- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.561
Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ov. testi silik çıkıyor çokta silik değil ama pozitifde çıkmıyo 3 gündür aynı tonda
bu ay adet tarihimi bile kestiremiyorum.
bünyem sapıttıııııııı :26:
ronyam o zamn ben çokk erken adet olucam o ilişkidehayır yok yatmadım bile hemen kalktım:)
luteal faz 12-13 gün sürüyo
19-20-21.gün civarı adetim gelir o zaman ilk kez olacak tuhaf ya
ılk defamı böle bısı oluor ?
EVET canım yaa ..
yakı yaktı bu ayımı:)
nasip napalım..
umarım geçici bi durumdur.
Yeni bi sorun olmasın inşallah
allah rzı olsun canım inşallah hayırlı bir şekilde bu süreci atlatalım sonrasındaTüp güzelleri burda..
bilgem cakır inşallah an be an o güzel sonuca yaklaşıyorsunuz..
Müjdelerinizi bekliyoruz
Mavii sağolasın canım , güzel dileklerin için ..Merhaba sevgili arkadaşlarım, İnşallah hepiniz çok iyisinizdir. Rabbim güzel günler göstersin, dualarınız kabul etsin
Geçmişe şöle bir baktım.
Bilgeciğim opum olmuş. Maşallah yumurta sayın çok iyi. Darısı embriyoların başına. Umarım çok kalişteli güzel embriyoların olur ve sana sıkı sıkı tutanır. Güzel Allahım sana yavruna kavuşmayı nasip etsin.
Lorkeciğim baban rahatsız mış. Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Kardenciğim doktor yara yok demiş. İşte bu çok güzel haber hadi gözün aydın. İnşallah rahim filmin de güzel çıkar.
Ceylancığım inşallah bebiş geliyodur bu ay.
Antalyacığım sperm sayınız iyi maşallah. Ronyanında dediği gibi iğneli takiple bu iş olcak gibi Allahın izniylr. Hadi hayırlısı olsun tedavin
Xedacığım bu kadar üzülme . BUndada vardır bir hayır. Sabırlı ol. Bizde ne süreçlerden geçtik , üüzldük . Ama Rabbimşn bir bildiği var elbet. Bizde yaşayacaz anneliği merak etme. Razı olmak ve beklemek durumundayız. Dularım senle ve bütün arkadaşlarımla.
Çakırım tedavin iyi gidiyo. Hadi maşallah. İnşallah herşey güzel olur ve bebğine kavuşursun.
Gökçenciğim sende rahim filmi çektirecekmişsin. Bu çok iyi. Bişeyler yapmak gerek :) Allah emeklerimizi bebekle ödüllendirsin.
Adeti biten arkadaşlarıma bu yeni ayda başarılar dillerim :) İnşallah güzel haberler peşpeşe gelir.
Krisciğim Türkiyeyi özlemişsin. Çok kaldın gel artık :) Özledik seni.
Hamile arkadaşlarıma Allah kolaylık versin. Kendilerine ve bebişlerine sağlıklı sıhhat diliyorum. İnşallah hamilelik süreçleri güzel geçer.
Bütün arkadaşlarımı Öpüyorum. Herkese Sevgiller
Çakır , masallah yumoşlarına ..slm kızlar nasılsınız
bende haberler aynı 12 yomurta 11 14 mm büyüklüğünde e2 bu gün 1300 olmuş
yarın yine gidice perşembe cuma cumartesi gittim bu gün pazar olmasına rahmen yine çağırdılar her gün çağırıyolar yarında çağırdılar
salıda seni çağırıcaz dedi her gün sabah okmeydanına gitmek çok zor ama ne yapalım meleğim için herşeye değer
dr cuma toplarız dedi şimdilik net deyil cumamı deyilmi ama büyük ihtimalle cuma dedi
benden bu kadar
Tüp güzelleri burda..
bilgem cakır inşallah an be an o güzel sonuca yaklaşıyorsunuz..
