Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaptırmadık canım bizimde bayram sonrası artık

hoşgeldin bu arada

Hoşbulduk canım teşekkür ederim. geçmişi pek okuyamadım çok var ama merinin sonucunu öğrendim çok üzüldüm. Allah sabır versin. Umarım en kısa zamanda üzüntüsünü hamile kalarak unutur,Allah herkesin kalbine göre versin. benimde bu ay her zamanki gibi, adetim hiç bekletmeden geldi. Valla ne düşüneceğimi bilmiyorum. ilaçlarıda almanyada olduğumuz sürece hiç kullanmadım eşimde bende. tekrar başlayacam. BU arada tüp bebk raporu çıkarmak istiyorum. ona başlayacam. işimden memnun olmadığım için işi bırakıyorum . iş bulmam lazım Malum ev kredisi. biraz karışığım :) Allah herkesin yardımcısı olsun

son yaptırdığımız test

hacmi : 1,2 (ilk defa bu kadar düşük cok stres yaptı heralde)
ph : 7,5

sayım m/ml : 14
toplam motil % : 64
progresif motil % :11

tanı : hipo oligoastenoteratozoospermi

mavıkız hstc hosgeldınız kızlar...

son yaptırdığımız test

hacmi : 1,2 (ilk defa bu kadar düşük cok stres yaptı heralde)
ph : 7,5

sayım m/ml : 14
toplam motil % : 64
progresif motil % :11

tanı : hipo oligoastenoteratozoospermi

canım sayı daha mı dusuktu sızın tam hatırlayamıyorum da
ama hareket artmıs galıba
bıde sondakı yazan tanı ne demek
test degelendırmenız bu kadarmı morfolojı falan yok mu

sakıncası yoksa bıde nerde yaptırıyosunuz testlerı
sızın ordan bı arkadasım aradıda bugun sebepsız ınfertıller gıdecek yer arıyo varmı tavsıye edebılecegın ınfertılıteyle ılgılı doktor hastane

tıp fakültesi üreme sağlığı merkezinde yaptırıyoruz. bizim ileri hareket 0 dı. hic hareket yoktu. ama bu sefer morofoloji ile ilgili sorunlar var sanırsam normal 0 yazıyor. morfolojik inceleme 4 ile çarpılarak yaklaştırma yapıldı diye not düsülmüs.
ırregular kontur : 36
akrozomsuz :4
sitoplazmik artık : 24
açılaşma : 16
kuyruk kısa : 4
kıvrık : 16

ben en cok hipo ya takıldım o nedemek arastırıyorum bulamıyorum.

Hoşbulduk canım teşekkür ederim. senin aşılama oldumu olacakmı. İnşallah herşey yolundadır. Allah yardımcın olsun

evet hareket bayagı degısmıs ama yapı bozulmus gıbı
bende yazan tanıyı anlamadım
kaaan hocaya maıl at bakalım ne dıyecekk

kaan hocanın yeni maili neydi kızlar ?

basıma ağrılar girdi bile kesin migren geliyor. düsünmemek istiyorum elimde değil.

lorkem insallah bebisin seninle içini ferah tut.

Amin canım inşallah çok iyi şartlarda başka bi iş bulursun.
İlaçları artık düzenli kullanmaya başlayın canım
bi sürü emek veriyoruz sonumuz hayır olsun.

yok bir sitemim hayata herşey kısmet
soldu gençliğim ömrümü aşkla ziyanettim
ağla gönül nasip deilmiş vuslat
rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim

İnşallah canım. Allah annelik duygusunu herkese yaşatsın tez zamanda. biz almanyada eşimin akrabasının yanında kaldık. 1,5 yaşında çocukları vardı. Eşim onunla o kadar içten ilgilendi , onla birlikte oyunlar oynadı, inan çok duygulandım. çokta yakışıyordu. baba olmayı rabbim nasip ederse gerçekten ilgili bir baba olacak. o kadar da tatlı bir çocuktu ki dün gece bile rüyama girdi. kendi çocuğum gibi şimdiden özledim.

İnşallah canım. İnşallah iyi bir iş bulurum. Allah razı olsun. Allah annelik duygusunu herkese yaşatsın tez zamanda. biz almanyada eşimin akrabasının yanında kaldık. 1,5 yaşında çocukları vardı. Eşim onunla o kadar içten ilgilendi , onla birlikte oyunlar oynadı, inan çok duygulandım. çokta yakışıyordu. baba olmayı rabbim nasip ederse gerçekten ilgili bir baba olacak. o kadar da tatlı bir çocuktu ki dün gece bile rüyama girdi. kendi çocuğum gibi şimdiden özledim.

canim en iyisi liearac ve mustela zaten
ama lierac 100 ml mustelsa 200 ml
hangisi hesabina gelirse onu al ama mutlaka kullan derim
banyodan sonrada mutlaka islakken bebe yagi sur vucuduna

KIZLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

doktor normal dedi ama yinede sizede göstermek istedim ÇÜNKÜ HALA MELEĞİM GELMEDİ

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR

bekleme süresi 5 gün
MOTİLİTE: hızlı ileri hareketli:%59
yavaş ileri hareketli :%5
yerinde hareketli:%5
hareketsiz:%31
1cc deki sperma: 25 milyon çıkmış normal değerler 30-80 milyon olmalı yazıyo BU ÖNEMLİ Mİ KIZLAR???
TOTAL SPERMA :73 milyon
VİTALİTE :%69 HAREKET EDEN
HİPO OZMOLAR ŞİŞME TESTİ :%66
LÖKOSİT:104000/ml ---- 1 milyon/ml den küçük normalmiş ama yinede sorun olabilirmi?

WHO GÖRE
NORMAL YAPI :%70 ANORMAL YAPI:%30

KRUGER GÖRE
NORMAL YAPI :%14 ANORMAL YAPI:%86

YORUM: NORMOZOOSPERMİ[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…