- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.921
nereye canım ne sebebten inş hayırlı bişeydir
[/QUOTE]KIZLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
doktor normal dedi ama yinede sizede göstermek istedim ÇÜNKÜ HALA MELEĞİM GELMEDİ
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR
bekleme süresi 5 gün
MOTİLİTE: hızlı ileri hareketli:%59
yavaş ileri hareketli :%5
yerinde hareketli:%5
hareketsiz:%31
1cc deki sperma: 25 milyon çıkmış normal değerler 30-80 milyon olmalı yazıyo BU ÖNEMLİ Mİ KIZLAR???
TOTAL SPERMA :73 milyon
VİTALİTE :%69 HAREKET EDEN
HİPO OZMOLAR ŞİŞME TESTİ :%66
LÖKOSİT:104000/ml ---- 1 milyon/ml den küçük normalmiş ama yinede sorun olabilirmi?
WHO GÖRE
NORMAL YAPI :%70 ANORMAL YAPI:%30
KRUGER GÖRE
NORMAL YAPI :%14 ANORMAL YAPI:%86
YORUM: NORMOZOOSPERMİ
tıp fakültesi üreme sağlığı merkezinde yaptırıyoruz. bizim ileri hareket 0 dı. hic hareket yoktu. ama bu sefer morofoloji ile ilgili sorunlar var sanırsam normal 0 yazıyor. morfolojik inceleme 4 ile çarpılarak yaklaştırma yapıldı diye not düsülmüs.
ırregular kontur : 36
akrozomsuz :4
sitoplazmik artık : 24
açılaşma : 16
kuyruk kısa : 4
kıvrık : 16
ben en cok hipo ya takıldım o nedemek arastırıyorum bulamıyorum.
hicbir sorun yok canim istedigin zaman alabilirsin
canim en iyisi liearac ve mustela zaten
ama lierac 100 ml mustelsa 200 ml
hangisi hesabina gelirse onu al ama mutlaka kullan derim
banyodan sonrada mutlaka islakken bebe yagi sur vucuduna
iyi geceler canlarim opuyorum hepinizi
merhaba kızlar
geçmişte benim için yazdıklarınızı okudum desteklariniz için çok sağolun
net sorunum yeni çözüldü çok şükür ,giremiyodum internete malesef,isimlerinizi tek tek aklımda tutamadım ama hepinize çokk teşekkür ederim
allah kimsenin gözünün yaşını evlat hasretiyle döktürmesin diyorum sadece..bu günlerimizide şükürler olsun
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM
merhaba kızlar
geçmişte benim için yazdıklarınızı okudum desteklariniz için çok sağolun
net sorunum yeni çözüldü çok şükür ,giremiyodum internete malesef,isimlerinizi tek tek aklımda tutamadım ama hepinize çokk teşekkür ederim
allah kimsenin gözünün yaşını evlat hasretiyle döktürmesin diyorum sadece..bu günlerimizide şükürler olsun
[/QUOTE]canım benim sonucumu yorumlarmısın bide ben kontrollerimi yaptırdım herşey normal çıktı sadece basit bi kistin var o da engel değil dedi doktor sence bundan sonra ilaçlı rahim filmimi çektirmeliyim kris çok saol canım
doktor normal dedi ama yinede sizede göstermek istedim ÇÜNKÜ HALA MELEĞİM GELMEDİ
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR
bekleme süresi 5 gün
MOTİLİTE: hızlı ileri hareketli:%59
yavaş ileri hareketli :%5
yerinde hareketli:%5
hareketsiz:%31
1cc deki sperma: 25 milyon çıkmış normal değerler 30-80 milyon olmalı yazıyo BU ÖNEMLİ Mİ KIZLAR???
TOTAL SPERMA :73 milyon
VİTALİTE :%69 HAREKET EDEN
HİPO OZMOLAR ŞİŞME TESTİ :%66
LÖKOSİT:104000/ml ---- 1 milyon/ml den küçük normalmiş ama yinede sorun olabilirmi?
WHO GÖRE
NORMAL YAPI :%70 ANORMAL YAPI:%30
KRUGER GÖRE
NORMAL YAPI :%14 ANORMAL YAPI:%86
YORUM: NORMOZOOSPERMİ
hadi bakalim hayirlisi canim cok sevindimRabbim kucagina almayi nasip etsin
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM
masallah canım pek cok az falan değil.
Gelmeden önce yeni bir sperm testine gerek yok. Sadece kanda FSH ve Testosteron hormonu bakılsın yeterli. Buraya geldiğinizde bir gece Ankara'da kalırsanız, ertesi gün hastanede size spermle ilgili DNA hasar analiz testi yaptırabilirim. Tüm eski testleriniz de birlikte getirmeyi unutmayın.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS
hocam cevap yazmıs. 14 kasımda hocama randevumuz var. bakalım neler olacak.
teşekkür ederim canım amin. Valla canım ben tüp bebeğe hazırlanıyordum 2 kez aşılama yaptırdım ama normal yolla oldu. Hala inanamıyorum 1,5 yıl sonra gelen müjde allahım herkeze nasip etsin. rabbim benimde bebeğimi korusun inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?