- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.901
Ekinciğim merhaba. Siz eşine test yaptıracaktınız nedir son durum değerlerde düzelme var mı merak ettim. bende histerskopi çektirecektim bayrama denk geliyo1 ay daha bekleyecem malasef.
Yaptırmadık canım bizimde bayram sonrası artık
hoşgeldin bu arada
son yaptırdığımız test
hacmi : 1,2 (ilk defa bu kadar düşük cok stres yaptı heralde)
ph : 7,5
sayım m/ml : 14
toplam motil % : 64
progresif motil % :11
tanı : hipo oligoastenoteratozoospermi
mavıkız hstc hosgeldınız kızlar...
canım sayı daha mı dusuktu sızın tam hatırlayamıyorum da
ama hareket artmıs galıba
bıde sondakı yazan tanı ne demek
test degelendırmenız bu kadarmı morfolojı falan yok mu
sakıncası yoksa bıde nerde yaptırıyosunuz testlerı
sızın ordan bı arkadasım aradıda bugun sebepsız ınfertıller gıdecek yer arıyo varmı tavsıye edebılecegın ınfertılıteyle ılgılı doktor hastane
tıp fakültesi üreme sağlığı merkezinde yaptırıyoruz. bizim ileri hareket 0 dı. hic hareket yoktu. ama bu sefer morofoloji ile ilgili sorunlar var sanırsam normal 0 yazıyor. morfolojik inceleme 4 ile çarpılarak yaklaştırma yapıldı diye not düsülmüs.
ırregular kontur : 36
akrozomsuz :4
sitoplazmik artık : 24
açılaşma : 16
kuyruk kısa : 4
kıvrık : 16
ben en cok hipo ya takıldım o nedemek arastırıyorum bulamıyorum.
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. senin aşılama oldumu olacakmı. İnşallah herşey yolundadır. Allah yardımcın olsun
oldu mavıkız
suan 1 haftam kaldı sayılır
bayramın 2. gunu bellı olur buyuk ıhtımal
duanızı beklıyorum hakımızda hayırlısı olsun
kaan hocanın yeni maili neydi kızlar ?
basıma ağrılar girdi bile kesin migren geliyor. düsünmemek istiyorum elimde değil.
lorkem insallah bebisin seninle içini ferah tut.
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. geçmişi pek okuyamadım çok var ama merinin sonucunu öğrendim çok üzüldüm. Allah sabır versin. Umarım en kısa zamanda üzüntüsünü hamile kalarak unutur,Allah herkesin kalbine göre versin. benimde bu ay her zamanki gibi, adetim hiç bekletmeden geldi. Valla ne düşüneceğimi bilmiyorum. ilaçlarıda almanyada olduğumuz sürece hiç kullanmadım eşimde bende. tekrar başlayacam. BU arada tüp bebk raporu çıkarmak istiyorum. ona başlayacam. işimden memnun olmadığım için işi bırakıyorum . iş bulmam lazımMalum ev kredisi. biraz karışığım :) Allah herkesin yardımcısı olsun
Amin canım inşallah çok iyi şartlarda başka bi iş bulursun.
İlaçları artık düzenli kullanmaya başlayın canım
bi sürü emek veriyoruz sonumuz hayır olsun.
Amin canım inşallah çok iyi şartlarda başka bi iş bulursun.
İlaçları artık düzenli kullanmaya başlayın canım
bi sürü emek veriyoruz sonumuz hayır olsun.
merhaba kızlar, herkese güzel bir hafta diliyorum..Size sormak istediğim birşey vardı, çatlak önleyici krem almak istiyorum ama ne alayım bir fikrim yokbir arkadaşım lierac diye bişey önerdi, sizce onu alsam nasıl olur? bir bakabilirmisiniz linke:
LİERAC PHYTOLASTIL JEL..ECZANEDEN 3 AL104,90 TL GittiGidiyor.com'da #46886809
hamilelerden kullanan oldumu acaba?
kizlar yaa biz balik yagi aldik uygun olanindan bisey sorcam bu balik yagi arginine diger vitaminlerin ayni anda alinmasinda sorun olurmu etkisini azaltirmi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?