Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canlarım , size güzel habeler getirdim ..
20 tane yumoşumun 18'si olgun çıkmış ve şuan itibaeri ile12 tane döllenmiş embriyomuz var ..Ben 2 gün sonra aradım kızlar , dün belkide sayı 13-14 dü ..Ama bugüne bakıyorum tabi , çok mutluyum ..Rabbime şükürler olsun ..
Embriyolog , yarın transfer yapılacak gibi hazır olun , çağırırsak gelirsiniz dedi fakat embriyoların gidişatı iyi olduğundan çok büyük ihtimal 5. gün transferi yapılacak dedi, perşembe gelme ihtimaliniz kuvvetli dedi ..
Eşimle konuştum az evvel , çok sevindi , bundan sonrasını düşünmeye gerek yok, Allah'a emanetler dedi..
Bizim yapacağımız bişey kalmadı yani kızlar , Mevlam gönlümüze göre versin ..

canım ya gözün aydın çok sevindim inan bu haber bize çok iyi geldi inşallah rabbim kucağınada almayıda nasip etsin işini tam anlamıyla yapamayan doktorlarıda rabbime havele ediyorum ama bebeğin şuan seninle ya işte en önemlisi bu kendine çok iyi bak tatlım tekrar gözün aydın

tatlım inan senin bu haberin bana süpriz etkisi yaratmadı çünkü ben hissediyodum bu defa olucağını ama çok çok sevindim sakın kendini kasma olacakmı olmaycakmı diye düşünme olacak buna inan bundan sonraki haberinde inana bana hamilelik olucak

canım gözün aydın, sağlıkla devam ederler inşAllah..

Kızlar herkese günaydın, güzel bir hafta diliyorum herkese..

OOO bu süper, hadi gözün aydın canım. Embriyoların kaliteli olmasına çok sevindim. İnşallah sana sıkı sıkı tutunurda burda hep beraber seviniriz. Dualarımız seninle.

gözün aydın canım maşallah embriyolarına, büyük ihtimalle 5. güne kalır canım aralığın ilk haftası hayırlı haberlerini alıcaz inşallah, ah bilgem en rahat günlerin şu an tadını çıkar, kuzunu aldıktan sonra büyük heyacanla birlikte stres kaygı mutluluk herşey bir arada yaşamaya başlayacaksın Rabbim hergününü hayırlı ve gönlünce geçirmeyi nasip etsin kolay sağlıklı hamilelik nasip etsin sonu hayırlı sağlıklı evlatlı olsun inşallah, ayy çok heycanlandım ben ya..

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bilegem güzel haberler almış sonuda güzel olsun inşşşş

bilgemmmmmm bufteryyyy sizinle mutlu oluyoruzz çok sevindim bilgemmmmmm canım arkadaşım onların içinde bebişin varrrr allahım sana emanetler ne olur ellerimizi boş çevirme

maviiiiii nasılsın canımmmmm sen tüp yaptırdın dimi nerde yaptırdın

İyiyim canım sen nasılsın. evet ben temmuzda tüp yaptırmıştım. İstanbul tüp bebk merkezinde. Tahlillerim, hormonlarım herşey iyiyidi ama yumurtam pek olmadı Aslında hormon değerlerim falan da çok iyiydi. ben o ay bir konuyu çok fena sıkılmıştım. bu değerlerimide etkilidi sanırım. aman sakın tedavide olanlar hiçbişeye üüzlmeyin sıkılmayın bu bile sonucu etkiliyor. sen e2 değerinin düşürmeye bak. Oyle kendine sıkıntı yaparsan hormonların bünyen herşey etkileniyor. Benden sana arkadaş tavsiyesi. TÜp ebbek öncesi akapunktur tedavisi gören bile var psikolojik olarak olaya daha hazır olmak için.

sabh sabh bu cok gusel bır haber
masallah bılgem
mutlu sona az kaldı

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı sabhalr
hayırlı bır hafta gecrmelerını dılıyorum ınsallah

rabbım tedavıde olan arkadaslarımızdan hayırlı sonuclarını duymayı nasp etsın
sırada dogum yapacak olan fatmamlan pamuguda rabbım yardım etsın ınsallahhhhh
ve tum muhammed ummetıne ıcı sırada bzlere katından hayırlı bır soy ıhsan eylesın hayırlısıylan ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

OOO bu süper, hadi gözün aydın canım. Embriyoların kaliteli olmasına çok sevindim. İnşallah sana sıkı sıkı tutunurda burda hep beraber seviniriz. Dualarımız seninle.

canım gözün aydın, sağlıkla devam ederler inşAllah..

Kızlar herkese günaydın, güzel bir hafta diliyorum herkese..

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bilegem güzel haberler almış sonuda güzel olsun inşşşş

bilgemmmmmm bufteryyyy sizinle mutlu oluyoruzz çok sevindim bilgemmmmmm canım arkadaşım onların içinde bebişin varrrr allahım sana emanetler ne olur ellerimizi boş çevirme

sabh sabh bu cok gusel bır haber
masallah bılgem
mutlu sona az kaldı

Kızlaaaaar hepinizden Rabbim razı olsun ..
Bu mutluluğumu sizlerle paylaştım , sağolun sizlerde sevinceme ortak oldunuz..
Bende o kadar heyecanlıyım ki, inşallah ettiğiniz dualar , ettiğimiz tüm dualar yerini bulsun ..
Benim için değil sadece , hepimiz için ..
Hepinizi kocaman seviyorum.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..

günaydınlar güzel arkadaşlarım:))))
nasılsınız canlarım:)))
bilgemcim yumoşların toplanmış,ayyyy bak çok heyecanlandım geliyor senın yaramaz:)))))))))))))
butterfly tatlım gözümüz aydın,görmüşsün bebişini çok şükür:))

Yağmurcuğum sen nerelerdesin. Asıl sen nasılsın. Merak ettik seni yoksun. Neler yapıyorsun, keyifler nasıl.

maviii doğruu ama ilaç etkisi çok herşeye aglamak istiyormmm ben takmıyorum onlar bana takılıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…