazla yazıp sizleri üzmek de istemiyorum..
çıkacağım hemen pc ye bakamıyorum nedense gözlerimi rahatsız ediyor,
Hepinize tekrardan tşk ederim arkadaşlar
İnşallah bilgemden ,sewserden,lorkeeden ,çakırdan xedadan ,deli kızdan hayırlı haberleri alırız,ismini hatırlaymadığım tedavide olan başka arkadaşlarım varsada affetsin beni,bu arda hiç yılmadan deneyen arkadaşlarımdan da bekliyorum hayır haber.
bir halay çekemedik bir türlü:)))))))))))))

yağmur seni seviyor ve dualar ediyorummmm...
Rabbim hepimizin duasını duysun inşallah..

ne bileyim sen ekliyorsun sanıyorum ben de :))
cık duyaı bilmiyorum ne okuyoruz :23:

“ Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten...İnneke semiüddua .... ”
"RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN"

Manası:Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.... (Âl-i İmran.38)

manası:Zekeriyya'yı da (an). Hani o, Rabbine şöyle niyaz etmişti: Rabbim! Beni yalnız bırakma! Sen, vârislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir).
ENBİYA SR. AYET 89

28 ekime kadar
1001 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır