- Konu Sahibi boncukboncuk
- #91.461
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bişe sorabilirmiyim acaba
ne oldu cnaım sen nie telaşlısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bişe sorabilirmiyim acaba
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız yaa bugün nete bi türlü giremedim gidip geldi ama çok şükür şimdi full çekiyoo kaç gündür de giremedimm sayfalar almiş başını gidiyo içinden çıkamadım vallaa yağmuruma üzüldüm anladığım kadarıyla negatif sonuç almış tedavisinde Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş ben de adetimn 3. günüdeyim ama bi türlü sökülemedim çok garip bi hayız oldu bu yani anlayamadım ama korktum rengi çok kapalı acaba bi hastalık felanmı var bilen varmıı kızlar depresyondaymm![]()
endometriumun kalınlaşması iyi canım döllenme olursa bebeğin tutunması için gerekli
her ay herşeyimiz değişiyo canım sabit bişi yokki.
teşekkürler ah haklısın canım biz ankaradayız o yüzden imkan çok nekadar zor şartlarda olanlar var takip yaptırcak hastane bile bulamayan uzman doktoru olmayan allah kolaylık versin
Adaş nerelerde geziyosun sen:)
ben birazdan çıkıcam kızlar
endişelenmeyin![]()
ne oldu cnaım sen nie telaşlısın
canım bize zaten baştan beri tüp bebek demişti hoca ama iğneye eşim klomene bir ara
cevap vermedi diye geçtik daha hızlı sonuç alırız diye ama iğneylede ahım şahım bir sonuç alamadık
klomenede başlattı tekrar ek olarak iğneye ramazanda başlamıştık neredeyse 3 ay olacak
tüp yaptırmak için baya detaylı plan yapmamız ve maddiyatı ayarlamamız lazım ayrıca aralıktan öncede
yaptıramayız eşim arazide olduğu için
canım üstüne görme olabilir mi?
amin canım cümlemize inşallah
bu gün seni çok marifetli gördüm maşallah hızına yetişilmiyo
gündüz misafire hazırlık şimdide kesin halvete gidiyosundur
kız dokanmasın bünyene alışık değil ya hani![]()
Adaş nerelerde geziyosun sen:)
ben birazdan çıkıcam kızlar
endişelenmeyin![]()
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız yaa bugün nete bi türlü giremedim gidip geldi ama çok şükür şimdi full çekiyoo kaç gündür de giremedimm sayfalar almiş başını gidiyo içinden çıkamadım vallaa yağmuruma üzüldüm anladığım kadarıyla negatif sonuç almış tedavisinde Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş ben de adetimn 3. günüdeyim ama bi türlü sökülemedim çok garip bi hayız oldu bu yani anlayamadım ama korktum rengi çok kapalı acaba bi hastalık felanmı var bilen varmıı kızlar depresyondaymm![]()
zeynepcim.doktora git istersen bi adette farklılaşma varsa 2 aydır bi görün sen iyi olur
yarın 4. günüm yarın gitsem olurmu acaba yani farkedermi ilk günmü gitmek lazım yoksa bitince mii
canım ben 18-20 yaşındayken çok sık bu problemle karşılaşırdım o zaman doktor bana arada yumurtlayamadığın için kist benzeri yapı olur ondan çamur gibi akıntın olur demişti ve doğum kontrol hapı verdi. Tabi ben mideme dokunduğu için 2 tane içtim sonra bıraktım. Zaten şikayetlerimden zamanla kendinden geçti düzeldi merak etme endişe edecek bişey yoktur am ayinede bi kontrole git istersen
git sen yarın adet döneminde rahim aşşağıda olduğu için daha iyi görünür..
kızlar bu arada kaan hoca eşime diyorki haftada en az bir kere yapın nekadar sık ilişki olursa eşinizde bundan dolayı hormonel olarak iyleşecektir. sık ilişki hormonlara çok iyi gençleştirirbenim fsh yüksek çıkıyorya bende diyorum boş durmak yok çalışcaz fsh düşecekkkk
kızlar bu arada kaan hoca eşime diyorki haftada en az bir kere yapın nekadar sık ilişki olursa eşinizde bundan dolayı hormonel olarak iyleşecektir. sık ilişki hormonlara çok iyi gençleştirirbenim fsh yüksek çıkıyorya bende diyorum boş durmak yok çalışcaz fsh düşecekkkk