- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.621
yaptıracağımız hastanenin laboratuarı 24 aat açık işte açlık tokluk nasıl olur onu bilemedim
gözünaydın inşalah şifa olur..
ekıncım prolaktını sabah 10 dan sonra alıyorlar. Onu bılıyorum.
Bu turlu hormom testlerınde açlık tokluk cok farkedecegını sanmam.
Tamam canım inşallah yaptırabiliriz.Sağol
EKINCIM SENIN İÇİN LABRATUVAR SAYFALARINDA ARAMA YAPTIM. TESTESTERON, LSH VE PROLAKTIN GIBI TESTLERDE OZEL BIR DURUM GEÇERLİ DEĞİL. HER ZAMAN ALANABILIYORLAR.
SANA LINKIDE GONDERIYORUM ORDANDA BAKABILIRSIN.
Laboratuvara Gelirken - İstanbul Laboratuvarları – Akredite Klinik Laboratuvar – 444 7 522 ( LAB )
Baruk naber canım
iyiyim canım işteyim 6,3 da cıkıcam. bu akşam doktora gıdıcem yumurta ne alemde bır bakalım bugun 12.gun :) sen nasılsın.
Baruk naber canım
Sabah alınan kan örneğinden çalışılması gereken testler:
Testosteron, Serbest testosteron, Kortizol, Parathormon, SHBG (Sex hormon binding globulin), GH(Growth Hormon), DHEA-SO4, ACTH
Laboratuvarmzda Yaplan Testler Hakknda Bilgiler .: Dzce zel Hayri Sivrikaya Hastanesi :.
iyiyim canım işteyim 6,3 da cıkıcam. bu akşam doktora gıdıcem yumurta ne alemde bır bakalım bugun 12.gun :) sen nasılsın.
Canım inşallah hayırlı haberlerle geleceksin:)
Bende iyiyim canım, hastaneye gittim bebişin yanına, eve zor attım kendimi. Bizimkiler firarda bugün. ronya oğluyla ve eşiyle uğraşıyordur, krishazel ne yesem telaşındadır, gulum eli karnında bebişini seviyordur, yagmur hala ütü yapıyordur, esra eşime ne versem diye düşünüyordur...(?)
Ayy çok sağol tatlım.iyiki varsınız :89:
hoşgeldın şekerım :) sadece yumurta buyumus mu dıye bakıcaz. sorucam gerekırse çatlatma ıgnesi alıcam. bu ayda sansımızı deniyelim. tutsa keşkihafta sonu varıkosel ıcın esımle alman hastanesıne gıdıcez, bır bakalım duruma göre bıran önce ameliyat ıcın konusucaz.
bende iyiyim canım 2 saat uyudum tekrar geldim kimselerde yok senin yumoşlara baktır bakalım ne alemdeler :)))))))))
Ayy çok sağol tatlım.iyiki varsınız :89:
Büyümüştür büyümüştür kocaman olmuştur ,hadi hayırlısıyla git hayır haberle gel aşkım:)
ekincim merhaba tatlım ,kendin için mi bu kadar test ,hayırdır:)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?