Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evettt..
bir pazar günü yalnızlığa merhaba....
eşim gittiiii ve ben yalnızım bir hafta ya da on gün
alışık olmadığımdan mıdır nedir içime bir şey oturdu
canım hiç bişi istemiyoooooooo

Ekintosum sagolsun.
Benim yumoslarla ,spermler kaynasiyolardir insallah.
Normalde ertesi gun ogreniliyor embriyolarin durumu ama ben devlet hastanesinde yaptirdigim icin pzt sabah 9'dan sonra arayin dediler.Hayirlisi artik.

bilgemmm canım benim azıcık kaldı inşallah kuzucum ne güzel haberler verdin bize
mutlu ettin bizi inşallah sıra şimdi hayırlısıyla transferde o da çok güzel geçecek inşallah ve bebişin sana sımsıkı tutunacak rabbimin izniyle
dualarımız seninle fıstığım
Alalh yar ve yardımcın olsun...

herkese günaydınnnn:)

gusel oldu canmmmmmm

of yha esım kafayı sut ıcmeye takmıs
ben hc sevmem sutu
her gun alıoruz
2 bardak ıcıor ust uste

bıldıgınız ucuz bır ınek varmı

esracım sen şu katıldığın çekilişlere bak bakalım bedava inek varmıymış:))))))))))))))))

işte buişte bu
biliyordum böyle olacağını...tüylerim diken diken oldu.....
YİNE BENİM BÜYÜK RABBİM BİR ARKADAŞIMIZI SEVİNDİRDİ....DARISI BÜTÜN HERKESE İNŞALLAH....RABBİM OL DESİN YETİYOR...

Allahım tamamına erdirsin...

iş nedeniyle gitti sanırım.Allah kavuştursun...
bugün belki etkilenirsin yarına alışırsın...
çık dışarı sende biraz hava al....açılırsın..

iş nedeniyle gitti sanırım.Allah kavuştursun...
bugün belki etkilenirsin yarına alışırsın...
çık dışarı sende biraz hava al....açılırsın..

sağol canım benim
iş nedeniyle değil memleketine gitti annesi ve babası ameliyat olacaklar inşallah sıkıntısız olur her şey
burada tekiz eşim ve ben
doğu görevimizi yapıyoruz hiç gitmemişti
böyle kimse de olmayınca sanki hiç bilmediğim bir yerde tek başıma kimsesiz kalmış gibiyim

canım ben içme derim ilaç falan tabi çok devam ederse yapacak bir şey yok
benimde bu sabah idrarımı yaparken sol kasığıma feci bir ağrı girdi
ağlamaya başladım çok şiddetliydi ve acayip bir ter bastı ve bulantım oldu
çok korktum ama dinlenince geçti dedim eyvah geliyor galiba
Allaha emanet olsun yavrularımız
bendede bel sırt ağrısı çok var ilk gebelğim böyle değildi daha rahattı
bu gerçekten yorucu oldu neyse sağlıkla gelsinlerde değer tüm sıkıntılara

canımmmmmmmm ne kadar çok sevindim anlatamam
ama ben sana hep demiştim bende aynısını yaşamıstım çünkü
burdan tüm arkadaşlarıma diyorum hamile kalır kalmaz hemen doktora gitmeyin
en azından 10 gün falan geçsin
ben 7+3 günlükken gitmiştim tek seferde kalp atışını dinleyip geldim
tabi bu bana ilk gebeliğimden ders oldu
kelebekkk arkadaşım Rabbim bundan sonra hep yüzünü güldürsün

Ronya'm ben dun hastanede yatmadim 3.5 ta eve geldim ama tabi soylemeyi unuttum:)
Dun gece zor uyudum ama bugun dune gore daha iyiyim daha rahat hareket ediyorum,sanirim agrilarim azaliyor ,yarin cok daha iyi olucam.
Benim bebeleri merak ediyorum,iyilerdir insallah.
Sanada cok gecmis olsun ronya'm bu kasilmalar oluyor gebelikte.
Insallah zamaninda saglicakla dogar kizin:)

bilgem kuzum inanırmısın sabah kalkınca benimde aklıma geldi
ne yaptıki bilgemin yavrucukları dedim
inşallah kaliteli olur bir çoğu dondurmayada kalır
canım arkadaşım inşallah güzel haberini alırz
öpüyorum seni kocaman ağrılarını dindirecek kadar seni mutlu edecek
bir evladın olsun

