- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #92.741
kismetlerimizi kacirttin sana beduua ediyorum
2 cocugun olsun
1 i kiz 1 i erkek olsun
kizin ikizler oglun akrep olsun:))))))))))))))
ekın bu tenkr cınsel ıstekte nıe artma yapmadı
benım denekte faydasızmı kaldı kız
adamda tık yok
yuzumde bıkac gundur boyle bır gulumseme olmamıstı Allah razı olsun ekıntosum
daha once yasadıgım bısey degıl gebelık bolumunde sorunu yonelttıgınde daha ıyı cevap alabılrısın dıye dusunuyorum ...Merhaba..Aynı durumu yaşayanlar varsa veya konuda fikri olan varsa yardımlarınıza ihtiyacım var..
4gün gecikmeli regl oldum buay.Ve bu yılda 1-2 defa olur yani sürekli gecikmeli regl yaşayan biri değilim.5gün sürdü herzaman 5gün sürer.5gün sürüp bitti fakat, regl bittikten 2 gün sonra yeniden regl oldum.Ve parça parça kan geliyor.Normal kan gelmiyor.Bu nedendir nedir kızlar?
Allah Allah ben onu bahane ediyorum öyleyse::))))
kıs ben 9.günden sonra birkaç gün içiyorum
o zaman bile etki ediyo bana
Merhaba..Aynı durumu yaşayanlar varsa veya konuda fikri olan varsa yardımlarınıza ihtiyacım var..
4gün gecikmeli regl oldum buay.Ve bu yılda 1-2 defa olur yani sürekli gecikmeli regl yaşayan biri değilim.5gün sürdü herzaman 5gün sürer.5gün sürüp bitti fakat, regl bittikten 2 gün sonra yeniden regl oldum.Ve parça parça kan geliyor.Normal kan gelmiyor.Bu nedendir nedir kızlar?
lorkem benim bugün silik çizgim çıktı yarın 12, gün koyulaşır
geçen ay gibi 13.gün çatlama olur diye tahmin ediyorum.
çalışma planımı kararlaştıramadım bi türlü yarın öbürgünmü olsa iyi ya
ben planlayana kdr çatlayıp gidecek:)
doktora gtmen lazım kuzum
sebebının neyden kaynaklandıgını ogrenmen ıcınde
2 gun oncede yazdın
10 dk sonra mesajını cevp gelmedı dıye sınırlendın sıldın
saol dedın cektın gıttın
valla benım sılık cıktıktan hemen sonrakı gun koyulasmayabılıyo bazen
bence yarın kesın olsun sabahkı atesıne gore de sonrasını dusunuruz
aslında plansız olsa en guzelı ama plansız yapamıyoruz artık bunye alıstı maalesef
kız herfte tık yokiNŞALLAHHHHHHHHHHH
Allah Allah ben onu bahane ediyorum öyleyse::))))
kıs ben 9.günden sonra birkaç gün içiyorum
o zaman bile etki ediyo bana
:)))))esra aman sus kuzumbuaralar iyiyim başıma bela almayayım yine kız erkek farketmez senin kızın olsun ama
esram senin 2,kutu sipariş işi oldumu tenktürde..
Sinirlenmedim.Teşekkür edip çıktım.Herneyse budefa cvp aldım..Doktora gitmek istemiyorum.Bıktım doktorlardan artık esra..Heray başka birşey çıkıyor.
Sinirlenmedim.Teşekkür edip çıktım.Herneyse budefa cvp aldım..Doktora gitmek istemiyorum.Bıktım doktorlardan artık esra..Heray başka birşey çıkıyor.
ama normal bişi değil yaşadığın bi sorun varsa erkende tedbirini alırsın.
hangimiz bıkmadıkki
Buay rahim filmi çektiricektik.Bitmek bilmeyen regl yüzünden çektiremiyoruz.Geçen ayda geç kalmışınız diyip yolladılar.. Yumurtalama ilacı kullandıktan sonra muayne için doktora gittiğimde seninki kaç aylık sorusunun bukadar zoruma gideceğini bilemezdim.. Buyüzden tedaviyi bıraktık 2aydır. Rahim filmi sonrasındada tüp bebek.. Tüp bebek çok masraflı..Bir arkadaş 6000 bulduğunu söyledi.Heryerde böylemidir? Manevi açıdan yıprandığımız yetmiyor..Maddi açıdanda biteceğiz..
ben asagıdaydım baska seylerlen ugrasınca sen gerı sılmıssın
cevp yazamadan cıktın dıye uzuldum
ama ılk defa yasadıgın bırseyse
gıtmek zorundasın
allah korusun hade bısı olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?