Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydin kizlarrrr nasilsinizzz o kadar yogununki topige gelemiyorum bile son gunlerde
kizlar MERYEM SURESINE BASLAMISSINIZ RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH sanirim ben katilamayacagim durumumu biliyorsunuz eve sadece yatmaya gidiyorum ne olur hakkinizi helal edin benide dualariniza katin lutfen..
tekrar kusura bakmayin hepinizi opuyorum

merhaba arkadaşlar.
ben arada bi gelip takip ediyorum burayı.:)
2,5 yıllık evliyim 3 yıl olacak.
bizimde sorunumuz sperm sayı azlığı.sayı 1 milyon
bende de pcos var.
başarısız bir tüp bebek var.sıkıntılar var da var...
burdan okuduğum kadarıyla araştırdım, kaan beye tedaviye başladık bizde bugün.

krishazel saolsun kaç gündür usanmadan sorularımı yanıtlıyor

rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.

Hoşgeldin canım. İnşallah tedaviniz faydalı sonuçlar verir ve bebeğine kavuşursun. burda hepimiz aynı sorunlarla mücadele ediyoruz. Herkes anne olmak istiyor.OLanda 20 arkadaşımız var maşallah. Hepimiz sabırla duayla ümitle bekliyoruz. Allah herkese gönlündekini nasip etsin en kısa zamanda.

Umutcuğum listedeki herkese dua ediyoruz merak etme.

Kızlar bu meryem suresi 98 ayetlik olan sure mi ?
Günde kaç tane okunuyor , ben o dua kısmını takip edemedim banada yardımcı olur musunuz ?
Nasıl yapıyorsunuz , transferden sonra her gün 1 yasin okuyacağım diye niyet ettim ..
1 tanede ondan okuyabilirim ..

canim herkes istedigi kadar aliyor ayet sayisini tam olarak bilmiyorum sayiyi ekine ozelden msj at o listeyi tutuyor bu arada bebislerini Allah korusun xeda cakir ve senin icin ozellikle dua ediyorum yasin okumayi iyi dusunmussun

Evet canım 98 ayet. herkes istedği kadar okuyo.

hoşbuldum..
inşallah sonucu olumlu olur.
maşşalllah baya bi kişi sabrının sonucunu almış.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canim herkes istedigi kadar aliyor ayet sayisini tam olarak bilmiyorum sayiyi ekine ozelden msj at o listeyi tutuyor bu arada bebislerini Allah korusun xeda cakir ve senin icin ozellikle dua ediyorum yasin okumayi iyi dusunmussun
çok saol canım allah razı olsun senden duaların için

eveeet gelelim bana
bu gün 9. ve son iğnemi vurucam
hayırlısı ile yarın kesin çatlatma iğnesini vurucam
şu an itibari ile 19 yomurtam var yarım bu sayı 21 22 bulur
13 ile 19 mm arasında deyişiyo Dr toplama gününe kadar küçük olanlarda olgunlaşır ve böylelikle
10 ve özeri olgun yomurta olur dedi
cuma gesin opu
gerisi allaha kalmış artık 3 ile 5. gün arasında tırasfer olucakmış
tabi benim yomuşlarım dayanırsa
hayırlısı rabbimden allah emekleri boşa çıkarmasın

maşallah yumoşlarına, aklına kötü birşey getirme allahın izniyle hem dayanırlar, hemde canda can olurlar inşallah..

bilgemcimm CANIM hayırlısı ile az kaldı mutlu günlere inşaallah heyecanla takip ediyorum :))

çakır arkadaşım sanada rabbim yardımcı olsun inş. sendende güzel haberler alırız hadi geçin biran önce üst listeye göbüşlülerin yanına

Canım bu çok iyi maşallah. Hadi inşallah çok kaliteli embriyoların olur, Allahtan bebeğine kavuşmanı dilerim. Dularımız sizinle. Bu aya 2 hamile hatta daha fazla süper olur

cok kotu bır gecenın ardından cok sukur burdayım
gece gumburtuler oldu ne oldugunu anlamadım
her odadan geldı
resmen savas cıktı sandım
meger elektırık kablolarının yanması butun esyaları patlattı
resmen dunden berı sınrılerım bozuk
sımdı apartmanda onarım yapıldı
verılmıs sadakamız varmıs
yangın cıkıpta apartmanca yanmadık
böle ıste
televzyonum falan patladı yanmıs oldugu gıbı
sankı cok para var yha
böle sıkıntılar cıkıor

gecmis olsun canim cok buyuk bir tehlike atlatmissiniz gerekten sukur size bi sey olmamis .

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bi daha göstermesin. Şükür canınıza bişey olmamış.

geçmiş olsun esracım çokk üzüldümm
allahım korumuş yine..
çok takma kafana olur mu cana gelecek mala gelsinvardır bunda da bir hayır..

çok saol kadser allah razı olsun

Canım bu çok iyi maşallah. Hadi inşallah çok kaliteli embriyoların olur, Allahtan bebeğine kavuşmanı dilerim. Dularımız sizinle. Bu aya 2 hamile hatta daha fazla süper olur
inşallah canım dediğin gibi olur saol allah razı olsun

çok geçmiş olsun esra

gecmis olsun canim cok buyuk bir tehlike atlatmissiniz gerekten sukur size bi sey olmamis .

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bi daha göstermesin. Şükür canınıza bişey olmamış.

geçmiş olsun esracım çokk üzüldümm
allahım korumuş yine..
çok takma kafana olur mu cana gelecek mala gelsinvardır bunda da bir hayır..

çok saol kadser allah razı olsun

inşallah canım dediğin gibi olur saol allah razı olsun

çok geçmiş olsun esra

cok sagolun kızlar
cok sınırlerım bozuldu yha
cok berbat bır gecydı hala etkısındeyım
ve hala soktayım
o patlamaalar cıkan dumanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…