- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #92.301
sağolsn anacıkları alıştırmamışki mantarı brokoliyi evlenince tanıdı kendileri:)))))
tavukta iyi değil ya hayvanlar habire yumurtlasın diye veriyorlar hormonlu yemleri ..
24 saat ışıklı ortamda hayvan habire yumurtluyor gündüz diye:)))))
civciv 45 günde koca tavuk oluyo
ne yicez bilmiyorum
habire çocuk yapanlarda farklı bişi yemiyorki :44:
tavukta iyi değil ya hayvanlar habire yumurtlasın diye veriyorlar hormonlu yemleri ..
24 saat ışıklı ortamda hayvan habire yumurtluyor gündüz diye:)))))
civciv 45 günde koca tavuk oluyo
ne yicez bilmiyorum
habire çocuk yapanlarda farklı bişi yemiyorki :44:
evet bunlarıda yemez benimki tek tek çıkıyo:26::26::26::26:
benim kaynanamın menüzü sınırlıdır aynı şeyleri dönüp dolaşıp yapar
evinde sürekli pirinç pilavı haşlanmış tavuk bulunur
haşlanmış tavuktan sogudum artık
ivettttsendemi geliyoosuuunnnnn
hadi bekliyom sizi kapidan girin camlari falan kirmayin tamam ben cikiyorum kizlar hadi size iyi geceler
aynen canım bide bana diyorki birinin gelini hiç sebze yemeyen eşini sebzeye alıştırmış ..
kendi ne halt ettiyse yıllardır ben alıştırıcakmışım
bu arada bunuda paylaşayım yedirinnnnn
Mantar vitamin deposu
A, C, D vitaminlerinden zengin, 100 gramında 20-40 kalori bulunan mantar protein açısından da zengindir. Posa oranı da yüksek olan mantar barsakların çalışmasını sağlar. İçerdiği 'Lentinian' adı verilen maddenin tümörleri azalttığı bilinmektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, beyin kanamaları, damar sertliği, enfeksiyonlara karşı koruyucu, kolesterolü düşürücü özelliği vardır.
Amann en iyisi kafayı yemek dünya öyle güzel
ben yatıyorum iyi geceler size
hayırlı bi hafta olsun hepimize inşallahhhhhhhh
iyi geceelr canim fazla yorma kendini cift dikis felan diye
daah bize doktorculuk yapican
ben severim ama işte eşime sevdiremedim bir türlü koskoca adamlar laftanmı anlıyolar şunu ye bunu ye diye nohutu yedirdiydim sebzeler kaldıaynen canım bide bana diyorki birinin gelini hiç sebze yemeyen eşini sebzeye alıştırmış ..
kendi ne halt ettiyse yıllardır ben alıştırıcakmışım
bu arada bunuda paylaşayım yedirinnnnn
Mantar vitamin deposu
A, C, D vitaminlerinden zengin, 100 gramında 20-40 kalori bulunan mantar protein açısından da zengindir. Posa oranı da yüksek olan mantar barsakların çalışmasını sağlar. İçerdiği 'Lentinian' adı verilen maddenin tümörleri azalttığı bilinmektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, beyin kanamaları, damar sertliği, enfeksiyonlara karşı koruyucu, kolesterolü düşürücü özelliği vardır.
he kızzz bi anda ben çıkıyom siz gelin dedi gitti kılçıklarını yok edecek galibaivetttt
ceylann bizim gelicegimiz duyunca boi telas cikti gozyasiii
kıs benimki lafta gün aşırı olursa ne ala :))))))))
size daha reçeteler yazacam sanal ultrasyon icat edecem
çok hayalim var
ben severim ama işte eşime sevdiremedim bir türlü koskoca adamlar laftanmı anlıyolar şunu ye bunu ye diye nohutu yedirdiydim sebzeler kaldı
he kızzz bi anda ben çıkıyom siz gelin dedi gitti kılçıklarını yok edecek galiba
hayırlı geceler ekinim bende çıkıyorum kızlar sizlerede hayırlı geceler
Allah'a emanet olun
Allah'tan benimki mantarı seviyormuş her türlüsünü yer
kız bu erkek anneleri hepmi aynı benim kayınvalideminde
rahmetlinin menüsü çok çok kısıtlıydı hatta gelir gelmez mutfağı bana
bırakırdı ama eşime sorsan annesi çeşit çeşit yemek yaparmış bi ben şahit olamadım
çakır gibi aynenn benimkide aynennnnnn
eşim her ne kadar memleketli olarak yemek yapma kültürümüzün aynı oldugunu savunsada biz ailecek kayınvalidemin yemeklerini pek yiyemiyoruz
ınsallah canım takıcam sırtıma gezıcemhe valla lorkecim sanki kendi evde :))))
inşallah seninde bebeğin hemencecik gelirde sende 3 kişi gezersiniz lorkem
saolasın antalyamiyigeceler
ignede hayırlı olsun senin için canım.
kızlar eski arkadaşlar ne güzel buluşmuşsunuz
özlemişim o sohbetleri
37cf4a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar size zahmet yorumlarmisniz..yumurta gunum yakinmi ki:26:
36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com
galiba biraz öyle yaptım ama şuda var daha önceki aylarda da ilk uzayan akıntı geldiğinde işaretlerdim ama
çizgiyi çekmezdi baksana bir önceki tabloda var daha sonraki günlerde yani 16. günde 2. uzayan akıntı gelirdi
ondan sonra çekiyodu birde ben eşimede 16. güne gelirsin demiştim diğer türlü sorun olmuştu işle ilgili zavallım
şimdi evde ama çalışmada kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?