- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.541
Ekintosum sagolsun.
Benim yumoslarla ,spermler kaynasiyolardir insallah.
Normalde ertesi gun ogreniliyor embriyolarin durumu ama ben devlet hastanesinde yaptirdigim icin pzt sabah 9'dan sonra arayin dediler.Hayirlisi artik.
gusel oldu canmmmmmm
of yha esım kafayı sut ıcmeye takmıs
ben hc sevmem sutu
her gun alıoruz
2 bardak ıcıor ust uste
bıldıgınız ucuz bır ınek varmı
iyi geceler arkadaşlar ben bikaç gündür iyi değildim çok midem bulanıyordu. Doktorlarda ağız birliği yapmış gibi boş gebelik deyince hamilelikten bulanmıyor zehirlendimmi yada başka bişey varmı diye acile gittik. Doktor alttan usg ile baktı ve kim sana boş gebelik dedi bebeğinde var kalp atışlarıda var. Bana dinletti bebeğimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydum rabbim sana binlerce şükür
evettt..
bir pazar günü yalnızlığa merhaba....
eşim gittiiii ve ben yalnızım bir hafta ya da on gün
alışık olmadığımdan mıdır nedir içime bir şey oturdu
canım hiç bişi istemiyoooooooo
bu arada FATMAAAAAAAAAAAA sen doğurdun gibi geliyor bana.....merak ediyorum seni....
iş nedeniyle gitti sanırım.Allah kavuştursun...
bugün belki etkilenirsin yarına alışırsın...
çık dışarı sende biraz hava al....açılırsın..
İyi geceler kızlar, herkes iyidir umarım..
Bilgem canım maşallah çok iyi 20 yumurta, pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..
Lorkem canım çok geçmiş olsun..
Kızlar benimde aynı, devam, yalnız bel ağrım çok fazla oluyor, gece yatakta dönemiyorum, tuvalete kalksam yürüyemiyorum bacağıma vuruyordoktor magvital diye bişey verdi ama B kategorisinde diye içmek istemedim..Sizce ne yapayım?
teşekkür ederim canım benim. Seninde dediğin gibi bebeğim bana ikinci süprizi yaptı. annesine ceeee yaptı. O kadar emin konuşup moralimi alt üst eden doktorlarıda allaha havale ediyorum.
Bana burda moral veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Ronya'm ben dun hastanede yatmadim 3.5 ta eve geldim ama tabi soylemeyi unuttum:)
Dun gece zor uyudum ama bugun dune gore daha iyiyim daha rahat hareket ediyorum,sanirim agrilarim azaliyor ,yarin cok daha iyi olucam.
Benim bebeleri merak ediyorum,iyilerdir insallah.
Sanada cok gecmis olsun ronya'm bu kasilmalar oluyor gebelikte.
Insallah zamaninda saglicakla dogar kizin:)
canım ben içme derim ilaç falan tabi çok devam ederse yapacak bir şey yok
benimde bu sabah idrarımı yaparken sol kasığıma feci bir ağrı girdi
ağlamaya başladım çok şiddetliydi ve acayip bir ter bastı ve bulantım oldu
çok korktum ama dinlenince geçti dedim eyvah geliyor galiba
Allaha emanet olsun yavrularımız
bendede bel sırt ağrısı çok var ilk gebelğim böyle değildi daha rahattı
bu gerçekten yorucu oldu neyse sağlıkla gelsinlerde değer tüm sıkıntılara
canımmmmmmmm ne kadar çok sevindim anlatamam
ama ben sana hep demiştim bende aynısını yaşamıstım çünkü
burdan tüm arkadaşlarıma diyorum hamile kalır kalmaz hemen doktora gitmeyin
en azından 10 gün falan geçsin
ben 7+3 günlükken gitmiştim tek seferde kalp atışını dinleyip geldim
tabi bu bana ilk gebeliğimden ders oldu
kelebekkk arkadaşım Rabbim bundan sonra hep yüzünü güldürsün
iyi geceler arkadaşlar ben bikaç gündür iyi değildim çok midem bulanıyordu. Doktorlarda ağız birliği yapmış gibi boş gebelik deyince hamilelikten bulanmıyor zehirlendimmi yada başka bişey varmı diye acile gittik. Doktor alttan usg ile baktı ve kim sana boş gebelik dedi bebeğinde var kalp atışlarıda var. Bana dinletti bebeğimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydum rabbim sana binlerce şükür
Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ov. testi silik çıkıyor çokta silik değil ama pozitifde çıkmıyo 3 gündür aynı tonda
bu ay adet tarihimi bile kestiremiyorum.
bünyem sapıttıııııııı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?