Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam canım,zaten tüp bebek tedavisini de biraz erteleyeceğim.Desteklerle gidelim biraz bakalım ne olacak?

sizin zaten en buyuk hataniz tedavi olmadan tup bebege girismissiniz
kalitesiz spermlerle olmuyor canim...

biraz tedavi icin sans verin . tup bile yapsan spermlerin kaliteli olmasi lazim.

Kızlar size hiç doyum olmuyor ama yarın misafirim var erken kalkıp hazırlık yapacağım.Herkese iyi geceler,tatlı rüyalar,öpücükler

Kızlar bende kaçıyorum Allah c.c rahatlık versin. Yarın görüşmek üzere.......:79:

krisim bende seni nasıl merak ettim meğer net gitmiş ben sinir oluyorum smile adsl söyle netine birdaha merakta bırakmasın bizi :))))))

herkese selam arkadaşlar

en son girdiğimde eşim rahatsızde ve maça gidiyorum diye evden çıkıp eczaneye gidip minoset alıp eve döndü,fakat ateşi tekrar çıkınca korktum ben hastaneye gittik ateş düşürücü iğne yaptılar ve malesef doktor antibiyotik verdi ve aferin yazdı,ilaçları aldık antibiyotiği 2 gün kullanıp kesicez,2 gündür evde yatıyodu ateşi dün yine çıkktı yine gittik doktora bu defa serum taktılar ve çok şükür bu gün itibariyle normale döndü

ama gitti bizim spermler yüksek ateş ve soğuk alğınlığı sperm kalitesini düşürüyor çünkü,bu ayda benden bişey çıkmaz artık

KRİSHAZEL canım kaan hocayla konuştuk bu gün fsh oranını tekrar hatırlattım ve eşimin klomeni daha önce tüm kullandığınıda söyledim,8,32 nin çok güzel olduğunu ve klomene devam etmemizi söyledi 12 lere çıkarsa çok daha iyi olur dedi,ve hatta eşimin unutarak klomeni tam almasının da çok işe yaradığını söyledi ,mutlu oldum,bi dahaki ay tekrar baktırın ve bana gönderin dedi

Selam kızlar
Ya kimse yok ama bişi sorucam eşim hormon testleri yaptırıcakta akşam yaptırabiilimiyiz?Açlık tokluk farkediyormu?

Selam kızlar
Ya kimse yok ama bişi sorucam eşim hormon testleri yaptırıcakta akşam yaptırabiilimiyiz?Açlık tokluk farkediyormu?

akşam test yapacaklarını sanmıyorum ama emin değilim.açlık tokluk farketmiyor bnm eşim genelde sabahtan verdiği aç oluyor ama tokda verebilir.
kızlarr bu ara benim l arginie geldiiii

akşam test yapacaklarını sanmıyorum ama emin değilim.açlık tokluk farketmiyor bnm eşim genelde sabahtan verdiği aç oluyor ama tokda verebilir.
kızlarr bu ara benim l arginie geldiiii

Yaptıracağımız hastanenin laboratuarı 24 aat açık işte açlık tokluk nasıl olur onu bilemedim
Gözünaydın inşalah şifa olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…