Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkürederim bende 20 yaşındayım acaba senin yaşadığın gibi bişeymi yaşıyorum anlayamadım ama gitsem ii olacak yine sağol canım fazla korkmasam ii olur

canim bendede bu ay oyle oldu ya..toplasan bir gun anca dogru dururt adet olmusumdur..benim en son tup bebk tedavidme kist olmustu..neyse doktoruma gittim adetle sokulur atilir dedi 2 aydir sol tarafimdaydi ksiti 2 aydir kasigima olur olmaz zam nda sanci giriyo sokulmedimiki acena offf

canim bendede bu ay oyle oldu ya..toplasan bir gun anca dogru dururt adet olmusumdur..benim en son tup bebk tedavidme kist olmustu..neyse doktoruma gittim adetle sokulur atilir dedi 2 aydir sol tarafimdaydi ksiti 2 aydir kasigima olur olmaz zam nda sanci giriyo sokulmedimiki acena offf

anladım bende kistten felan korkuyorum ama korkamasam ii olacak yoksa koktuğum başıma gelecek inş gelmezz:18::18::18:

Bak ya bize hiç böle şeyler demedi..
kıs yoksa uyduruyonmu çok çalışıyon demeyelim diyee :60:

valla bak dedi bize dediki ay ortası 13-14. gün 1 kez yapsanız bile hamile kalabilirsin dedi bende sperm kalitesi ne olcak dedi aaaa o başka onun için sık ilişki iyidir. Özellikle bayanında hormonel gelişimi için ne kadar çalışma o kadar ateşli yumoşlar kızlarrrrrrrrr seks sırasında bayandada hormonel uyarımlar artıyormuş ve gençleşiyormuş güçleniyormuş boşuna demiyorlar egzersiz yapın yürüyün koşun bunu yapamıyorsanız eşinizle gece güreş tutun :)

valla bak dedi bize dediki ay ortası 13-14. gün 1 kez yapsanız bile hamile kalabilirsin dedi bende sperm kalitesi ne olcak dedi aaaa o başka onun için sık ilişki iyidir. Özellikle bayanında hormonel gelişimi için ne kadar çalışma o kadar ateşli yumoşlar kızlarrrrrrrrr seks sırasında bayandada hormonel uyarımlar artıyormuş ve gençleşiyormuş güçleniyormuş boşuna demiyorlar egzersiz yapın yürüyün koşun bunu yapamıyorsanız eşinizle gece güreş tutun :)

hadi ya bunu bilmiyordum ben o zman bu gece herkese bir cintik olabilir:26::26::26:

kızlar bende kaçıyorum nefret ettiğim ütü işini yapıyım
erteleye erteleye şu saate kaldı hadi hayırlı geceler

ben bu ay ilk günleri boş geçtim şehir dışındaydım bide eşim test için cinsel perhiz falan bu işeri hallettik eşimi yakaladım bırakmıyom adam diyorki bi gün dinlensek ya bu ne diyor sonra yumurtladım dedim ohhh dedi kurtuldum :) bende olsun ne olur ne olmaz çalışcaz dedim ( korunurken ben kaçardım o kovalardı şimdi tam tesi oldu )

ben bu ay ilk günleri boş geçtim şehir dışındaydım bide eşim test için cinsel perhiz falan bu işeri hallettik eşimi yakaladım bırakmıyom adam diyorki bi gün dinlensek ya bu ne diyor sonra yumurtladım dedim ohhh dedi kurtuldum :) bende olsun ne olur ne olmaz çalışcaz dedim ( korunurken ben kaçardım o kovalardı şimdi tam tesi oldu )

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

h.b canim nasilsin dun gece msjini gec gordum kusura bakam bizde 3 yildir ugrasiyoruz bebk icin.
.esim evlenmeden oncede biliyomus zaten sorununu bu bizim icin avantaj oldu acikcasi..

zamn gecirmeden baslamistik tedaviye

zaman kaybetmemeniz iyi olmuş biz 2 yıl korunduk sonra 1 yıl denedik olmadı eşime dedim git bi baktır yok bende bişey turp gibiyim deyip kestirip attı neyse ikna ettim gitti ve turp gibi olmadığı ortaya çıktı :9:

Back
X