Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım üzülecegin bişey yokk bizimde sperm testimiz 88 mil tekrar yaptık 63 çıktı başka zaman yaparsınız 55 çıkar dedi doc degişken yani doc gidin
elle muayne etsin baksın varikösel varmı

eda kııızzz sizin o kadar sperminiz mi vaaarrr... ayy ne çokmuş.. maaşallah maaşallah..

valla ya bu nasıl iş anlamıyorum biz daha problemin ne olduğunu anlayana kadar bir yıl geçti daha da henüz anlayamadık:(((

ada ceylan ekin
nasılsınız kızlarrr ???
az önce çatlatma iğnemi oldum ve geldim bundan sora yaradana tevekkül edeceğim
3 gün ardarda ilişki sorada gün aşırı önerdi dr
memelekete gidecektim gidemedim ilişki yüzünden
dr bayramın 1.günüde önerdi napacaksam kızlar ya
milletin evinde
offfffffffff zorundayım ama
işte böyle canlarım
ada sana dr saat vermişti ama bana vermadi ha bu arada ben geç yumurtluyomuşum klomen bile çok etkili olmadı
yşnede geç yumurtladım

ekincim sağol tatlım onu öğrenmek için bir ürologa gitmemiz lazım tabi önce.. eele muayene mi yapıyo başka test falan mı istiyo doktor varikosel teşhisi koymak için

canım elle muaynede ileri derecedeyse çıkıyor
renkli ulturasındada tam anlayamadıkları zaman bakıyolar
inşallah bişeyi çıkmaz eşinin

eda kııızzz sizin o kadar sperminiz mi vaaarrr... ayy ne çokmuş.. maaşallah maaşallah..

sayı varda canım saglam yok morfoloji 1 amelyattan sonra yükseldi sayı belki sizdede vardır varikösellll bebiş olmakdıktan sonra tüpe gidiyoruz.......

server nerelerdesin sen hadi bakalım bayram üstü tutsun bebişin kız başka yerdedede olurmukiii:26:

canım sonucu güze olur inşallah
seninde yumurtaların benimki gibi tembelmiumiş yani
klomenler kaç yumurtan oldu canım bide bugün kaçıncı günün senin

server nerelerdesin sen hadi bakalım bayram üstü tutsun bebişin kız başka yerdedede olurmukiii:26:

canım sitres yapmayım diye girmiyodum ama dayanamıyorumki size çok ihtiyacım oluyor duramıyorum
sizlerle paylaşmem lazımdı dayanamadım yazdım
sen nasılsın
bu arada saol canım allah büyüktür bakalım inşallah tutar bebeğim

canım sonucu güze olur inşallah
seninde yumurtaların benimki gibi tembelmiumiş yani
klomenler kaç yumurtan oldu canım bide bugün kaçıncı günün senin

amin saol canım benim
geç yumurtluyomuşum galiba canım
bugün 16.günüm canım
klomenle anca 20ml yaptı
aslında ben takip için hep kayseriye gittim eşimin iş yerindede sorun oldu
maddi anlamdada sorun oldu
en son 25.de gittim cumartesi tekrar gel iğneni yapalım dedi
ama bugün 29 ekin tatil yarında pazar tatili dr da ozaman iğneni 29 ekimde yaptır dedi
kaç yumurtam oldu bilmiyorum ama 25.inde 14 ml olmuşlardı 29 unda istediğmiz boyut
olur dei hayırlısı ceylan ya
dua edin benim için nolur

hımm sen nerdeydinki canım kayseriye gittin takibe
hayırlısıyla olur bu sefer canım inşallah
dualarımızdasın

canım elle muaynede ileri derecedeyse çıkıyor
renkli ulturasındada tam anlayamadıkları zaman bakıyolar
inşallah bişeyi çıkmaz eşinin

teşekküür ederim sevser inşallah canım. valla benim yumurtalarda tembel galiba. 4 ay klomen tedavisi yaptırdım yumurtalarım 20. gün gidiyordm halen çatlamamaış oluyordu klomen kullanmama rağmen. benim de döngüm 34- 35 günü buluyordu bugün adetimimn 36. günü hala tık yok bu ay klomen kullanmadım çünkü. doktor bana yumurtaların geç olgunlaşıyo dedi ama tembel falan demedi şimdi benimkilerde mi tembel oluyo:44::44::44:

sayı varda canım saglam yok morfoloji 1 amelyattan sonra yükseldi sayı belki sizdede vardır varikösellll bebiş olmakdıktan sonra tüpe gidiyoruz.......

bakalım canım belki de var bilmiyoruz. bir ürolojiye gidelim bakalım ne diyecek bizim aslında hareketlilik fena değil gibi yani sayıya göre. sayı az çıkınca hareketlillik de farketmiyor işte tabi morfoloji de önemli hayırlısı bakalım rabbim hemen kavuştursun bizi bebişlere.. sen ne zaman geliyon malatya ya canım belli mi net tarihin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…