Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ee bu bendeki kimin koptum yaa kimin o tablo iki tane çentik atmış

çentiklere bakılırsa enesin gibi duruyo
ihtiyar ya bide bana neler diyon o kadarda eminsin yani kendinden
yok ne kadardır ölçüyoda yok kaç aydır topigi okuyoda
yok 10 günü vardaaa amannn allah senin diline düşürmesin

40 çıktıktan sonra hamile kalınsa kesin kalırsın o zaman yogun çalışmalardan dolayı sen kırkın çıkınca fazla yüz verme mesafe koy araya 1 sene sonra mesafeyi kaldır nasıl fikir

ben her sabah senin diye bakıyorum o tabloya enesin o zaman :))))))
seni bata 2 gün kalmış o zaman hayırlısı artık:)

canım içerde askerler var diyorsan bu gece dinlenin
yarın sabah çalışırsınız inşallah tutunur bebişin

öyle denicez bakalım herüfü tembihledim yatırdım sabah halvete maruz kabilirsin diye:)))

var aslinda canim iki test yaptirdik birinde 12 birinde 7 milyon cikti hiz yuzde 5 en fazla morfoloji de %55 idi yani normal yolla suan sansimiz yok bir aydir ilac kullaniyoruz iki ay sonra degisme olur diye umut ediyorum yok canim neden yanlis anlayayim cok kibarsin

sen ateş ölç canım bu 2 aylık sürectede sen vücudunu tahmini yumurtlama günleirni anlamış olursun

2 gün diyosun yani niye gecikiyoki yaa hastaneler 4 gün tatil galiba dimi kızlar bayram bitince başlarlar galiba göreve bu ay klomenle takip varya:18::18::18::18:

40 çıktıktan sonra hamile kalınsa kesin kalırsın o zaman yogun çalışmalardan dolayı sen kırkın çıkınca fazla yüz verme mesafe koy araya 1 sene sonra mesafeyi kaldır nasıl fikir

Kız adamın spermlerinin içi geçmiştir,yapmaya yapmaya :))
Onlar anca 1 senede toparlar kendini

Herüfüm zaten çıldırmak üzere bi de araya 1 sene mesafe koyarsam Bakırköy'e yatırmak zorunda kalabilirim

2 gün diyosun yani niye gecikiyoki yaa hastaneler 4 gün tatil galiba dimi kızlar bayram bitince başlarlar galiba göreve bu ay klomenle takip varya:18::18::18::18:

ne gecikmesi senin luteal faz 14 gün
onu tamamlıyo vücut işte
benimde bayram sonrası gitmem lazım adetin 3günü hormonlara baktırıcam inşallah doğru düzgün doktor ublurum

geçen ayda 5 gün geçmişti

ne 5 i kız çok oldu ben normalde en geç 31 günde bir adet olurdum son 2 aydır böyle sarktı bende anlamadım acaba vücut hamile kalacakta şimdiden hazırlanıyomuki
ınsallah öledır:)
antremandır :)
adam kırec tutumutur senın yzuunden
esracım değerleri kötüymüş ama tam olarak hatırlamıyorum değerini ama o şekilde tedavi olmuşlar

gule gule buyutsun tatlım

Kız adamın spermlerinin içi geçmiştir,yapmaya yapmaya :))
Onlar anca 1 senede toparlar kendini

Herüfüm zaten çıldırmak üzere bi de araya 1 sene mesafe koyarsam Bakırköy'e yatırmak zorunda kalabilirim

dogru diyon kız içi geçmiştir dimi
neyse bebiş ne kadar misade ederse artık o kadar çalışırsınız

kızlar hamile kalırsanız sizde unutacaksınız ovulasyon günlerinde neyaptığınızı :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…