Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ronyacımm egede çalışıyorsan torpilli olursun hem ne güzel.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN

sımdı burdan bır arkadasın yazdıgını okudum
yurtıcı mng vede ptt kargoları deprem bolgelerıne bedava kargo gonderımını baslatmıs
encok battaneıye,su,ısıtıcıya,cocuk bezı ve mamasına ıhtıyac varmıs
bu konuda hepınızın duyarlı vede vcdanlı oldugunuzu bıldıgım ıcın
kullanmadıgınız kıslıkları battanıyelerınızı vede esyalarınızı
en azından pet sıselere su dolduraraktan bır kolı yapılıp yollanmasını rıca edıorum......

kizlarrr tup bebek yaptirdigim dr. karyotip analiz sonuclarini faxlamistimya dr. aradi sonuclar guzel cikmis bir problem yok dedi bu iyi bisey dedi ama ayni zamanda kotu birsey dedi kotu olsa ona yonelik tedavi yapardik dedi ama kotu ciksa baska problemlerde beraberinde gelirdi dedi...canim doktorum bana neden melegimin tutunmadigini aciklamaya calisiyor...nasip degilmis zamani degilmis iste bunun aciklamaya ihtiyaci yokki ben bunu biliyorum hep RABBIME dua etmistim hayirlisiysa olsun die iste hayirlisi ve hayirli zaman degilmis...neyse doktorcum tedaviye ne zaman baslamayi dusunuyorsun die sordu param yok diyemedim henuz karar veremedim dedim tedaviye baslamak istedigim zaman 10-15 gun once gidecekmisim uzun protokolle tedaviye baslayacakmisiz....ALLAHIM yardim et YARABBIM hicbir tedaviye gerek kalmadan melegim hayirli zamanda gelsin annesini babasini mutlu etsin...kizlar dr. konustukdan sonra duygusal olarak etkilendim garip oldum

hade hayırlısı olsun tatlım
ınsallah gerek bıle kalmaz demen gıbı

canim cok saol paylasimin icin bende uygulamaya calsicam..

bende sizlere nacizane bisey paylasmak istiryorum..

bunu nihat hatipoglu hocadan duymustum..

her gun 707 kere `YA VARIS ` denilicekmis..cocugumuzn olmasi icin..

birde su an ismini hatirlamiyorum ama bir peyga,berin zmanda yasanmis bu olay..

bir ciftin 3 4 sene cocugu olmamis ve peygambere gelmisler demisler rabbine yalvaririmisin bize cocuk versin demisler..

peygamber rabbimize yalvarmis ve rabbimden cvp gelmis o ciftin omur boyu cocugu olmucak demis..

yillar sonra bu cift yine peygamberin yanina gelmisler..yanlarinda cocuklari varmis..

peygamber sasirmis RABBIM sen bana bu ciftin asla cocugu olamicakti dedin demis..

RABBIMDEN oyle guzl cvp gelmis ki onlar benden asla UMUTLARINI kesmediler demis

paylasmak istedim...

ivetttt

ceylann bizim gelicegimiz duyunca boi telas cikti gozyasiii

biz gelice diye
simdi acele acela kocasian yediriyomus baliklari
kocasi eney ugradigini sasiriyomus
bakiyorumda arkamdan baya bi konusulmus gossip ceylan ve gamzeliii napiyim geliyoz deyince hemen mutfaga girdim sizi doyuramam diyeeee

Allahin isimlerinden herbiri cok faziletli keske her gun sabirla okuyabilsek kabul olacagindan eminim

çok güzel bi paylaşım canım herşey rabbimdennn bizi evlatsız bırakmasııınnn

gökçen dogufertildemi yaptırıyor herkez tüpü malatyada bilgin varmııı

bakiyorumda arkamdan baya bi konusulmus gossip ceylan ve gamzeliii napiyim geliyoz deyince hemen mutfaga girdim sizi doyuramam diyeeee
ivettt konustukk kiz sen cikinca bizde gelmedikk istee
Allahin isimlerinden herbiri cok faziletli keske her gun sabirla okuyabilsek kabul olacagindan eminim