Müjdelerinizi bekliyoruz
butterfly cok uzulmustum bos gebelik yazinca bi sey yazamamistim ama umitliydim yine de cok sukur hersey yolundaymis
canim cok sevindim yaa
hepimiz umitliydik zaten :)
sen progesteronunu birakma aman ve bebisine simsiki saril sev konus onunla:)
bak yavrun seninle
cok mutlu oldum
herkese günaydıııınnnnnn.....
hayırlı pazarlar diliyorum hepinize arkadaşalrrrr..
bugüne güzel bir haberle uyandım maaşallahhh diyorum butterflye
herkese günaydınnnn:)
işte buişte bu
biliyordum böyle olacağını...tüylerim diken diken oldu.....
YİNE BENİM BÜYÜK RABBİM BİR ARKADAŞIMIZI SEVİNDİRDİ....DARISI BÜTÜN HERKESE İNŞALLAH....RABBİM OL DESİN YETİYOR...
Allahım tamamına erdirsin...
Merhaba kizlar.
Butterfly nasil sevindim anlatam,Rabbim tamamina erdirsin.
canımmmmmmmm ne kadar çok sevindim anlatamam
ama ben sana hep demiştim bende aynısını yaşamıstım çünkü
burdan tüm arkadaşlarıma diyorum hamile kalır kalmaz hemen doktora gitmeyin
en azından 10 gün falan geçsin
ben 7+3 günlükken gitmiştim tek seferde kalp atışını dinleyip geldim
tabi bu bana ilk gebeliğimden ders oldu
kelebekkk arkadaşım Rabbim bundan sonra hep yüzünü güldürsün
Vay be işte bu haber süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. o kadar çok sevindim ki. Rabbime şükürler oılsun. Gözün aydın canım. Bu haber beni çok mutlu etti. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bir hamileliğin olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sen üzülünce bizde senle beraber çok üüzlmüştük. Şimdi koca bir oh dedim ve rabbime şükür ettim. O kadar üzüntüden sonra bunun
sevincini doya doya yaşa canım. Yiğenimize iyi bak.
canım çok teşekkürler rabbim tüm isteyen kadınlara anne olmayı nasip etsin inşallah bu ay bikaç arkadaştanda müjdeli haber gelir. Rabbim çok büyük
teşekkürler canım allahın izniyle 10-15 gün sonrada senden güzel haberler alırız. Dna hasarına falan takılma bizimde %96 çıktı kaan hoca normal yolla olmaz tedavisiz şimdilik tüp bebek bile olmaz dedi. Ama rabbim ol deyince oluyor.
canım bak gördün mü :))) nasıl sevindim anlatamam..Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşAllah..
senın adına cok sevındım canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok mutlu oldum
doktorunu duzgun sec bundan sonra
gıcık kapıorum böle asılsız yere ınsanları uzen kısılerden yha
dogurunca gt dov onu
hayırlı pazarlar dıcem ama aksam oldu
ekınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ov. testi silik çıkıyor çokta silik değil ama pozitifde çıkmıyo 3 gündür aynı tonda
bu ay adet tarihimi bile kestiremiyorum.
bünyem sapıttıııııııı :26:
kızlar merhaba topiğinizi çok okuyorum :)
hamile arkadaşa da çok sevindim :)
bir şey sorabilir miyimz size?
total sperm sayımız 32.8 milyon
1 ccde sperm sayımız ise 5.3 milyon
ileri hızlı :yüzde 50
morfoloji doğal yapı yüzde 69
sizce değerler iyi mi bebek yapmak için 5 aydır deniyoruzda
kızlar merhaba topiğinizi çok okuyorum :)
hamile arkadaşa da çok sevindim :)
bir şey sorabilir miyimz size?
total sperm sayımız 32.8 milyon
1 ccde sperm sayımız ise 5.3 milyon
ileri hızlı :yüzde 50
morfoloji doğal yapı yüzde 69
sizce değerler iyi mi bebek yapmak için 5 aydır deniyoruzda
Ayy canım gerçekten mi, seninde dediğin gibi Rabbim 'ol' diyince oluyor , inşallah sağlıcala doğar kuzun , darısıda bizlere :)
morfolojiyi kruger yöntemine göre baktırın bence..
bu yöntemden daha sağlıklı sonuç veriyor.
hız süperr
k.boynuzu kürü ve proxed plus sayıyı artırmanıza yararlı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?