- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #94.081
eneslena gün bitti son 1 dk canım kurtuldun artık:)
KIzlar herkese iyi geceler. Ben kaçtım. Allaha emanet olun.
ceylanımmmmmmmmm
şekerparemmmmmmmmm
gel artık:)
geldim canım
kızz ekinn o pozlar ney öyle
yakında seks kasetinide çıkarırsa esra hiç şaşırma
bana öyle bişeylerden bahsediyodu
geldim canım
kızz ekinn o pozlar ney öyle
yakında seks kasetinide çıkarırsa esra hiç şaşırma
bana öyle bişeylerden bahsediyodu
gece kuşları merhaba biraz geçmişe baktım ama önce size selam vereyim dedim. gökcenin dediği gibi kimyasal mimyasal derken bebği göbişe koydum galiba
canım gözün aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
taze hamiş
bilmem vallaa
yuh artık
delirdimi:)))))))))
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Valla bebiş süpriz yapınca bende kalakaldım hangi doktora gitsem kime güvensem diye inşallah hcg değerim katlanır allahım kucağıma almayı nasip etsin
gece kuşları merhaba biraz geçmişe baktım ama önce size selam vereyim dedim. gökcenin dediği gibi kimyasal mimyasal derken bebği göbişe koydum galiba
hadı bakalım ınsallah degerın cok guzel katlanır da keseyıde gordugunde daha saglam halay cekerız
ama ates tablounun masallahı var goz kırpıyordu zaten
teşekkürler inşallah canım bu sadece bir başlangıç o kadar aşama varki. Sende rahat ol hiç beklemediğin anda gelebiliyor inan ben hariç herkez hamile tablosu dedi ama insan yinede acaba diyor ya ümitlenip tekrar üzülürsem diyor
oleyyyyy yyy çok sevindimmmm yaa süper süperrrr süperrr
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok çokkkk mutlu oldumm
canım ronyam teşekkürler ateş topiğinde bizim kahrımızı az çekmedin gönlü güzel arkadaşım ah canım ben tüpe hazırlanayımmı derken sen normal olur deneyin demiştin. inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günlerde gelecek
Canımmm ayy ne çok sevindim...
Ben bu topiğe girdiğimden beri hiç hamile haberi almamıştım. İnşallah ardı arkası kesilmez de ard arda patlar hamiş haberleri
Valla butterfly kimyasal mimyasal derken kondurdun bebişi göbüşüne maaşallaahh..
Rabbim ikinizi de korusun..
İyi bakın emi kendinize hem o artık sadece senin değil topiğimizin bebişi ona göre..
canım gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin hamile kalmadan önce imkansız görüyor insan ama Allah okadar büyükki hiç beklemedik anda nasip ediyor şükürler olsun ona darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
kendine çok dikkat et hatta 3 ay dinlen sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?