- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.561
Öncelikle çocuğunuza tüm kalbimle sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim. Bir kardeşi daha olması için elimden geleni yapacağım. Açıkcası, sperm değerleri zaman zaman oynayabilir, bu sizi endişelendirmesin. Ama yine de aşağıdaki şekilde yoğun bir tedavi yapabiliriz. 3 ay da buna devam edelim. Olmazsa aşılama düşünebiliriz.
Klomen tablet. Sabahları aç karnına sadece yarım tablet alınacak.
Endol tablet. Sabahları tok karnına 1 tane alınacak.
Proxeed plus. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılıp tok karnına içilecek. Bunu eczanelerde ya da internet üzerinden temin edebilirsiniz.
M-Sure tablet. Sabah ve akşamları 1 tane tok karnına içilecek. Bunu da eczanelerden ya da internet üzerinden bulabilirsiniz.
Diyet. ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılı diyete de uymaya gayret edin.
1 ay sonra kanda FSH, LH ve Testosteron bakıp, bana yazarsınız. Sperm testine şimdilik gerek yok.
Saygılarımla.
canım olur inş. dua edip elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok..:26::26:.tüp denediniz mi hiç?
Canım hocam ya Allah ona sağlıklı hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin.
hepmı sıfır cıktı testlerınızde
tup bebek yaptırdınızmı
sımdı neler yapıorsunuz
sıfır olmasının sebebı nedır
doktor ne dıor
cok soru sordum bılıorum
ama kaderdasız bız :26::26::26:
(kız topıgı benım yzuumden terk edebılır)
insan mi melek mi anlayabilmis degiliz
aglamamak icin zor tuttum kendimi
nasil bir doktor nasil bir insan
insan mi melek mi anlayabilmis degiliz
aglamamak icin zor tuttum kendimi
nasil bir doktor nasil bir insan
Öncelikle çocuğunuza tüm kalbimle sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim. Bir kardeşi daha olması için elimden geleni yapacağım. Açıkcası, sperm değerleri zaman zaman oynayabilir, bu sizi endişelendirmesin. Ama yine de aşağıdaki şekilde yoğun bir tedavi yapabiliriz. 3 ay da buna devam edelim. Olmazsa aşılama düşünebiliriz.
Proxeed plus. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılıp tok karnına içilecek. Bunu eczanelerde ya da internet üzerinden temin edebilirsiniz.
M-Sure tablet. Sabah ve akşamları 1 tane tok karnına içilecek. Bunu da eczanelerden ya da internet üzerinden bulabilirsiniz.
Diyet. ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılı diyete de uymaya gayret edin.
1 ay sonra kanda FSH, LH ve Testosteron bakıp, bana yazarsınız. Sperm testine şimdilik gerek yok.
Saygılarımla.
yok canım terk etmicem eşim müsade ettiği kadar burdayım..
ama çok sevdim topiğinizi ne yalan söyliyim bizim buna ihtiyacımız var biraz da gülmeye..
canım daha başlamadık tedaviye.eşimi kaan hocaya ikna edemedim biz de trabzon farabi ktünv. de deneyeceğiz nasipse ama yaşım da 32 çok vakit kaybetmemem gerek yani hayırlısı artık..nasip neyse o olur...:44::44::44:
Keşke ikna edebilsen.
Şuan ondna bahsediyoruz ..
Biz taa istanbuldan kalkıp gittik iyikide gittik.
Hep diyorum çocuğum yok ama umudum var
bunu sağlayanda hocam oldu.
Allah razı olsun ondan
Saygılarımla.
zaman gelecek karnına bakıp daha çok dua edeceksin çocuğum yok deme bak pamuk dediydi dicen içime doğuyo kız
Keşke ikna edebilsen.
Şuan ondna bahsediyoruz ..
Biz taa istanbuldan kalkıp gittik iyikide gittik.
Hep diyorum çocuğum yok ama umudum var
bunu sağlayanda hocam oldu.
Allah razı olsun ondan
zaman gelecek karnına bakıp daha çok dua edeceksin çocuğum yok deme bak pamuk dediydi dicen içime doğuyo kız
canim klomen kullaninca sizinde testesteron yukselmismiydi
Once Rabbimin sonra onun sayesinde evlat sahibi oldum
o olmasaydi ne yapardik bilemiyorum
evlatlik al . donasyon yaptir diyen doktorlardan sonra onun icin ne desem azdir
Once Rabbimin sonra onun sayesinde evlat sahibi oldum
o olmasaydi ne yapardik bilemiyorum
evlatlik al . donasyon yaptir diyen doktorlardan sonra onun icin ne desem azdir
klomen fsh yukseltmek icin vermisti
5 ay kullandik 3.3 ten 5.5 e cikti 1 ayda menagon igne kullandik ve ben o ay hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?