Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eda aneztezinin yomurta kalitesini düşürdüğünü bilmiyodum inan bu kunudada bilgim yok
uzun protokol ila kısa arasındaki vark bu ay adetinin 21. günü lucrin diye bir iğne var unu kollanıyosun adet oluncada adetin 2. günü ymurta geliştirme ilaçlarına başlıyosun
kısa ise bu ay adet olduğunda 2. gün yomurta geliştirme ilaçlarına direk başlıyusun lucrinede onlarla beraber başlıyosun
arasındaki fark bu benim her 2 tüp bebeyim uzundu ama şimdi kısa olacak
kısa uzun olmasıda kişiden kişiye deyişiyo bu kadar
opu yomurta toplama işlemi ise bildiğin ameliyathane seni hazırlıyolar ameliyat elbiseleri ile ameliyathaneye giriyosun
sonra önlemm olarak tansiyon ülçüyolar kalp cihazlarına bağlıyolar sonra damar yolu ile
anesteziyi veriyo ve hemencicik güzlerin kapanıyo bu kadar
sonra 30 dakika sonra oyanıyosun ve biraz adet sancısı oluyo
hepsi bu

s.a kızlar uzun zamandır siteye girmiyodum.bu topiğede ilk defa geldim.2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebeğimizi bekliyoruz eşimi sonunda ikna edebildim spermiogram için ama sonucu alınca yıkıldım sperm sayısı 6 milyon çıktı normal değerler 40- 100 milyon arası..napıcaz şimdi bi fikri olan var mı

çakırrrrrımmm inş tutar rabbi hebli minessalihinnn

rapor aldım millet bugün yarın işe gitmeyeceğim.inş. haftasonuna geçer..
pazar günü ilacım bityor ...bir iki gün bekliycem adet olmayı ..oldum oldum olmadım kan testi yaptıracağım ..tabi bekleyebilirsem :))

inş hamilesindir deli kız bu arada çok hoplayıp zıplamaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…