- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.101
Bilgem çok sevindim canım ,geri sayım başlamış inşallah kasım 18 bebşin seninle bir ömür boyu:)))Merhaba kızlar ..
Hastaneden yeni geldim canlarım , Kris'in yazdıklarını gördüm ..
İnşallah korktukları başına gelmez .Çok üzülürüm yoksa
Allah'ım korusun onları ..
Kızlar benden de havadisler güzel , kan ve usg çok güzel çıktı ..
4 kasıma kadar lucrine aynen devam , 4 kasım sabahı kontrolüm var ve o gün puregona geçiyorum Allah'ın izni ile..
Bayrama denk gelmesin diye dr'lar lucrini 3-4 gün fazla kullanmamızı istediler ..Ben ve bir kaç kaç bayanı daha ..
Çokta iyi oldu , yumoşlar iyice baskılanır ve de bayrama denk gelmez transfer , çünkü bayramda hastanede yatmak istemiyordum ..
Transefde bir gece hastanede yatacağım çünkü..
Kızlar hesaplarımıza göre Rabbimden bir mani olmaz ise 13 kasım Opu , 18 kasım transfer :)Tabi bu varsayım , kesin değil ..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
canım kardeşim hiç üzülme ,böyle kötü şeyleride kendinize yakıştırmayın,eşimdede bundan 3 yada 4 sene önce testislerinin altında fındık büyüklüğünde bir kitle çıkmıştı ama sonra kendiliğinden gitti ,hiç bir şeyde çıkmadı,cok kotuyuz esimin testis kanseri olmasindan supheleniyoruz yarin hastaneye gidiyoruz belli olacak nolur dua edin bize
bilgem anans yemeyi unutma cep telef ve bilgisayardan uzak dur transfer sonrası bak bunlar önemli tutunmayı engelliyor anans da tutunmayı tranfer öncesi ve sonrası bi kaç dilimMerhaba kızlar ..
4 kasıma kadar lucrine aynen devam , 4 kasım sabahı kontrolüm var ve o gün puregona geçiyorum Allah'ın izni ile..
Bayrama denk gelmesin diye dr'lar lucrini 3-4 gün fazla kullanmamızı istediler ..Ben ve bir kaç kaç bayanı daha ..
Çokta iyi oldu , yumoşlar iyice baskılanır ve de bayrama denk gelmez transfer , çünkü bayramda hastanede yatmak istemiyordum ..
Kızlar hesaplarımıza göre Rabbimden bir mani olmaz ise 13 kasım Opu , 18 kasım transfer :)Tabi bu varsayım , kesin değil ..
bilgem anans yemeyi unutma cep telef ve bilgisayardan uzak dur transfer sonrası bak bunlar önemli tutunmayı engelliyor anans da tutunmayı tranfer öncesi ve sonrası bi kaç dilim
Bilgem çok sevindim canım ,geri sayım başlamış inşallah kasım 18 bebşin seninle bir ömür boyu:)))
canım kardeşim hiç üzülme ,böyle kötü şeyleride kendinize yakıştırmayın,eşimdede bundan 3 yada 4 sene önce testislerinin altında fındık büyüklüğünde bir kitle çıkmıştı ama sonra kendiliğinden gitti ,hiç bir şeyde çıkmadı,
inşallah hayır haberlerle geleceksiniz,
hbb babasız büyümeyecek lütfen eniştede metanetli olsun biraz,birbirinizden desteğinizi esirgemeyin,dualarımızdasınız
allaha emanet olun:)
xeda ve yağmur'um sağolun kızlar ..
İnşallah hayırlısı olur canlarım ..
xeda kuzum transferden 1 hafta yada 10 gün önce ananas yemeye başlayacağım ..
Hayırlısı ile gelir inşallah bebeğim ..
çok uzun geldi bilgee 10 günde 1 ve 2dilim biliyorsun değilmi canım ya hadi inş hayırlı haberlerle gel cep ve bilg uzak duruyorsun bebişinle gel inşşşşşş
esila maşalahhh canım tüpdü dimiiii kız sizleri görünce heycanlanıyorummm
cok kotuyuz esimin testis kanseri olmasindan supheleniyoruz yarin hastaneye gidiyoruz belli olacak nolur dua edin bize
Merhaba kızlar ..
O zaman transferden 1-2 önce ve 1-2 sonra yiyeyim ..
Nasıl oluyor bilmiyorum ki, ilkinde yememiştim bişey ananas :)
Transferin ilk günü hastanede yatacağım , ertesi gün taburcu ..
Bilgisayar ve cep telefonunda uzak duracağım ama , ara sıra gelir haber veririm kk'ya ..
Bilgisayarı açamasam bile cepten gireirim :)
evet canım tüp benimki sende başlıyomuşsun hayırlı olsun
morolim hep yüksek olsun hiç olumsuz düşünme ben öle yaptım rabbime binlerce şüküler olsun
doktora gıtmeden hemen telas yapmasaydınız krısım ..
ınsalalh sonuclarda hıcbırsey cıkmamıstır ,guzel haberlerını bklıyorum.
ınsallah 18 kasımda bebegın senle olucak ..ben dogurucam senın göbegın dolucak ınsallah cok ınanıyorum buna
cınsıyetı blelı oldu mu esıla :)
cok kotuyuz esimin testis kanseri olmasindan supheleniyoruz yarin hastaneye gidiyoruz belli olacak nolur dua edin bize
sumakcım nasılsın maşallah göbüşü büyütmüşsün az kalmış doguma rabbim biavazda kurtarsın
papatya senle aramızda 4 gün var sen ronya melis ben kırklarımız karışıcak :)
yok kuzum göstermiyo benimki utangaç çıktı cumartesi inşallah gösterir kontrolümüz var bakalım
O zaman transferden 1-2 önce ve 1-2 sonra yiyeyim ..
Nasıl oluyor bilmiyorum ki, ilkinde yememiştim bişey ananas :)
Transferin ilk günü hastanede yatacağım , ertesi gün taburcu ..
Bilgisayar ve cep telefonunda uzak duracağım ama , ara sıra gelir haber veririm kk'ya ..
Bilgisayarı açamasam bile cepten gireirim :)
Merhaba kızlar ..
doktora gıtmeden hemen telas yapmasaydınız krısım ..
ınsalalh sonuclarda hıcbırsey cıkmamıstır ,guzel haberlerını bklıyorum.
ınsallah 18 kasımda bebegın senle olucak ..ben dogurucam senın göbegın dolucak ınsallah cok ınanıyorum buna
canım benim her şey çok güzel olucak sende muradına erceksin allahın izniyle
bende transferden sonra 3 gün yedim bide kabak çekirdegi yedim rabbim yardımcın olsun
bilgem transfer sonrası 4 gün yiyorsun tamammı canım çok da takılma rabbim isterse herşey sebebgelecek inş bebeişin
hadı hayırlısıyla rabbım göbüşünü doldursun çok emek verdin çok çabaladın 18 kasımda sana bol bol dua edecem
krisim üzülme canım inşallah yoktur inanırmısın ben gecek ekg cektırdığimde ordaki hemsire makineyi tam oturtmamış doktor bana kalbe giden ana damarlardan biri tikanaık dedı sonra bır kalp hastanesine gittik doktor tekrar ekg çektive süratıma bakarak güldüyanı burası türkiye her gittiğim doktor bize direk pat diye söyliyorlar tekrar geçmiş olsun inşallah korkulacak birşey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?