Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gece kuşları merhaba biraz geçmişe baktım ama önce size selam vereyim dedim. gökcenin dediği gibi kimyasal mimyasal derken bebği göbişe koydum galiba

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Valla bebiş süpriz yapınca bende kalakaldım hangi doktora gitsem kime güvensem diye inşallah hcg değerim katlanır allahım kucağıma almayı nasip etsin

canım gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin hamile kalmadan önce imkansız görüyor insan ama Allah okadar büyükki hiç beklemedik anda nasip ediyor şükürler olsun ona darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
kendine çok dikkat et hatta 3 ay dinlen sen

uzun süredir hamile haberi alamamak üzücüydü ama şimdi sanki yeniden başlıyoruz .))))
en yakın zamanda sizlerde hamile kalacaksınız inanın buna

çok teşekkürler canım benim iyi dileklerin ve sıcaklığın samimiyetin için evet canım bayağı oldu hamile haberi almadığımız. inşallah arka arkaya patlatırız haberleri. Bu topik benim için çok özel burdaki arkadaşlardan biri üzüntüsünde ve mutluluğunda bende çok heycanlanıyorm kah gülüyorum mutlu oluyorum kah ağlayıp duruyorum. Kimyasa mimyasal

Teşekkür ederim canım temennilerin için dinlenmem gerekir aslında haklısın evet canım rabbim çok büyük ben artık benim normal yolla çocuğum olmuycak bunu kabullenmeliyim diyordum ama çok şükür bide sağlıkla kucağıma almayı nasip etse. İnşallah tüm arkadaşlar en kısazamanda bize müjde verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…