Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım rabbim çok büyük. Acilde herkez sıkıntılı doktor dediki git eşine müjdeyi ver. ben çıktım kapıdan ağzım kulaklarımda mutluluktan hem ağlıyorum hem gülüyorum. Eşime Bebeğim bizimle diyorum duydum kalp atışını duydum sonrada başladım ağlamaya.

butterfly cok uzulmustum bos gebelik yazinca bi sey yazamamistim ama umitliydim yine de cok sukur hersey yolundaymis

canim cok sevindim yaa
hepimiz umitliydik zaten :)
sen progesteronunu birakma aman ve bebisine simsiki saril sev konus onunla:)
bak yavrun seninle

cok mutlu oldum

kris gurbet kusu nasilsin esimin fsh si 1 ay klomenden sonra 4 olmus ilki 1 50 idi nasil iyimi sizin nasildi 1. ayin sonunda ama testesteronda referans degerlerinin ustunde biraz cok sikinti olurmu

kris gurbet kusu nasilsin esimin fsh si 1 ay klomenden sonra 4 olmus ilki 1 50 idi nasil iyimi sizin nasildi 1. ayin sonunda ama testesteronda referans degerlerinin ustunde biraz cok sikinti olurmu

super hemde....
ilaca hemen cevap vermis
biz 5 ay klomenle 3.3 ten 5.5 i zor yapmistik gcen sefer
siz cok sanslisiniz

bizimde 1 ay olacak bakalim haftaya klomene baslayali , insallah artmaya baslar

testesteronun fazla olmasi degerlere kotu degil sana kotu esin rahat birakmaz sni hic:)
cocuga negatif etkisi yok tani fazla olmasinin:)))))))))))))))

gozyasi burasi cok guzel hersey heryer cok guzel yasam cok guzel
ama ben biktim:)
burada saray yavrusu evdeyiz ama kumes kadar evim burnumda tutuyor
Haftaya donuyoruz yoksa depresyona girerdim:)

insallah sizinde artmistir testi trde yaparsiniz heralde zaten burda test fiyatlari cok ucuk bir fshye 200 dolar diyorlar bizim sigorta karsiliyormus ama yine de trdeki gibi ucuz degil gecen hafta bende jinekologa gittim hsg istedi cok gereklimi ki sen cektirmismiydin. o zaman isim kotu daha da yukselecek galiba bana durmak yokk

hsg cektirdim evet ben
bence cektir

burada sigortan yoksa yandin ya
grip olsan 1000 dolardan basliyor:))ameliyat olsan 25 bin dolar:))

gozyasi burasi cok guzel hersey heryer cok guzel yasam cok guzel
ama ben biktim:)
burada saray yavrusu evdeyiz ama kumes kadar evim burnumda tutuyor
Haftaya donuyoruz yoksa depresyona girerdim:)

evet hersey cok rahat turkiyede luks denilebilecek yasam tarzini burda herkes yasiyor ama evinin rahatini hic bir sey tutmaz donersiniz hayirlisiyla insallah

hsg cektirdim evet ben
bence cektir

burada sigortan yoksa yandin ya
grip olsan 1000 dolardan basliyor:))ameliyat olsan 25 bin dolar:))

ya sorma bizimde sigorta var ama her yerde gecmiyor aradilar hastaneden benim dr infertilite teshisi koymus sigorta infertilite olunca odemiyomus hsgye 500 dolar vereceksiniz dediler esim dryi aradi teshisi degistirdi bi suru is trde sigortamiz olmamasina ragmen isler cok kolaydi ve cok az para odemistik saglik sistemleri iyi islemiyor burda

hallettiyseniz sorun yok:)
onuda yaptir bakalim insallah sonuc guzel cikar
esindentedavisini oluyor
yakinda hamilelik haberini aliriz senin:)
burada dogum yaparsin amerikan vatandasida olur bebisin:)

hallettiyseniz sorun yok:)
onuda yaptir bakalim insallah sonuc guzel cikar
esindentedavisini oluyor
yakinda hamilelik haberini aliriz senin:)
burada dogum yaparsin amerikan vatandasida olur bebisin:)

hallettik sukur insallah kisa urede sonuc aliriz tup bebek falan yaptirmak gerekirse isimiz zor amerikali olacak kerata biz trye donmeden gelirse

kapatiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iceride kimse kalmasin kapatiyporummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sabah ilk gelenide opuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kapattimmmmmmmmmmmmmmm

gunaydinnn kizlarrr siz simdi yataklarinizda misil misil uyuyorsunuz ben nobeti teslim ettim artik eve gidip yatagimla yorganimla butunleseyim :))
otel olarak kullandigim canim guzel evim ben geliyorummmmm....
krisss op beniiiii ben actim tukkani
hadi bakalim bereketli guzel bir gun sizlerle olsun...

herkese günaydıııınnnnnn.....
hayırlı pazarlar diliyorum hepinize arkadaşalrrrr..
bugüne güzel bir haberle uyandım maaşallahhh diyorum butterflye

canıımm nasıl sevindim anlatamm... hep içimizde bir umut vardı zaten..
Rabbim isteyince her şey oluyor bak.. hemen ilacına devam et canım..
bak bebişin sımsıkı tutunmuş sana ve hiççç bırakmayacak seni inşallah. allahım sağlıcakla kucağına almayı güzel günlerini de görmeyi nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…