- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.061
paylaşımın çok güzelll lorkem
cok kotuyuz esimin testis kanseri olmasindan supheleniyoruz yarin hastaneye gidiyoruz belli olacak nolur dua edin bize
insallah dedigin gibidir
esim cok kotu hbb nin babasiz buyumesini istemiyorum diyor baska birsey demiyor
gunaydinnnn kizlarrr nasilsinizz
cok kotuyuz esimin testis kanseri olmasindan supheleniyoruz yarin hastaneye gidiyoruz belli olacak nolur dua edin bize
banyoda farkediyormus bir kitle ama varikosel ve tese ameliyatlarindan dolayi olabilir saniyormus
ama 14 aydir olmayan kitle 15. ayda neden ciksin( konduramamis
tek testiste findik buyuklugunde agrisiz sert kitle
malesef google arastirmalarini yaptikhersey tipatip uyuyor zaten o bizi mahvetti ,
yarin bakalim ultroson ve kan tahllilerini yaptiracagiz sabah erkenden hastaneye gidiyoruz
2 ay once ve hala benım yasamıs oldugum sıkıntıları yasıorsun
ama ınsallah bısı cıkmayacaktır
bızımkısıde aynı sızın gıbı
sert bır kıtle var agrısız
bzde baktık bulgular aynı nettekılerlen
ben doktora gtmıor dıe korkuyorum
oda doktora gtmekten korkuyor
bısı cıkıcak dıye korkuyor((((((((
rabbım yardımcımız olsun
mues ada nasılsınız kızlar
krisim canım benim geçmiş olsun allahın izniyle her şey temiz çıkıcak
kadser nerde cektrceksın hsg canım.korkulacak hıcbısı yok.ben hazıranda radyotomda cektrdım ıstanbul fındıkzadede.hıc anlamadım bıle.5 dakıkalık bısı ve hafıf adet sancısı oluyor.o da bırkac sanıyelık.yanı ultrasonda alttan muayene daha cok acıtıyor.oyle dıyebılırım:)))
canım mrb bende hsg çektirmek istiyorum gerçekten hiç acı olmuyomu bu dediğin yerde çok korkuyorum yaaaa
aminnnnnnnnnnn canım Rabbim mübarek günlerin hatırana tüm dualarımız kabul etsinılk defa duydum bu ayı deseem ayıp olurmu
rabbım ızın verırse orucunu tutmak ısterım
ama bu cumamı baslıormus zıhılce
rabbım mubarek zamnlarda herkesın gonlundekı muradını versın
lorkeme vede tum tedavıden cevp bekleyen beklemeyen tum arkadslarıma HAYIRLIYSAAAAAAAAA bır evlat nasp eylesınnnnnnn
hamıle btun arkadslarımında
bebeklerını hayırlısıylan kucaklarına almayı
dogum yapanlarada saglıklan ımanlan buyutup acılarını gostermemelerını nasp eylesınnnnnnnnnnnnnnn
AMİN..............
Herkese iyi aksamlar kizlar kisa bi ayriliktan sonra araniza geldim
bu defa anne olarakher seye degermis gercekten bu duygu RABBIM kisa zamanda sizlerede nasip etsin insallah
bebeklerimi uyuttum simdi bi bakim dedim sizlere sizde gelismeler nasil umarum herkes iyidir
simdi ceylan hanim yerime kurulmustur kesin esracikta resim istiyor ama babamiz suan lik izin vermiyor fotoya
daha sonra artik cok sükür bebisler iyi huysuzlar ama biraz ne gece uyuyorlar düzgün nede gece ama yinede cok tatlilar
ALLAH olmayanlara nasip etsin
malesef google arastirmalarini yaptikhersey tipatip uyuyor zaten o bizi mahvetti ,
yarin bakalim ultroson ve kan tahllilerini yaptiracagiz sabah erkenden hastaneye gidiyoruz
herkese günaydın..
kris çok geçmiş olsun Allahın izniyle temiz çıkar herşey inşallah.
ah esracım ah bu erkekler.. eşin inşallah ikna olur, inşallah öyle birşey yoktur ama kötü ihtimalde olsa erken teşhis çok önemli ve tıp o kadar çok gelişti ki tedaviler çok başarılı artık. kanserli bir babanın evladı olarak ve işim gereği mucizelere şahit olduğum için bunu söyleyebiliyorum, hakkımızda hayırlısı Rabbim verdiği derdi dermanıyla gönderirmiş onu bulmak da bizim imtihanımız..
selam kızlar
kristen henüz haber yok ..
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BUGÜN ERKEN UYANACAĞIM TUTTU SAAT 6 DA ÖLÇTÜM
7 DE ÖLÇERDİM HEP OV.TESTİMDE BUGÜN DAHA KOYU
LORKEM YORUMLARSIN CANIMCIM
aminnnnnnnnnnn canım Rabbim mübarek günlerin hatırana tüm dualarımız kabul etsin
canım cuma değil bugün başladı 10.günü de arife günü zaten o günde oruç tutulması tavisye ediliyor
biricikkkkk öp minik yaramazları benim için
mues ada nasılsınız kızlar
krisim canım benim geçmiş olsun allahın izniyle her şey temiz çıkıcak
hosgeldın adacım
bugun zilkadenın 30. gunu
yarın zilhiccenin 1. gunu oluyor
az once takvımden baktım da tekrr yanlıs olmasın dıe
merhaba canım iyi oldu düzeltiğin herkesi yanlış yönlendirmiş olacaktımhosgeldın adacım
bugun zilkadenın 30. gunu
yarın zilhiccenin 1. gunu oluyor
az once takvımden baktım da tekrr yanlıs olmasın dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?