- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.421
56 canım yaşı
kötü derken ne gibi canım bak ben iyice evhamlandım.
ee bu bendeki kimin koptum yaa kimin o tablo iki tane çentik atmış
3 gün üstüste çalıştık bu gece değilde sabah çalışma geçmi olur demek istedim canım ayy olay oldu benim bu ay :)))
Hoşgeldin canım..
Allah kabul etsin..
Tatlım yanlış anlamazsan bişey sorayım..Hiç mi sperm yok eşinde?
Ben de dedim zaten bu sözlerini o zaman hatırlatırım diye..
Şimdi yeniden çalışmalara başlamak için çok hevesli ama bakalım o zaman gelince ne olacak :))
Ne biliyim ya kızkardeşi demiş onunda olmuşta :26:
kıs bendeki bu tablo kimin o zaman senin değilmi
36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben her sabah senin diye bakıyorum o tabloya enesin o zaman :))))))çentiklere bakılırsa enesin gibi duruyo
ihtiyar ya bide bana neler diyon o kadarda eminsin yani kendinden
yok ne kadardır ölçüyoda yok kaç aydır topigi okuyoda
yok 10 günü vardaaa amannn allah senin diline düşürmesin
canım içerde askerler var diyorsan bu gece dinlenin
yarın sabah çalışırsınız inşallah tutunur bebişin
Hoşgeldin canım..
Allah kabul etsin..
Tatlım yanlış anlamazsan bişey sorayım..Hiç mi sperm yok eşinde?
Ben de dedim zaten bu sözlerini o zaman hatırlatırım diye..
Şimdi yeniden çalışmalara başlamak için çok hevesli ama bakalım o zaman gelince ne olacak :))
ya insallah bisey yoktur ama kadin hastaligi belirtisi olabilirmis ozellikle ilerlemis yaslarda o yuzden herkeste olacak diye bisey yok
Belki genetik bi durumdur onların ki ama bence gözükmesinde fayda var..
var aslinda canim iki test yaptirdik birinde 12 birinde 7 milyon cikti hiz yuzde 5 en fazla morfoloji de %55 idi yani normal yolla suan sansimiz yok bir aydir ilac kullaniyoruz iki ay sonra degisme olur diye umut ediyorum yok canim neden yanlis anlayayim cok kibarsin
ben her sabah senin diye bakıyorum o tabloya enesin o zaman :))))))
seni bata 2 gün kalmış o zaman hayırlısı artık:)
öyle denicez bakalım herüfü tembihledim yatırdım sabah halvete maruz kabilirsin diye:)))
40 çıktıktan sonra hamile kalınsa kesin kalırsın o zaman yogun çalışmalardan dolayı sen kırkın çıkınca fazla yüz verme mesafe koy araya 1 sene sonra mesafeyi kaldır nasıl fikir
2 gün diyosun yani niye gecikiyoki yaa hastaneler 4 gün tatil galiba dimi kızlar bayram bitince başlarlar galiba göreve bu ay klomenle takip varya:18::18::18::18:
ınsallah öledır:)geçen ayda 5 gün geçmişti
ne 5 i kız çok oldu ben normalde en geç 31 günde bir adet olurdum son 2 aydır böyle sarktı bende anlamadım acaba vücut hamile kalacakta şimdiden hazırlanıyomuki
adam kırec tutumutur senın yzuunden10 sene üzerine adet görmenin nesi normalmiş..
Hangi akıllı demiş onu..
ESRA..
Sarı civcivim sağolasın..
Hurçlar beni bekliyor yine..
Eşime dedim Rabbim nasip ederse eğer bunu doğurayım,1 sene sonra yine çalışmalara başlayacağız..
O da diyo senin istediğin yeter ki çalışma olsun,benim canıma minnet :))
esracım değerleri kötüymüş ama tam olarak hatırlamıyorum değerini ama o şekilde tedavi olmuşlar
bütün delüler toplanmış toplanmış
Kız adamın spermlerinin içi geçmiştir,yapmaya yapmaya :))
Onlar anca 1 senede toparlar kendini
Herüfüm zaten çıldırmak üzere bi de araya 1 sene mesafe koyarsam Bakırköy'e yatırmak zorunda kalabilirim
sen ateş ölç canım bu 2 aylık sürectede sen vücudunu tahmini yumurtlama günleirni anlamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?