Ronyam canım benim..Bende içmiyorum zaten, dayanmaya çalışıyorum ne yapayım..sanada geçmiş olsun, kara kızın büyüyor :)) bizimde bu cuma kontrol var, 1 aydır görmedim inşAllah iyidir..

canım bak gördün mü :))) nasıl sevindim anlatamam..Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşAllah..

Vay be işte bu haber süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. o kadar çok sevindim ki. Rabbime şükürler oılsun. Gözün aydın canım. Bu haber beni çok mutlu etti. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bir hamileliğin olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sen üzülünce bizde senle beraber çok üüzlmüştük. Şimdi koca bir oh dedim ve rabbime şükür ettim. O kadar üzüntüden sonra bunun sevincini doya doya yaşa canım. Yiğenimize iyi bak.

Merhaba sevgili arkadaşlarım, İnşallah hepiniz çok iyisinizdir. Rabbim güzel günler göstersin, dualarınız kabul etsin

Geçmişe şöle bir baktım.
Bilgeciğim opum olmuş. Maşallah yumurta sayın çok iyi. Darısı embriyoların başına. Umarım çok kalişteli güzel embriyoların olur ve sana sıkı sıkı tutanır. Güzel Allahım sana yavruna kavuşmayı nasip etsin.

Lorkeciğim baban rahatsız mış. Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Kardenciğim doktor yara yok demiş. İşte bu çok güzel haber hadi gözün aydın. İnşallah rahim filmin de güzel çıkar.

Ceylancığım inşallah bebiş geliyodur bu ay.

Antalyacığım sperm sayınız iyi maşallah. Ronyanında dediği gibi iğneli takiple bu iş olcak gibi Allahın izniylr. Hadi hayırlısı olsun tedavin

Xedacığım bu kadar üzülme . BUndada vardır bir hayır. Sabırlı ol. Bizde ne süreçlerden geçtik , üüzldük . Ama Rabbimşn bir bildiği var elbet. Bizde yaşayacaz anneliği merak etme. Razı olmak ve beklemek durumundayız. Dularım senle ve bütün arkadaşlarımla.

Çakırım tedavin iyi gidiyo. Hadi maşallah. İnşallah herşey güzel olur ve bebğine kavuşursun.

Gökçenciğim sende rahim filmi çektirecekmişsin. Bu çok iyi. Bişeyler yapmak gerek :) Allah emeklerimizi bebekle ödüllendirsin.

Adeti biten arkadaşlarıma bu yeni ayda başarılar dillerim :) İnşallah güzel haberler peşpeşe gelir.

Krisciğim Türkiyeyi özlemişsin. Çok kaldın gel artık :) Özledik seni.

Hamile arkadaşlarıma Allah kolaylık versin. Kendilerine ve bebişlerine sağlıklı sıhhat diliyorum. İnşallah hamilelik süreçleri güzel geçer.

Bütün arkadaşlarımı Öpüyorum. Herkese Sevgiller

senın adına cok sevındım canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok mutlu oldum
doktorunu duzgun sec bundan sonra
gıcık kapıorum böle asılsız yere ınsanları uzen kısılerden yha
dogurunca gt dov onu

hayırlı pazarlar dıcem ama aksam oldu

ekınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

ekinn canım sen yumurtlamışsın
inşallah 6. gün ilişkisi sana sürpriz yapar
tahminime görede ilişkden ya bir gün önce ya bir gün sonra
çatlamıştır senin yumoşun
yani ben öyle düşünmek istiyorum
umarım bebeişin seninledir
tabi bu arada iinci bir yumurtanda olabilir

ronyam o zamn ben çokk erken adet olucam o ilişkidehayır yok yatmadım bile hemen kalktım:)
luteal faz 12-13 gün sürüyo
19-20-21.gün civarı adetim gelir o zaman ilk kez olacak tuhaf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…