- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.681
Senin işlerin hiçççç bitmiyo ki, bi varsın sonra 2 saat arazi...Gözümden kaçmıyo yani yagmurum.
hı süper arkadaşım maşallah eşim gitsede yarın bi hormon testi yapsa yaww:)
Bi şay sorucam. merinin eşinin fsh 8 lerde Kaan Hoca 12 olmalı demiş, benim eşimin ki 13. eeeee o zaman bizim ki kaç olmalı?????
Bi şay sorucam. merinin eşinin fsh 8 lerde Kaan Hoca 12 olmalı demiş, benim eşimin ki 13. eeeee o zaman bizim ki kaç olmalı?????
geçen hafta baktırdık daha yağmur,bir ay sonra yeniliycez
bi çelişki var ama nedir bilmiyorum
bi çelişki var ama nedir bilmiyorum
yok tatlım benim eşim gitsede yarın yapyırsa dedim en son geçen ay 5.5 du:)))))))
Alemsin kız :) fsh
kaan hoca değerlerin güzel olduğunu aynen devam etmemizi söyledi,fsh 8 olması beni pimpiriklendirdi tekrar mail attım cevabını bekleyemeden bu gün aradım üztüne bastıra bastıra 2 kez fsh oranın ve referans aralığını söyledim çok güzel devam dedi 12 lere kadar çıkmamız lazım dedi
ronyam meri geçmiş olsun şu hastalıklarda olmasa ne güzel olacak ama((((((
sory tatlım yanlış anladım ben
ben dayanamaz ışınlardım valla hemen
ronyam meri geçmiş olsun şu hastalıklarda olmasa ne güzel olacak ama((((((
Buraya ışınlansana sana bir masaj yapayım ooooohhh bütün bir hayatın yorğunluğunu çıkarırsın alimallah:)
:)))))İyiyim canım benim, bahçecide Fırat Beyin istediği testler arasında şeker yüklemesi de vardı. Cuma günü onu yaptırıcam, tüp bebek raporu için tahlillerle birlikte dahiliye ve genel cerrahiye gidicem sağlık raporu için. bi de psikatriyeye gittim mi, rapor almak için başvuru yapabilicem. Aman ne zor bu hastane işleri, ne kadar uzak kalmak istesem de içine iyice girmek zorunda kalıyorum maaaaaaalesef.
senindemi parmakların marifetliiiii ay çok isterdim valla
bi rkadaş vardı bizim süper ötesi masaj yapıyodu,herkes yapamaz öyle ,eşimde süper yapar ama nerdeeee:)))
berrinde yoldan çıktı,üstüne birde tek gecede hamile kalır,niye bize böyle şeyler olmuyo((
Vay yagmurum bu ne hız yaaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?