- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.641
kimse kalkmamis ben kendi kendimi opim bari:))))))))))
uykucular kalkin gunaydin sabah olduuuuuuuuuuuuuuu
kimse kalkmamis ben kendi kendimi opim bari:))))))))))
uykucular kalkin gunaydin sabah olduuuuuuuuuuuuuuu
iyi geceler arkadaşlar ben bikaç gündür iyi değildim çok midem bulanıyordu. Doktorlarda ağız birliği yapmış gibi boş gebelik deyince hamilelikten bulanmıyor zehirlendimmi yada başka bişey varmı diye acile gittik. Doktor alttan usg ile baktı ve kim sana boş gebelik dedi bebeğinde var kalp atışlarıda var. Bana dinletti bebeğimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydum rabbim sana binlerce şükür
Merhaba canlarım , size güzel habeler getirdim ..
20 tane yumoşumun 18'si olgun çıkmış ve şuan itibaeri ile12 tane döllenmiş embriyomuz var ..Ben 2 gün sonra aradım kızlar , dün belkide sayı 13-14 dü ..Ama bugüne bakıyorum tabi , çok mutluyum ..Rabbime şükürler olsun ..
Embriyolog , yarın transfer yapılacak gibi hazır olun , çağırırsak gelirsiniz dedi fakat embriyoların gidişatı iyi olduğundan çok büyük ihtimal 5. gün transferi yapılacak dedi, perşembe gelme ihtimaliniz kuvvetli dedi ..
Eşimle konuştum az evvel , çok sevindi , bundan sonrasını düşünmeye gerek yok, Allah'a emanetler dedi..
Bizim yapacağımız bişey kalmadı yani kızlar , Mevlam gönlümüze göre versin ..
20 tane yumoşumun 18'si olgun çıkmış ve şuan itibaeri ile12 tane döllenmiş embriyomuz var ..Ben 2 gün sonra aradım kızlar , dün belkide sayı 13-14 dü ..Ama bugüne bakıyorum tabi , çok mutluyum ..Rabbime şükürler olsun ..
Embriyolog , yarın transfer yapılacak gibi hazır olun , çağırırsak gelirsiniz dedi fakat embriyoların gidişatı iyi olduğundan çok büyük ihtimal 5. gün transferi yapılacak dedi, perşembe gelme ihtimaliniz kuvvetli dedi ..
Eşimle konuştum az evvel , çok sevindi , bundan sonrasını düşünmeye gerek yok, Allah'a emanetler dedi..
Ilk uyandigimda cok agrim oldu, birde bende dahil 5 kisinin opusu vardi.
Bir tanesinden hic yumurta cikmadi,aslinda yumurtasi varmis ama erken catlamis,tuplerde bulamadilar ve hemen asilama yapildi,ben bunu ogrenince iyice panik oldum.
Hem arkadasa uzuldum hemde korktum.
Benim disimda en fazla 7 yumurta toplanan vardi.
Bana 20 tane diyince sevindim rahatladim.
Cok sukur Rabbime.
Simdi bi transfer kaldi,oda yapilinca tamamen rahatlicam.
Guzel Allah'im herkese yardimci olsun.
Simdi biraz daha iyiyim ama agrim var hala,ozellikle soylemesi ayip tuvalette cok zorlaniyorum ama bugun bunlari yasamam normalmis.
Hayirlisi artik.
iyi geceler arkadaşlar ben bikaç gündür iyi değildim çok midem bulanıyordu. Doktorlarda ağız birliği yapmış gibi boş gebelik deyince hamilelikten bulanmıyor zehirlendimmi yada başka bişey varmı diye acile gittik. Doktor alttan usg ile baktı ve kim sana boş gebelik dedi bebeğinde var kalp atışlarıda var. Bana dinletti bebeğimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydum rabbim sana binlerce şükür
bilgemmmmmm bufteryyyy sizinle mutlu oluyoruzz çok sevindim bilgemmmmmm canım arkadaşım onların içinde bebişin varrrrMerhaba canlarım , size güzel habeler getirdim ..
maviiiiii nasılsın canımmmmm sen tüp yaptırdın dimi nerde yaptırdın
OOO bu süper, hadi gözün aydın canım. Embriyoların kaliteli olmasına çok sevindim. İnşallah sana sıkı sıkı tutunurda burda hep beraber seviniriz. Dualarımız seninle.
canım gözün aydın, sağlıkla devam ederler inşAllah..
Kızlar herkese günaydın, güzel bir hafta diliyorum herkese..
tatlım inan senin bu haberin bana süpriz etkisi yaratmadı çünkü ben hissediyodum bu defa olucağını ama çok çok sevindim sakın kendini kasma olacakmı olmaycakmı diye düşünme olacak buna inan bundan sonraki haberinde inana bana hamilelik olucak
gözün aydın canım maşallah embriyolarına, büyük ihtimalle 5. güne kalır canım aralığın ilk haftası hayırlı haberlerini alıcaz inşallah, ah bilgem en rahat günlerin şu an tadını çıkar, kuzunu aldıktan sonra büyük heyacanla birlikte stres kaygı mutluluk herşey bir arada yaşamaya başlayacaksın Rabbim hergününü hayırlı ve gönlünce geçirmeyi nasip etsin kolay sağlıklı hamilelik nasip etsin sonu hayırlı sağlıklı evlatlı olsun inşallah, ayy çok heycanlandım ben ya..
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bilegem güzel haberler almış sonuda güzel olsun inşşşş
bilgemmmmmm bufteryyyy sizinle mutlu oluyoruzz çok sevindim bilgemmmmmm canım arkadaşım onların içinde bebişin varrrrallahım sana emanetler ne olur ellerimizi boş çevirme
sabh sabh bu cok gusel bır haber
masallah bılgem
mutlu sona az kaldı
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı sabhalr
hayırlı bır hafta gecrmelerını dılıyorum ınsallah
rabbım tedavıde olan arkadaslarımızdan hayırlı sonuclarını duymayı nasp etsın
sırada dogum yapacak olan fatmamlan pamuguda rabbım yardım etsın ınsallahhhhh
ve tum muhammed ummetıne ıcı sırada bzlere katından hayırlı bır soy ıhsan eylesın hayırlısıylan ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydınlar güzel arkadaşlarım:))))
nasılsınız canlarım:)))
bilgemcim yumoşların toplanmış,ayyyy bak çok heyecanlandım geliyor senın yaramaz:)))))))))))))
butterfly tatlım gözümüz aydın,görmüşsün bebişini çok şükür:))
maviii doğruu ama ilaç etkisi çokİyiyim canım sen nasılsın. evet ben temmuzda tüp yaptırmıştım. İstanbul tüp bebk merkezinde. Tahlillerim, hormonlarım herşey iyiyidi ama yumurtam pek olmadı Aslında hormon değerlerim falan da çok iyiydi. ben o ay bir konuyu çok fena sıkılmıştım. bu değerlerimide etkilidi sanırım. aman sakın tedavide olanlar hiçbişeye üüzlmeyin sıkılmayın bu bile sonucu etkiliyor. sen e2 değerinin düşürmeye bak. Oyle kendine sıkıntı yaparsan hormonların bünyen herşey etkileniyor. Benden sana arkadaş tavsiyesi. TÜp ebbek öncesi akapunktur tedavisi gören bile var psikolojik olarak olaya daha hazır olmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?