- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.041
hayırdır inşallah canım nerden çıktı şimdi bu inşallah hbb. de olduğu gibi yersiz bir şüphedir
Yarın doktor içinizi rahatlatacak eminim bi ara bakmıştım esrada şüphelendiği dönem kötü tümör ağrı yapıyormuş
üzülme canım Rabbimin izniyle bişi çıkmayacakkkk
insallah dedigin gibidir
esim cok kotu hbb nin babasiz buyumesini istemiyorum diyor baska birsey demiyor
canim hicbise cikmaz rahat ol lutfen tamam solemesi kolay biliyorum ama bise cikmayacaktir canim dualarim seninle canim INSALLAH RABBIMINDE izniyle hicbise cikmayacak
insallah dedigin gibidir
esim cok kotu hbb nin babasiz buyumesini istemiyorum diyor baska birsey demiyor
cok kotuyuz esimin testis kanseri olmasindan supheleniyoruz yarin hastaneye gidiyoruz belli olacak nolur dua edin bize
cok kotuyuz esimin testis kanseri olmasindan supheleniyoruz yarin hastaneye gidiyoruz belli olacak nolur dua edin bize
insallah canim( insallah
cok gecmis olsun kriscim yarin dr guzel haberler verir insallah allah yardimcimiz olsun
canim ele gelen tek bir kitleyle kanser teshisi koyulmaz bunun kanser denebilmesi icin bircok bulgu gerekli....
krisim esine destek olmalisin canim ben zorlukla savasi umudu basarmayi senden ogrendim lutfen bize ogrettiklerini sende uygula....ki kaldiki ortada henuz ne oldugu belli olmayan bir durum var lutfen en kotusunu dusunmeyin hersey yolunda gidecek ve hicbirsey cikmayacak....
bu arada sakin dr. gidene kadar googleden arastirma yapma hicbirsey yokken canin daha cok yanar sabret ve sabah dr. git...
zaten sende kizlar bizimkisi yersiz bir korkuymus hicbise cikmadi diyeceksin..
malesef google arastirmalarini yaptikhersey tipatip uyuyor zaten o bizi mahvetti ,
yarin bakalim ultroson ve kan tahllilerini yaptiracagiz sabah erkenden hastaneye gidiyoruz
hosgelmıssınız gıtmıssınız ...
hayırlı olsun bebelerın saglıkla huzurlu bır omur sursun ınsallah
oreyım bıtsın koyarım ronyam
orguden anlıyorsan kolay amaben hıc anlamadıgım ıcın ole ornek falan cıkaramam ama yazarım sana nasıl yapıldıgını begenırsen
bu model kız bebege uygun zaten kruvaze gelıyo onu
sız degelendırın mutlaka
o ayar ıcınde ustte sharıng e tıkla
sonra setup a tıkla
sonra sayfanın ortalarında kutucuklar var ıclerını tıklemek gerekıyo onların hepsıne tik koy o zaman gorunur
he yaa bende o an guldum gectım zaten teyzeye
tamam canim ya bakalim ne okucakk..
bir daha ki sefer oyke yapmaya calisirim canim ins bu sfer gorunur calismalarim
ustune pastamı
hemde mutlaka mııııı
hıc gormuyoz o pastaları :26:
hosgelmıssınız gıtmıssınız ...
hayırlı olsun bebelerın saglıkla huzurlu bır omur sursun ınsallah
oreyım bıtsın koyarım ronyam
orguden anlıyorsan kolay amaben hıc anlamadıgım ıcın ole ornek falan cıkaramam ama yazarım sana nasıl yapıldıgını begenırsen
bu model kız bebege uygun zaten kruvaze gelıyo onu
sız degelendırın mutlaka
o ayar ıcınde ustte sharıng e tıkla
sonra setup a tıkla
sonra sayfanın ortalarında kutucuklar var ıclerını tıklemek gerekıyo onların hepsıne tik koy o zaman gorunur
he yaa bende o an guldum gectım zaten teyzeye
ustune pastamı
hemde mutlaka mııııı
hıc gormuyoz o pastaları :26:
ceylannnnnnnnnnnnn msj kutunu bosaltirmisnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?