- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.681
lorke nerde yha
ınsallah bısı yoktur
ateşinide girmemiş bende meraklanmaya başladım
:26:
Selam kızlar
Güzel haberlerle başlanmış haftaya hep öyle olsun inşallah,ama şu mihrimah olmamış paylaşmayın şöyle şeyler yaa tıklamıcam artık hiçbi linkinizeeeee
ekin seni üzdüysemmmm çok üzüldüm
ekin seni üzdüysemmmm çok üzüldüm
AYRICA LORKE; BİRDEN KAYBOLDUN ORTADAN....MEMLEKETE FALAN MI GİTTİN ACİL BİŞEY OLDU DA...
lorke nerde yha
ınsallah bısı yoktur
ateşinide girmemiş bende meraklanmaya başladım
:26:
işte lorke geldi hayırdır canım önemli bişey yoktur umarım
slm kızlar nasılsınız ...
bız dun esımle dısardaydık gelemedım hıc aksamda arkadasım geldı ydısna gıdecek onunla vakıt gecırdık vs
bu sabah babamı hastaneye goturduler doktor en az 1 hafta 10 gun yatman lazım demıs damar tıkanıklıgı olmus bacagında sıslık olusmus varıs gıbı bısey
evde dursan yatmazsın sen o yuzden hastanede takıp edıcez demıs
sabahta abım aradı sen gelebılrımısın dıye
annem evde kız kardesım ve babannemle mesgul
yengem zaten 3 cocuk var okula vs gıdıyolar onlarla ılgılenıyo
ben de gelırım dedım
bugun evdekı ıslerımı halledıyorum
utu falan yapmam lazım esıme
yarın sabahtanda eskısehıre gıdıcem sanırım
ssk da yatıyo babam orda net ımkanım olmaz buyuk ıhtımalle
dualarınızı beklıyorum ınsallah ıyı bısekılde cıkarız hastaneden bı an once
bılgemm canım yumrutalarının durumu ıyıymıs cok sevındım guzel seyler olacak ınsalah az kaldı
butterfly cnaım senın haberıne de coook sevındım ve bugun yarın bu haberı alacagımızı bılıuyodum
herkesın dedıgı gıbı benım de aklıma hıc kotu bısey geolmedı cok sukur oyle de oldu
cakır senınde yumrutaların guzel buyumus masallah hadı ardarda halayları cekleım nasıbse
ole oldu bıraz kızlar gıremedım haber edemedım bı turlu
cook canım sıkılıyo ıcım sıkılıyo dua edın
sırf hastalıkta degıl durum evdekı durumlar
babamla annemın arasıda ıyı degıl suan cok zor gercekten suan durumları
lorkemmm cok gecmis olsun canim ALLAH acil sifa versin...
annenle babinin arasida bir an once duzelir inss...
benim annmele babmda dargin ken bende cok uzulurdum..sonra onlar barisinca dunyalar benim olurdu..
gule gule git gel inss..
canım valla bılmeıyorum bızımkılerın durumu kronıklestı artık malesef bı de yas ılerleyınce babam hasta falan dıye sımdı tahammulu de azaldı gencken ıyıyken evden cıkıyodu kafasını dagıtıyodu ama sımdı hep bır aradalar o yuzdne daha da kotuye gıdıyo sankı hersey
saol canım Allah razı olsunanliyorum canim..zaten insan yaslandikca cok hassaslasirmis.bende alistim artik bizimkilere....ALLAH tekrar sifa verdin..evinize huzur versin inss
Lorkem babana acil şifalar.
Erkekler gençken eşlerinin tüm tahammüllerini yiyip bitiriyorlar yaşlanıncada kredileri bitmiş oluyor:)
İnşallah onlarında araları düzelir.
inşallah canım inşallah bu defa alırım kucağıma yavrumucanım benim inşallah bu defa kavuşursun bebeğine rabbim emeğinin karşılığını versin güzel haberlerini bekliyoruz
sabah erken saatte hastaneye gittiğim için işim hep duruyo gelince önce size bakıyorum sonra işime:)çakırrrrrrr gelmenle gitmen bir olmuşşşşşş maşallahh canımmmm
karden bende etkilendimmmm
çok tşk gamzelim saolbilgemm canim RABBIM emeklerini bosa cikarmasin..geri kalan emriyolarinida dondurttur ins..ilerde bebgine kardes yaparsin onlarla..ALLAH senin icin hayirlisi versin..
cakirrr canim seninde emeklerin bosa cikmasin inss canim RABBIM yardimcin olsun....
dun gece yien kaynatmisiniz ayy cok guldum...
sizleri cok seviyorum
canım valla bılmeıyorum bızımkılerın durumu kronıklestı artık malesef bı de yas ılerleyınce babam hasta falan dıye sımdı tahammulu de azaldı gencken ıyıyken evden cıkıyodu kafasını dagıtıyodu ama sımdı hep bır aradalar o yuzdne daha da kotuye gıdıyo sankı hersey
saolasın canım ınsallahlorkeeee
baban inşallah eski sağlığına en kısa zamanda kavuşur allah şifa versin
Geçmiş olsun canım. İnşallah baban sağlığına kavuşur kısa bir sürede. Sanada kolay gelsin. Hastane ortamı sıkıcıdır. Alllah kimseyi düşürmesin. İnşallah kısa sürede iyileşip evine gider baban. İyi yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?