- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.521
evet yaa melegin melegimiz annesine tekrar supriz yapti o okadar gucluki annesine simsiki tutundu birazcik korkuttu anneyi ama oda nazi olsun annesi...
canim RABBIM cok buyuk RABBIME sukurler olsun sen RABBIME SIGIN minik melegin annesiyleye inan hicbirseyin onemi yok hersey yolunda cok sukur...
zaten ben biliyodum icim cok rahatti ohhh tekrar bir sevinc daha seni mutlulugunu hayal bile edemiyorum canim tekrar tekrar gozun aydin RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin
cok ama coooooooooooooook sevindim canim ya...
ALLAH size bagisladi bak...
hamileligini yeni ogrenmis kadar sevinim..RABBIM nelere kadir...
teşekkürler canım benim bende 2. kez hamile olmuşum gibi oldu evet rabbim nelere kadir tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim bana çok moral oldunuz.
evet canım rabbim çok büyük. Acilde herkez sıkıntılı doktor dediki git eşine müjdeyi ver. ben çıktım kapıdan ağzım kulaklarımda mutluluktan hem ağlıyorum hem gülüyorum. Eşime Bebeğim bizimle diyorum duydum kalp atışını duydum sonrada başladım ağlamaya.
ah ahhh bir de bana sor 25 hazirana kadar burdayim
kris gurbet kusu nasilsin esimin fsh si 1 ay klomenden sonra 4 olmus ilki 1 50 idi nasil iyimi sizin nasildi 1. ayin sonunda ama testesteronda referans degerlerinin ustunde biraz cok sikinti olurmu
insallah catlamam ama insan evinin rahatini ozluyor ben trdeyken evimi ozlemistim valla esim cok sasirmisti gitmek istiyorum deyince simdi ozledim amaaaainsan cat diye catlar:)
super hemde....
ilaca hemen cevap vermis
biz 5 ay klomenle 3.3 ten 5.5 i zor yapmistik gcen sefer
siz cok sanslisiniz
bizimde 1 ay olacak bakalim haftaya klomene baslayali , insallah artmaya baslar
testesteronun fazla olmasi degerlere kotu degil sana kotu esin rahat birakmaz sni hic:)
cocuga negatif etkisi yok tani fazla olmasinin:)))))))))))))))
insallah sizinde artmistir testi trde yaparsiniz heralde zaten burda test fiyatlari cok ucuk bir fshye 200 dolar diyorlar bizim sigorta karsiliyormus ama yine de trdeki gibi ucuz degil gecen hafta bende jinekologa gittim hsg istedi cok gereklimi ki sen cektirmismiydin. o zaman isim kotu daha da yukselecek galiba bana durmak yokk
gozyasi burasi cok guzel hersey heryer cok guzel yasam cok guzel
ama ben biktim:)
burada saray yavrusu evdeyiz ama kumes kadar evim burnumda tutuyor
Haftaya donuyoruz yoksa depresyona girerdim:)
hsg cektirdim evet ben
bence cektir
burada sigortan yoksa yandin ya
grip olsan 1000 dolardan basliyor:))ameliyat olsan 25 bin dolar:))
ya sorma bizimde sigorta var ama her yerde gecmiyor aradilar hastaneden benim dr infertilite teshisi koymus sigorta infertilite olunca odemiyomus hsgye 500 dolar vereceksiniz dediler esim dryi aradi teshisi degistirdi bi suru is trde sigortamiz olmamasina ragmen isler cok kolaydi ve cok az para odemistik saglik sistemleri iyi islemiyor burda
hallettiyseniz sorun yok:)
onuda yaptir bakalim insallah sonuc guzel cikar
esindentedavisini oluyor
yakinda hamilelik haberini aliriz senin:)
burada dogum yaparsin amerikan vatandasida olur bebisin:)
iyi geceler arkadaşlar ben bikaç gündür iyi değildim çok midem bulanıyordu. Doktorlarda ağız birliği yapmış gibi boş gebelik deyince hamilelikten bulanmıyor zehirlendimmi yada başka bişey varmı diye acile gittik. Doktor alttan usg ile baktı ve kim sana boş gebelik dedi bebeğinde var kalp atışlarıda var. Bana dinletti bebeğimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydum rabbim sana binlerce şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?