- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.441
ele başıda katıldı aramızaaabütün delüler toplanmış toplanmış
o zaman neden bu kadar geç yumurtluyorum diyim taa kaç günde bir adet olmaya başladım baksanaaa:44::44::44:ne gecikmesi senin luteal faz 14 gün
onu tamamlıyo vücut işte
benimde bayram sonrası gitmem lazım adetin 3günü hormonlara baktırıcam inşallah doğru düzgün doktor ublurum
enesss gel şu rezil tablona sahip çık başıma kalıyodu az kalsınevet son deliyi bekliyıorduk bizde
kıs bu resil tablo seninmi :)
evet haklisin canim ogrenmem zaten bir ay alir basinizi agritacagim artik
evet son deliyi bekliyıorduk bizde
kıs bu resil tablo seninmi :)
ben artık presed kullanıorum
her ılıskıde :)
kızlar hamile kalırsanız sizde unutacaksınız ovulasyon günlerinde neyaptığınızı :))))))))))
ivettttttttt benim gururla sunuyorum tablomu
Öğrenirsin her sabah digital termometreyle dil altından ölç hep aynı saatte 7 de yani.
ff ye üyede ol..bu kadar
kızlar hamile kalırsanız sizde unutacaksınız ovulasyon günlerinde neyaptığınızı :))))))))))
ben artık presed kullanıorum
her ılıskıde :)
yataktan cikmamadan olcmem gerekiyor degilmi
var aslinda canim iki test yaptirdik birinde 12 birinde 7 milyon cikti hiz yuzde 5 en fazla morfoloji de U idi yani normal yolla suan sansimiz yok bir aydir ilac kullaniyoruz iki ay sonra degisme olur diye umut ediyorum yok canim neden yanlis anlayayim cok kibarsin
o zaman bunlar sonradanmı tembel oldu yaa ne olduysa ateş ölçmeye başladıktan sonra oldu bormalde ben 28 30 günde olurdummmCeylan delirtme beni tembellikten dolayı yumurta anca 19.20. güne büyüyüp çatlıyo
ondan siklusun uzadı.
azı anladıkta özü nasıl oluyoooceylan bana bak neresi rezil tablomun gururla sahip çıktım bi kerem tabloma
ben bu az ve öz yaptım deli gibi kendimi parçalamadım
hep kullanmaya baslıcazher ilişkide derkeeennnnn
ceylan bana bak neresi rezil tablomun gururla sahip çıktım bi kerem tabloma
ben bu az ve öz yaptım deli gibi kendimi parçalamadım
hep kullanmaya baslıcaz
yumurtlamadan once falanda
nbr tatlısımmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?