Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yağmur'um sağolsın kuzum , rabbim hepimize nasip eylesin ..
Amaaaa sen nerelerdesin , biz seni nasıl da özledik biliyor musun ?

masamda yığınla iş var geçmişi okuyamayacağım son sayfaya bi bakayım bilgem ne yapmış dedim sonra dayanamadım atlaya atlaya geçmişe bi bakayım dedim aman yarabbi bu ne güzel bir haber mutluluktan gözlerim doldu, zaten ben o kesenin dolu olduğunu düşünüyordum o kadar erken belli olmaması normaldi, doktorların çok bilmişliğine hep sinir olmuşumdur. ben her zaman sabırlı ve temkinli doktordan yanayım.maşallah bebeğine Rabbim onu sana ve eşine sizide bebeğinize bağışlasın. progesteronunu düzenli iç ve bence aspirin 100'lükte başla kendine. Rabbim tamamına erdirsin bundan sonrasını kolay eylesin inşallah..

Yağmurcuğum sen nerelerdesin. Asıl sen nasılsın. Merak ettik seni yoksun. Neler yapıyorsun, keyifler nasıl.

sorma bebişim((
temizlik yapıyordum,siz yeni arkadaşlar bilmezler eskiler bilirler ama benim ewim duplex ,tüm duvarları banyoları ,mutfakları sil sil sil...
canım çıktı,güya yardımcı aldım ben ondan daha çok iş yaptım
bir tek dün yapmadım ogünde alışverim yaptım ,yoruldum ,hemen yattım:))
bu temizliğin tek getirisi bana 3 kilo verdim ,mutluluktan uçuyorum şu an :))
hedefim 60 altına düşmek,eski kilom 57 dönmek:)))
hepinizi ne kadar çok merak ettim anlatamam:))
yeni hamile haberi varmı???

Yağmur'um sağolsın kuzum , rabbim hepimize nasip eylesin ..
Amaaaa sen nerelerdesin , biz seni nasıl da özledik biliyor musun ?

canınsın benim kalbi güzel kendi güzel arkadaşım:)))
zaten özlediğinizi düşündüğüm için hemen gireyim dedim:))))
senın güzel haberlerini okuyuncada keyfime değme,çokmutluyum,bugün günüm çokkkkk güzel geçecek:)))
birkaç gün sonra yawrun göbişinde ,Rabbim İnşallahhhhhhh:))

hergün mü siliyon heryeri??

Ben biliyorum dediklerini ben geçmişin hepsini okumuştum, hepinizi çok iyi tanıyorum :) sadece üye değildim. OOo kilo vermek çok iyiy. bende sıkıntıdan habire yiyorum ( Bakalım ne olacak halim. benimde kilo vermem lazım. Butterflyin hamileliği kesinleşti keseyi ve kalp atışını görmüş. onun dışında yeni hamile yok. Ama güzel haberler bekliyoruz özelikle tedavide olan bilgemm ve çakırdan. Sen bahara tüp yaptıracam diyosun varmı bir gelişme. Bana senin hep kızın olacak gibi geliyo :)

Yağmur'um , sağolsın , mutlu ettiysem ne mutlu bana :)
Rabbim hepimize nasip eylesin inşallaaaaah ..
Sende çok yorma canım kendini.. o koca ev temizlenmek biter mi zaten , gerçi sen kafana koydunmu biterde :)
Anneminde evi duplex :) , kadıncağız merdiven inip çıkmadan yoruluyor , bırak temizliği

herkese merhaba diyeceğim ama sabah sabah kaynatmışşsınız ve gitmişsiniz...

BİLGEM maşallahhhhhhhhhRabbim sonUnu da güzel eylesin...
YAĞMUR güle güle otur evinde:)

ve kızlar ben 1 adet MERYEM SURESİ okudum topiğimizdeki bütün arkadaşlar için....duamı ettimmmm.yine okuyunca haber veririm...
liste tutan varsa özelden de yazıyım....

AYRICA LORKE; BİRDEN KAYBOLDUN ORTADAN....MEMLEKETE FALAN MI GİTTİN ACİL BİŞEY OLDU DA...

ben öyle dalgınımki arkadaşım başınız sağolsunnn er yada geç bizim gidecegimiz yerde orasııı

kızlar nasılsınız
bende haberler sağda 12 13 solda 8 9 12 ile 17 mm arasında deyişen yomurtalarım var
bu gün dozunu azaltıcaz dedi Dr salı yada çarşamba akşamı çatlatma iğnesini vurucaz dedi
şu an herşey iyi gidiyo dedi
şimdilik bu kadar

bigem çok sevindim inan allah devamını getirsin inşallah

butterfly allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin inan çok sevindim

Çakır sağolsın canımcım .. Yumuoşlarının boyutlarıda gayet güzel .. Az kalmış opuna ..
çarşamba çatlatma iğnesini vurmuş olsan , cuma opun olur..Hadi hayırlısı ..

Ekintos'um sağolsın ..
Başı güzel oldu sonuda öyle olur inşallah ..

canım benim inşallah bu defa kavuşursun bebeğine rabbim emeğinin karşılığını versin güzel haberlerini bekliyoruz

çakırrrrrrr gelmenle gitmen bir olmuşşşşşş maşallahh canımmmm
karden bende etkilendimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…