Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Burda torunlarımız olacak nerdeyse biz hala bebiş peşinde olacaz..
ceylanla esranin bebişleri olsun kesin bana büyükanne dedirtirler :1:

evet kesin o cadılar büyükanne dedirtir. :10:

bu arada ekin ateş tabloma baksana sence 13. günmü yumurtladım 16. günmü ff 13 diye çekti ama değişebilir gibi bi arkadaşta 16. gün diyor ama sendende bir tahmin alayım :54:
370f7f Ovulation charts on FertilityFriend.com

anladım canım biz sadece endol terntal ve proxeed kullandık hormon ve dna yarın baklıcak. Bende düşüncen doğru hemen tüp yaptır. Bize dediki dna hasarı çoksa amaliyatla testisten sperm alırız böylece hasara maruz almadan üretildiği yerden kaynağından alırız dedi. İnşallah bu dediklerine gerek kalmaz.

inşallah sizde sonuçlar güzel çıkar canım kalbini ferah tut Rabbim hayırlı sonuçlar versin
bizde durumlar iki ucu şeyli deynek modunda malesef tüpte öyle hemen yaptıramayız
bulunduğum yerde yaptıramıyorum ya ist. yada ankaraya gitmek lazım malum orda da
kalma problemi sorun oluyo hiç doğru işimiz yok malesef hayırlısı artık

enes kaan hoca size igne vermiş.bunu tüp yaptıracaklara veriyor bildigim kadarıyla
siz tüp yaptırmıycakmısınız şimdi.
igneyi ne zamandır kullanıyor.

ben 13 diyorum ama akıntı ve kasık ağrısındna sen daha iyi tahmin edersin canım

valla canım akıntım 13- 14 vardı ama kasık ağrım fazla olmadı kasık ağrısı bikaç gündür var ondan tereddütte kaldım bide ben hiç 36.1 ateşle çatlamadım :1: 36.3 36.4 oldu. ama bu ayda ateşim düşük seyretti. regl 11. günü usg de endometrium 9 mm çıktı ilk kez endometrium bukadar kalın çıktı 11. günde en fazla 7,5mm çıkardı endometrium kalınlaşıyor endometrium neden kalınlaşır bilgin varmı?

ya kızlar KKda ne siteler varmış öyle..
bir girdim çıkamadım,çok ilginç..
Rabbim onlara hiç dert vermemiş,valla ohhhhh:))))))))))))

inşallah sizde sonuçlar güzel çıkar canım kalbini ferah tut Rabbim hayırlı sonuçlar versin
bizde durumlar iki ucu şeyli deynek modunda malesef tüpte öyle hemen yaptıramayız
bulunduğum yerde yaptıramıyorum ya ist. yada ankaraya gitmek lazım malum orda da
kalma problemi sorun oluyo hiç doğru işimiz yok malesef hayırlısı artık

teşekkürler ah haklısın canım biz ankaradayız o yüzden imkan çok nekadar zor şartlarda olanlar var takip yaptırcak hastane bile bulamayan uzman doktoru olmayan allah kolaylık versin

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız yaa bugün nete bi türlü giremedim gidip geldi ama çok şükür şimdi full çekiyoo kaç gündür de giremedimm sayfalar almiş başını gidiyo içinden çıkamadım vallaa yağmuruma üzüldüm anladığım kadarıyla negatif sonuç almış tedavisinde Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş ben de adetimn 3. günüdeyim ama bi türlü sökülemedim çok garip bi hayız oldu bu yani anlayamadım ama korktum rengi çok kapalı acaba bi hastalık felanmı var bilen varmıı kızlar depresyondaymm:43::43::43::43::43::43::43:

enes kaan hoca size igne vermiş.bunu tüp yaptıracaklara veriyor bildigim kadarıyla
siz tüp yaptırmıycakmısınız şimdi.
igneyi ne zamandır kullanıyor.

canım bize zaten baştan beri tüp bebek demişti hoca ama iğneye eşim klomene bir ara
cevap vermedi diye geçtik daha hızlı sonuç alırız diye ama iğneylede ahım şahım bir sonuç alamadık
klomenede başlattı tekrar ek olarak iğneye ramazanda başlamıştık neredeyse 3 ay olacak
tüp yaptırmak için baya detaylı plan yapmamız ve maddiyatı ayarlamamız lazım ayrıca aralıktan öncede
yaptıramayız eşim arazide olduğu için

valla canım akıntım 13- 14 vardı ama kasık ağrım fazla olmadı kasık ağrısı bikaç gündür var ondan tereddütte kaldım bide ben hiç 36.1 ateşle çatlamadım :1: 36.3 36.4 oldu. ama bu ayda ateşim düşük seyretti. regl 11. günü usg de endometrium 9 mm çıktı ilk kez endometrium bukadar kalın çıktı 11. günde en fazla 7,5mm çıkardı endometrium kalınlaşıyor endometrium neden kalınlaşır bilgin varmı?

endometriumun kalınlaşması iyi canım döllenme olursa bebeğin tutunması için gerekli
her ay herşeyimiz değişiyo canım sabit bişi yokki.

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız sorumu yukarda sormuştum ama sayfa açılmayınca çıkmadı sandımm meğer çıkmışş :1:

Son düzenleme:
Back
X