Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağolsn anacıkları alıştırmamışki mantarı brokoliyi evlenince tanıdı kendileri:)))))

evet bunlarıda yemez benimki tek tek çıkıyo:26::26::26::26:
benim kaynanamın menüzü sınırlıdır aynı şeyleri dönüp dolaşıp yapar
evinde sürekli pirinç pilavı haşlanmış tavuk bulunur
haşlanmış tavuktan sogudum artık

aman ona bakarsan sebzelerde aynı onlar çokmu sağlıklı oraganik diye satılanların yanına
yaklaşmak mümkün değil ben sadece köylü satıcılardan almaya gayret ediyorum ama organik
diyemem en azından toptancı malı değil diyosun ama gübrelerden bi haberiz

o kadar incelersek oooooo:26::26::26::26::26::26:

aynen canım bide bana diyorki birinin gelini hiç sebze yemeyen eşini sebzeye alıştırmış ..
kendi ne halt ettiyse yıllardır ben alıştırıcakmışım
bu arada bunuda paylaşayım yedirinnnnn
Mantar vitamin deposu
A, C, D vitaminlerinden zengin, 100 gramında 20-40 kalori bulunan mantar protein açısından da zengindir. Posa oranı da yüksek olan mantar barsakların çalışmasını sağlar. İçerdiği 'Lentinian' adı verilen maddenin tümörleri azalttığı bilinmektedir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, beyin kanamaları, damar sertliği, enfeksiyonlara karşı koruyucu, kolesterolü düşürücü özelliği vardır.

Amann en iyisi kafayı yemek dünya öyle güzel
ben yatıyorum iyi geceler size
hayırlı bi hafta olsun hepimize inşallahhhhhhhh

Allah'tan benimki mantarı seviyormuş her türlüsünü yer
kız bu erkek anneleri hepmi aynı benim kayınvalideminde
rahmetlinin menüsü çok çok kısıtlıydı hatta gelir gelmez mutfağı bana
bırakırdı ama eşime sorsan annesi çeşit çeşit yemek yaparmış bi ben şahit olamadım

ben severim ama işte eşime sevdiremedim bir türlü koskoca adamlar laftanmı anlıyolar şunu ye bunu ye diye nohutu yedirdiydim sebzeler kaldı
ivetttt

ceylann bizim gelicegimiz duyunca boi telas cikti gozyasiii
he kızzz bi anda ben çıkıyom siz gelin dedi gitti kılçıklarını yok edecek galiba

hayırlı geceler ekinim bende çıkıyorum kızlar sizlerede hayırlı geceler
Allah'a emanet olun

biz gelice diye
simdi acele acela kocasian yediriyomus baliklari
kocasi eney ugradigini sasiriyomus

çakır gibi aynenn benimkide aynennnnnn
eşim her ne kadar memleketli olarak yemek yapma kültürümüzün aynı oldugunu savunsada biz ailecek kayınvalidemin yemeklerini pek yiyemiyoruz

çakır gibi aynenn benimkide aynennnnnn
eşim her ne kadar memleketli olarak yemek yapma kültürümüzün aynı oldugunu savunsada biz ailecek kayınvalidemin yemeklerini pek yiyemiyoruz

kız bizimkiler aynı memlekettenmiydi acaba bende nadiren de olsa yaptığı yemeği yiyemezdim
hatta kaynım bile benim yemekleri tercih ederdi çerkez olmasına rağmen bir tek çerkez yemeği
yaptığını görmedim.eşime soruyorum ne yemek yapardı anlat bende yapıyım diyorum hatırlamıyorum
diyo ama anlatırken çeşit çeşit yemek pişirirdi oluyo niyeyse

gunaydın kızlar
kımse yok daha ben yazıp kacayım hsonundan sonra evın halı ıcler acısı
he valla lorkecim sanki kendi evde :))))
inşallah seninde bebeğin hemencecik gelirde sende 3 kişi gezersiniz lorkem
ınsallah canım takıcam sırtıma gezıcem

iyigeceler
ignede hayırlı olsun senin için canım.

kızlar eski arkadaşlar ne güzel buluşmuşsunuz
özlemişim o sohbetleri
saolasın antalyam

37cf4a Ovulation charts on FertilityFriend.com

kizlar size zahmet yorumlarmisniz..yumurta gunum yakinmi ki:26:

bı kac gune yukselebılır anıden
calısmalara baslayın aksatmayın sakın

enes bu sıvı nerden yok tedavı vs derken stres ettın kendını
tablon normal sen daha gec yumurtladın o yuzden calsımaya devam edın hazır esını bulmusken
bana 13. gune cekecek cızgıyuı gıbı gelıo bı kac gun daha atesını gormemız lazım
o yuzden sen ne olur ne olmaz calsımaya devam et ok

herkese günaydın güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..... kızlar dün müthiş bişey oldu eltimle kaynım aradı geçmiş olsuna gelicez diye parmağımdan dolayı kaynanamla eltim yakınlar ya hergün beraberler zaten oda duymuş neyse eltimlerle beraber oda geldi eltim bana çiçek yaptırmış kaynanamda pijama takımı almış neyse kapıyı açınca karşımda görünce dona kaldım neyse buyur ettim biraz mahçup bi şekilde girdi içeri evime gelmiş nede olsa hiç bişey olmamış gibi davrandım hemen terlik verdim ayaklarına içeri geçirdim hoş beş geçmiş olsun dileklerinden sonra kaynanam yaptığı yanlışı anlamış ve tekrar konuşmaya cesaret edememiş ben terslerim diye benimde psikolojim allak bullak kızım herkes bizim kusurumuzmuş gibi sürekli bana baskı yapıyo bende sizden çıkardım acısını kusura kalmayın ne desem boş ama inşallah bidaha böyle bişey yaşanmıycak dedi eşimde inşallah yoksa bidaha bu kadar anlayışlı olmam dedi sonra kalktı dün sen rahatsızsın dedi elimi bişeye vurdurmadı sağolsun ilk adımı ben atmayı düşünürken o yaptı artık banada bundan sonra dargınlığı bitirmek düşer zaten hayatta sevmem küs kalmayı daha kaç gün önce eşime bu konuyu açtım gidip barışalım diye ama o bana kızmıştı böyle benim kafam rahat yerinde dur demişti dün onlar gittikten sonra bana sarıldı iyiki senle evlenmişim bitanem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…