- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #94.061
evet esracım çoluk çocuğu evlendirdikten sonraki resmimiz bu
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM[/
Ana hamilemi var gece gece bu haber süper oldu. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyÇok sevindim valla. Allaha şükürler olsun. sonunda bir hamile haberi aldık. Allah sağlıklı bir hamillelik geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin. hatırlarsan sen ekin ve ben yaşlarımızın geçtiğinden sıranın bizde olduğundan bahsetmiştik :) ilk sen hamile kaldın . ÇOk şükür inşallah darısı biizm başımıza tüm arkadaşlarıma inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu gece güzel oldu. inşallah böyle güzel haberlerin devamı gelir. sizleri seviyorum . Hepiniz dualarımdasınız.
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM[/
Ana hamilemi var gece gece bu haber süper oldu. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyÇok sevindim valla. Allaha şükürler olsun. sonunda bir hamile haberi aldık. Allah sağlıklı bir hamillelik geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin. hatırlarsan sen ekin ve ben yaşlarımızın geçtiğinden sıranın bizde olduğundan bahsetmiştik :) ilk sen hamile kaldın . ÇOk şükür inşallah darısı biizm başımıza tüm arkadaşlarıma inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu gece güzel oldu. inşallah böyle güzel haberlerin devamı gelir. sizleri seviyorum . Hepiniz dualarımdasınız.
dimi mavi dimii
esra hala benle dalga geçiyo umudum var işteeeeeee
esra albümümü yayınlamaktan vazgeçççççççççç
kris banada eylül demişti bende de tutmadı malesef
kızlar ben bugün sabahtan beri terslik üzerine terslik yaşıyorum
sabah gözümü terslikle açtım hala devam ediyor hayırlısı
sabah namazı için abdestleniyim dedim elektrikler kesildi banyoda kaldım
allah'tan abdest almıştım ama yıkanamadım öğlen hiç beklemediğim adetim
çok erken geldi bu ayda takip işi yattı akşamda cenaze haberi aldım tam oldu
ceylan nerdeeeeeee
eneste geldı gıttı
mavkızzzzzzzzzzzzzzz nbr ??????sen aldınmı tenkurden ???
saolasın canım kendı halıne bıraktım gecsın dıe beklıyorum bakalımben iyiyim sağolun kızlar
LORKE geçmiş olsun hastaymışsın
MELİS çok şükür canım umarım sizde iyisinizdir
GOKCEN bende çok okurum ama reglim çok garip oldu tüpden sonra o yüzden henüz başlayamadım okumaya ,okuyunca rahatlamamak imkansız zaten
ben baktım bugun regl olmus 5. gunuymusselam arkadaşlar delikızdan haber yok mu halen merak ettim sonuçlarını
canım sen yumurtlamamıssın bu ay benceMy Ovulation Chart
gördün mü lorke ne kadar genişşşş.. ben ne zaman adet olacağım yaaa..
bi de bi de niye benimki sizin gibi çıkmadı benim ateş tablomun niye numarası yok yaaa...
canim gercekten ters bir gunmus bazen butun olumsuzluklar arka arkaya geliyor neyse Allah beterinde korusun basiniz sagolsun
bende hastayım yaa vaktim varsa sana diyim nerelerimin ağrıdığını esra pek ilgilenmedi
hayırdır ınsallah tatlımmmmmmmm
enes geldin site göçtü kıs
:))))))))
esra düğün albümümü çaldı görüyon dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?