slm kızlar napıyosunuz bakalım benim canım sıkılıyo yaaa:26::26::26::26::26::26:
aynen yaaa kaynam geldiiiiiiiiiii
çok güzel bi paylaşım canım herşey rabbimdennn bizi evlatsız bırakmasııınnn
aminnnnnn inss canimm
sana katılıyorummmmmmmm

bende bendeeee

Son düzenleme:
Son verilen bilgilere göre tüm kargo şirketleri yardımlar için hiç bir ücret almayacak! Evden teslim alıyorlar, tek yapmanız gereken en kalın giysileri, battaniye, çorap vb. Ihtiyaçları hazırlamak! Van' da hava şartları çok kötü

slm kızlar napıyosunuz bakalım benim canım sıkılıyo yaaa:26::26::26::26::26::26:

sana katılıyorummmmmmmm
bnde cok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

((((((
rabbım yardım etsın ınsallahhhhhhhh

gökçen dogufertildemi yaptırıyor herkez tüpü malatyada bilgin varmııı

canım yeni gördüm kusura bakma geçmişteydim.. canım burada bir de fethiye ersan tüp bebek merkezi varmış ama o daha çok yeni. doğu fertil 5 6 yıldır var herhalde. orası ise bir kaç yıllıkmış ben hiç duymadım orada yaptıranı. doğu fertili duydum hep. şimdi bir arkadaşım da senin gibi kasım adetiyle başalyacak doğu fertilde. bilmiyorum ama benim için de tüp bebek derse denizhan bey bende orada yaptırmayı düşünüyorum çünkü tüp bebekte ilgi alaka ve moral çok önemli diyorlar tecrübeli olanlar. ve denizhan beye benim kanım kaynadı yani ona güveniyorum sanki iyi şeyler yapacak gibi geliyo. senin biraz tereddütlerin var galiba tatlım ama haklı olarak tabi ki hep soru işaretleri oluyo insanın kafasında. bence rahat ol kendini kasma inşallah denizhan bey vesile olur. yani eğer daha iyi bir yerde yaptırmak istiyorsan içine sinmediyse başka yerleri araştır ama ankara istanbul falan. yoksa malatya da bence doğu fertilden başka yere gitme.. doktorunu da bulmuşken. bak bugün bir arkadaşımın yeğeni gitmiş denizhan beye. benden almıştı nosunu. kızcağızın yumurtalıklarında kist varmış ama yapışıkmış ameliyatla yumurtalığın alınması lazımmış. kanser riski flan bayağı skıntılıymış. gezmedikleri kadın doğumcu kalmadı malatyada hepsi bir tanesinde olduğunu sölemiş elazığdaki profösör bile yarım saat bakmış incelemiş ikinci yumurtalıktaki kisti görememiş. en son denizhan beye gittiler o hemen farketmiş ikinci yumurtalıktaki kisti ve hemen acil ameliyata alınması lazım demiş istanbula göndermiş kızı ameliyata. arkadaş sen o doktoru sakın bırakma malatyada onun üstüne kadın doğumcu yok dedi bugün. ne bileyim bende sıcak bakıyorum ona. güven var içimde. sen bilirsin yinede kesene kafana hangisi hangi merkez uyuyorsa oraya git senin kafanın rahat olması önemli olan sonuçta
edacım..

sağı solu arıyorum toplayalım gönderelim bişiler.
sıcacık evlerimizde oturuyoruz onlar ne haldeler

oglen ne yollucam ben dıyerekten uzuldum
cunku sezon sonu montumu butun kıslıklarımı bırıne vermıstım
bsmılllah dedım kalktım
coraptan el kremıne varana kadar koydum

teyzemı aradım oda hazırlayıp verecek yarın bana,
sımdı kuzenımı arıcam varsa bebegının kuculduklerını versın

bu konuda ne olursunuz DUYARLI OLALIMMMMMMMMMMMMM

Aynen esracım giymediğim tüm kışlıkları bende belediyenin yeri var oraya vermiştim.
eşimin kaz tüyü montu kalmış allahtan çok işlerine yarar annemi kayınvalidemi halamı aradım ne çıkarsa artık..

sana katılıyorummmmmmmm

amiiiinnn canım ne sıkıcı bigün bugünnn:44::44::44::44::44::44:
burda hava kapalı sizin oralarda nasıl esra sizin ordada artık havalar sogudumu
gamzelim kavuştun kaynanana yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…