Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

EKİNNNNN canım benim iyi dileklerin için teşekkür evet artık biraz biraz inanıyorum 2 gün sonra değerim 2-3 e bi katlansa dahada bir inancam :))))

Gunaydin kizlar.
Bugun erkenciyim,bayram temizligine basliyorum.
Hem bayram icin hemde transferim yapilmadan isimi gucumu bitireyim.Insallah hamile kalirsam beni baya bi idare eder.
Iste boyle canlarim.
Bugunde adetim bitti,hemen temizlenip 1000 ihlasimi bitirecegim.
Rabbim kabul etsin insallah.

canim anlasilan sorun esinde degil
sen kendi kontrollerini yaptir
mutlaka rahim filmi cektir tabi
hormonlara baktirin ikiniz de
onlara gore zaten cikar meydana

esin fsh ve testesteron testi yaptirsin kandan

sende reglinin 3. gunu fsh prolaktin ve e2 testi yaptir
3. gun yumurta folikul lerine baksin muayenede dr
ona gore cikar meydana[/QUOTE]

canım çok saol ama ben 3.gün o testleri yaptırdım normal çıktı 21.gün progesteron testide yaptırdı doktor o da normalmiş
ama eşim dediğin testleri yaptırmadı bunların belli bi zamanı var mı aç tok sabah veya akşam yapılması gerkli gibi ve beni 3.gün yumurta folikule bakılmadı ultrasonla bakılıo heralde dimi
bide bize eşimle beraber gidebileceğimiz önerebileceğin bi doktor varmı acaba

Meraba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim biz üç yıldır çocuğumuz olmadığı için memorialde semra kahramana gitmeye başladık sperm testinde morfoloji 0 yazıyo ama semra hanım sorun yok dio anlayamadım ben...... Bide bende 2 kis çıktı rahim filmi çekilip gidicem sizce sorun spermlermi

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah sende sıranı savdın dualar et bize olurmu
ve çok dinlen 3 ay devamlı yat diyebilirim : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…