Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyam o zamn ben çokk erken adet olucam o ilişkidehayır yok yatmadım bile hemen kalktım:)
luteal faz 12-13 gün sürüyo
19-20-21.gün civarı adetim gelir o zaman ilk kez olacak tuhaf ya

canım eğer ikinci bir yumurtan olmazsa dediğin gibi erken adet olursun
kızz bellimi olur belki o ilişki sana bebişini getirir her şey kısmet

slm kızlar nasılsınız
bende haberler aynı 12 yomurta 11 14 mm büyüklüğünde e2 bu gün 1300 olmuş
yarın yine gidice perşembe cuma cumartesi gittim bu gün pazar olmasına rahmen yine çağırdılar her gün çağırıyolar yarında çağırdılar
salıda seni çağırıcaz dedi her gün sabah okmeydanına gitmek çok zor ama ne yapalım meleğim için herşeye değer
dr cuma toplarız dedi şimdilik net deyil cumamı deyilmi ama büyük ihtimalle cuma dedi
benden bu kadar

Tüp güzelleri burda..
bilgem cakır inşallah an be an o güzel sonuca yaklaşıyorsunuz..
Müjdelerinizi bekliyoruz

Mavii sağolasın canım , güzel dileklerin için ..
İnşallah hep birlikte kavuşuruz yavrularımıza :)
Çakır , masallah yumoşlarına ..
Şuan için mm leri gayet güzel , daha yeni başladın çünkü..
Cuma kesin değil dedin ama olabilir bencede opun ..
Hadi inşallah güzel haberler veririz..
Tüp güzelleri burda..
bilgem cakır inşallah an be an o güzel sonuca yaklaşıyorsunuz..
Müjdelerinizi bekliyoruz

Ekin'im topikte epeydir bir durgunluk vardı , butterfly33 sağolsun müjdeyi patlattı ..
İnşallah kalanlarımızda yakın zamanda patlatır bombayı :)

butterfly cok uzulmustum bos gebelik yazinca bi sey yazamamistim ama umitliydim yine de cok sukur hersey yolundaymis

evet insan bazen olmusuz olunca ne yazacağını bilemiyor anlıyorum seni ama çok şükür şimdi herşey yolunda

canim cok sevindim yaa
hepimiz umitliydik zaten :)
sen progesteronunu birakma aman ve bebisine simsiki saril sev konus onunla:)
bak yavrun seninle

cok mutlu oldum

teşekkürler canım evet siz bana çok ümit verdiniz. Bebeğim görünce bi garip oldum gözlerimi kapatınca hep o minik fasülyeyi görüyorum. Kese boş diye düşünürken o minik bebişi görünce kalp atışlarını duyunca ağladım cenım ben progesteron içmeyi bıraktım tekrar başlasam iyi olur

herkese günaydıııınnnnnn.....
hayırlı pazarlar diliyorum hepinize arkadaşalrrrr..
bugüne güzel bir haberle uyandım maaşallahhh diyorum butterflye

teşekkürler canım benim. Gece çok geç olmasına ragmen hemen girdim müjdeyi mutluluğumu sizinle paylaşmak için

Butterflyim sen hemen yarın iyi bi doktor bul kendine ilaç,vitamin ne gerekiyorsa başla artık..
Kıymetli bizimkiler kıymetliiiiiiiiiiiiiii

canım çok teşekkürler rabbim tüm isteyen kadınlara anne olmayı nasip etsin inşallah bu ay bikaç arkadaştanda müjdeli haber gelir. Rabbim çok büyük

Merhaba kizlar.
Butterfly nasil sevindim anlatam,Rabbim tamamina erdirsin.

teşekkürler canım allahın izniyle 10-15 gün sonrada senden güzel haberler alırız. Dna hasarına falan takılma bizimde %96 çıktı kaan hoca normal yolla olmaz tedavisiz şimdilik tüp bebek bile olmaz dedi. Ama rabbim ol deyince oluyor.

teşekkürler canım bana çok moral oldun.evet canım ilk başta ümidim yoktu ama benim gibi aynı olaylar başınızdan geçtiğini ve olumlu güzel sonuçlandığını öğrenince doktorlara inat ümidimi kaybetmedim. Amin canım bebeğim annesini hiç bırakmasın rabbim bizi ayırmasın

teşekkürler canım inan dün gece mutluluktan uyuyamadım sabaha kadar dönüp durdum yatakta. evet canım üzüntümü benimle paylaşmıştınız bunu yürekten hissediyordum o yüzden doktordan geldiğim gibi hemen sevincimi sizinle paylaştım. Eşim gülüyor gecenin bu vakti nereye koşuyorsun kimse yoktur nette diye :) olsun sabah okurlar dedim.

