Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Butterfly tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin insallah.
Kisa zamanda listeye eklicem seni hamis diye:)
Epeydir hamile haberi alamamistik,cok guzel oldu:)

teşekkür ederim canım rabbim inşallah tamamına erdirir. valla hiç beklemediğim anda bebeğim bana süpriz yaptı. Canım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah.

tebrik edrim allah saglıcakla tamamına erdirsin

kendim hamile kalmis gibi heycanlandim degerleriniz nasildi canim sizin

sayı bi 30 oluyordu bi 10 milyon hareket 20 - 10 mil arası ama ileri hızlı hep sıfırdı. Tedavi sonrası ileri hızlı %9 en son testtede yine %0 çıktı morfoloji %4 oldu kaan hocaya gittik bize tüp bebek önerdi birde dna hasarına bakılıyor hala sonuç çıkmadı (10 gün oldu) bende sıkıntı yoktu yani önceden vardı hipotiroidi hastasıymışı tedavi oldum düzeldi ama yinede bebek olmadı 1 yıldan fazla oldu tipoidimin düzene girdiği

merhaba canim herkes cok uzuldu sonucuna elden bir sey gelmiyor ki zamani gelmeyince olmuyo iste toparlanmissindir insallah

çok şükür iyi olmak zorundayım
okudum biraz geçmişi çok sayfa birikmiş hepsini okuyamadım ama yavaş yavaş okumayı düşünüyorum
benim için hepiniz çok üzülmüşsünüz ,sizleri üzmek ve üzülmek istemezdim ama kısmette bu da varmış
dualarınız destekleriniz için çok teşekkür ederim benimde elimden başka bişey gelmiyo malesef,dua etmekten başka..

sayiniz fena degilmis canim cok beklememissin 1 yil bi sey degil cok sukur kavustun bebegine

merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM

maşallah inşallah değerin çok güzel artsın, tebrik ederim Allah tamamına erdirsin

teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda rabbim sizede nasip eder. Yeğeninmi oldu allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün

Rabbim sabir versin canim yine baslayacagiz gecmisi unutarak bizim uzulmemiz hic bisey degil asil aciyi sen yasadin insallah normal yoldan olur en kisa zamanda Allah sana gonlundekini versin

butterfly tebrik ederim arkadasim
rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin

dikkat et kendine bundan sonra dr unu iyi sec

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Valla bebiş süpriz yapınca bende kalakaldım hangi doktora gitsem kime güvensem diye inşallah hcg değerim katlanır allahım kucağıma almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM

superrr bir sey yaaaaa ALLAH kucagina almayida nasip etsin inss..

ee anlatsana hangi gunlerde calismistiniz ozel bisey yapmismiydin :26::26::26:

superrr bir sey yaaaaa ALLAH kucagina almayida nasip etsin inss..

ee anlatsana hangi gunlerde calismistiniz ozel bisey yapmismiydin :26::26::26:

teşekkürler canım senin halayını yerim ben. ateş tablomu koyayım 370f7f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım eşim 3 aydır tedavi oluyor proxeed 6 kutu kullandık endol terental keçiboynuzunu 4-5 ay yaptım fındık fıstık yedik bol bol. ben sadece adetin 3. gününden 10. gününe kadar günde 4-5 tane kuru incir yedim başka hiçbişey yapmadım. benim ateş tabolsunda ff 13. güne cekti ama akıntıda ufacık oynamayla 16. güne atıyor valla eşim örnek vereceği için perhiz yaptı örnek verdi ertesi gün 13. gündü yanı yumurtam çatladı çatlıycak o gün akşam üstü çalıştı ertesi günde çalıştı sonra 1 gün ara ile 2 kez daha çalıştık sonra bıraktık çünkü ateşim yükselmişti. Eşime çalımada 3 saat önce türk kahvesi yaptım. ve biz o ay o zamanlar çok gergindik eşimle sürekli tartışıyorduk çocuk isteğimden dolayı bunalmıştı bende çok baskı yapıyordum strese giriyordum en gergin ayımız bu aydı ama oldu nasip kımet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…