Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
balıkları yedın tabiiiiiiii

batmaklan alakası yok
kolayı seven bırı olaarak sut ters gelıor sankı :)
damak tadıma

yedim valla güzel olmuş
bi ara bende içmiştim lemiklerim zayıftı sonra bende bıraktım
neden vitaminli olan şeyler güzel gelmiyoda zararlı olan her şey güzel yaa
mesela kola cips bunlar kemikleri güçlendirse sperme yumurtalara iyi gelse nolurduki
valla benim yumurtalar süper olurdu iyi gelseydi

iyi geceler kizlarrr
nasilsinizz kac gundur giremiyorum durumlari biliyosunuz ev is nobetler kosturmaca....bu haftaki nobetlerim cok kotu gecti cok yorgunum veee yine nobetteyim
himmm bizde durumlar bildiginiz gibi esim vitaminlerini duzenli bir sekilde kullaniyor canimm benim ben hic takip etmiyorum ama o cok duzenli RABBIM sifa versin ona baba bana anne olma duygusunu taddirsin INSALLAH....tabiki hepimize RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin
eee varmi topicte bir gelisme gecmise gidemiyorum cok uzun bide tlf giriyorum...

BILGEM canim bugun yumurtalar toplanmis INSALLAH hersey sonuna kadar ilk bastaki gibi guzel gecer ve RABBIM sana minik mucizeni nasip eder...guzel haberlerini bekliyoruz
LORKEM canim babacigina gecmis olsun canim konuyu tam bilmiyorum INSALLAH RABBIM SIFASINI VERIR..

evet canım kaç gündür gözükmüyodun
ayy patronlarınızda çok acımasızmış yaaa
buna bünye nasıl dayansın pes yani
hiç bi degişiklik yok canım hepimiz çalışma ve beklemedeyiz
bilgemin bugün opu oldu hafif agrısı varmış yattı işte böyle

ayy gercekten ole ceylan acimasizki ne acimasiz bak ben yorum bile yapamiyorum maas az mesai ucretlerini dusurduler bizde marabalar iste...
sen nasilsin bittimi calismalar benimde adet yeni bitti calisma zamanlarina girdim ama bende tik yok calisma istegide yok eve o kadar yorgun gidiyorumki nerdeyse ben yatacam esimede sen isini yap ben uyuyayim diyecem esra ferihayi izliyomusya onun gibi

Ben geldimmmmm.
Arkamdan ne konuşmuşsunuz siz ya pesss
esra ucuz inek arıyomuşsun hayırdır?
Büyük konuşmanın yan etkilerimi dersin

şu yanda ckan avon reklamı varya
ordakı formu doldurun
ılk 5 bın kısıye anew krem gelıor

ayrıca HAMILELER prımanın ılk hedıyem kampanyasındakı formu doldurun
cok gusel ucetsız
seyler gelıor
mama kapları falan

aman torba diilki çekip büzeyim ağızlarını delülerin
iyim işte canım sen ?

ekincim cok sukur iyiyim iyi olmaya calisiyorum en azindan yorgunum yattigim yerde uyuya kaliyorum yaslaniyorum galiba eski enerjim kalmadi nerdeyse bizde bole iste hayatimda degisen hiccc bise yok RABBIM aci degisiklikler gostermesin biz bunada raziyiz

tas gıbısın masallah tasssssssssssssssss

ekın sen o formdan br kac tane doldur
malum anew yaslanmaya karsı cok etkılı
sende yas kemale erdi artık
ınsallah etkısı olur

esracim primanin ilk hediyem kampanyasi bitmedimiki bende doldursam diyorum ama hamile degilim 20 haftayi doldrmak gerekmiyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…