Ayy canım gerçekten mi, seninde dediğin gibi Rabbim 'ol' diyince oluyor , inşallah sağlıcala doğar kuzun , darısıda bizlere :)

canım bak gördün mü :))) nasıl sevindim anlatamam..Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşAllah..

canım benim evet beklediğimiz istediğimiz gibi gelişti allahıma çok şükür. teşekkürler canım iyi dileklerin için amin canım amin

çok teşekkürler canım. Evet o doktora tavsiye üzerine gittim ama benim moralimi o kadar bozduki asla ona gitmem bidaha iyi bir doktor arıyorum. Daha dikkatli olucam bundan sonra bebeğimi kaybettim tekrar kavuştum resmen

kızlar merhaba topiğinizi çok okuyorum :)
hamile arkadaşa da çok sevindim :)

bir şey sorabilir miyimz size?
total sperm sayımız 32.8 milyon
1 ccde sperm sayımız ise 5.3 milyon
ileri hızlı :yüzde 50
morfoloji doğal yapı yüzde 69

sizce değerler iyi mi bebek yapmak için 5 aydır deniyoruzda

ya canım senin bu ay ateşin bi garip çatladıysa bugün neden düştiki tekrar. Erken yumurtlamış olabilirsin sıcak yumurtanın gelişimini hızlandırıyor öyle duymuştum. belki tekrar bi yumurta olabilir sen yinede ihmal etme çalışmaları ok

morfolojiyi kruger yöntemine göre baktırın bence..
bu yöntemden daha sağlıklı sonuç veriyor.
hız süperr

k.boynuzu kürü ve proxed plus sayıyı artırmanıza yararlı olacaktır.

Canım denemeye devam edin , 5 ay çok az bir zaman ..
Hız ve morfoloji çok güzel , sayıda toplamda gayet iyi..
Zaten sayıdan çok ben hızın ve morfolojinin önemli olduğunu düşünüyorum ..
1 seneye tamamla , baktın olmuyor eşinle beraner hastaneye gidip gerekli tahlilleri yaptırın ..
Bu arada ovulasyon testi ile yumurtalama günlerini belirleyip çalışırsanız daha iyi olur..
Eğer test kullanamam diyorsanda adet bitiminde gün aşırı çalışmaya başlarsanız ovulasyon gününü denk getirebilirsiniz..
İnşallah Rabbim yardımcın olur..

Ayy canım gerçekten mi, seninde dediğin gibi Rabbim 'ol' diyince oluyor , inşallah sağlıcala doğar kuzun , darısıda bizlere :)

Amin canım valla bazen bu doktorlara bakarsan hiç çocuk sahibi olamıycaz. Sen gönlünü ferah tut vakti zamanı gelince hiç birşey engel olamıyor. Seninde herşey gayet yolunda gitti inşallah en kısa zamanda anne olucan.

morfolojiyi kruger yöntemine göre baktırın bence..
bu yöntemden daha sağlıklı sonuç veriyor.
hız süperr

k.boynuzu kürü ve proxed plus sayıyı artırmanıza yararlı olacaktır.

tşk.ederim canım
kürler sayesinde hızı yüzde 6 dan yüzde 50 ye çıkardık :)
çook önce evlenmeden öönce eşimin yaptırdığı diğer testte dediğin gibi yapmışlar testi onda normal morfolajiyüzde 1 yazıyo kötü bişi galiba 2008 de yapılan bir test bu ama
önümüzdeki ay tekrar yaptırıcaz test ve kruger yöntemine yönteminde isticez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…