- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #94.101
canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM[/
Ana hamilemi var gece gece bu haber süper oldu. oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyÇok sevindim valla. Allaha şükürler olsun. sonunda bir hamile haberi aldık. Allah sağlıklı bir hamillelik geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin. hatırlarsan sen ekin ve ben yaşlarımızın geçtiğinden sıranın bizde olduğundan bahsetmiştik :) ilk sen hamile kaldın . ÇOk şükür inşallah darısı biizm başımıza tüm arkadaşlarıma inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu gece güzel oldu. inşallah böyle güzel haberlerin devamı gelir. sizleri seviyorum . Hepiniz dualarımdasınız.
teşekkür ederim canım allah sanada nasip etsin. Hatırlamaz olurmuyum ihtiyar heyetiydik biz hadı ben yolu açtım allah bi mani vermezse 9 ay sonra bebiş gelicek. Sıra sen ve ekinde hadi güzel haberlerinizi bekliyorum şu çıtırlara gösterelim ekinin düğün fotoğrafı ekinin bebeğini ilk kucağına aldığı gün (esranın takılmaları)
teşekkürler canım allah en kısa zamanda sanada nasip etsin. Bak ihtiyar heyeti yolu açtı gençler ne duruyorsunuz yürüyelim arkadaşlar
ceylan ne haber tatlim herkes gitmiss gerci saat iki olmus
iyidir canım ne olsun evet herkes gitti yaa
bir sen bir ben kaldık birde çocuk olsaydı bariiii:44::44::44::44:
cocuk olsaydi sen yorgunluktan sizmis olurdun simdiye kadarolacak insallah
hee kızz ne güzel olurdu
inşallah canıımm
cok guzel olurdu su an o kadar uzak geliyo ki neyse bi ihtiyar heyetine musade edelim ellerini cabuk tutsalar iyi olur yoksa biz de ihtiyar heyetine dahil olacaz
evet yaaaa çok dogru lennn yatın kalkın çocugunuz olsun ihtiyar heyeti duyuyonuzmu biziii
sen hem spor yapiyosun hem oyun oynuyosun galiba
yok oyun oynamıyorum öylesine bakınıyorum nette
iyi bakalim kolay gelsin hadi hayirli geceler canim gorusuruz
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?