Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

guzel arkadasim benim islerin rast gitsin insallah . hayirli isler sana ....

varmi yoksa oyle birseyyyyyyyyyyyyyy
senden her an bekliyorum cunki?????????????????//

Yok be krisim bünyem iyice sapıttı adetin 6 yada7 günü çatlamış yumurtam haberim olmadı sadece tek çalışma var maleseffffff
ve şuan 14.gün ve adet sinyalleri başladı
çok merak ediyorum ne zaman adet olacam bakalım.

belli olmaz
bak pamuk hic yatmadan hamile kaldi
ama ben hep diyorum o cocuk pamuktan degil diye:)))))))))))

Merhaba kızlar , az evvel hastaneyi aradım , bebşlerimin durumunu öğrenmek için , gelişimleri gayet güzelmiş , çok güzel şeyler söylediler..
Kaç tane kaldı dedim yada hala sayı 12'mi dedim , gelidğinizde belirtelim sayısı dedi bende üstelemedim ..
Benim transfer kesin kes perşembe sabah 8'de kızlar ..
Rabbime binlerce kez hamd olsun ..
Bugünde gitme ihtimalim vardı ama çağırmadılar..
Kızlar 1 tane transfer edilecek bana , devlet hastanesinde olduğumdan , şöyle 4 tane de dondurulmaya kalsa , o kadar mutlu olurum ki..
Rabbim gönlümden geçeni nasip eylesin ..
Cumartesi günü benimle birlikte opusu yapılan 3 kişinin 3'ü de dün transfere çağırmışlar ..
Hepisnin ki 2. gün oldu , çok üzüldüm arayıp beni sordular sen nerelerdesin diye , beni çağırmadılar perşembe gelicem dedim , şimdi onlarada dua ediyorum , inşallah 2. gün de olsa bebekleri tutunur ..

bilgemmm bebeciklerin yol katedmişler şükürler olsunnn
çok mutlu oluyorum inşallah göbek atmaya az kaldı
Az kaldı demi Ronya'm , inşallah ...
ne guzel bir haber bu:) nasil sevindim anlatamam
kalanlari mutlaka dondursunlar bebisinin kardesleri beklesin siralarini:))))
1. kalite kalırsa donduruyorlarmış Kris'im ..
Kaalırsa mutlaka dondurtucaz , inşallah kalır..
Gökcen canım benim sağolsın ..
Öperim seni..

İnşallah canım , senin bebeğinde san a sımsıkı tutunmuş maşallah , daha öncede yazmıştım ama tekrar hayırlı olsun ..
Benim bebişte senin kisi gibi inatçı olsun , bırakmasın annesini :)

lorkem babana çok geçmiş olsun Rabbim şifasınıda sabrını da versin inşallah,Allah sizede annene de kolaylık versin, hastalık zor Rabbim kimseye vermesin şifa bekleyenlere de tez zamanda şifa versin, sana da kolay gelsin..

Maşallah canım benim. Heyecanla o güzel sonu bekliyoruz inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün. İnşallah 5. gün embriyosu olur. transfer sonrasıda tadını çıkar , hiç sıkma kendini, seni mutlu edecek şeyler yap. Hadi inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle.

Süre 2 hafta canım ben 3 tane okudum. Toplamda 10 tane okuyacam inşallah. bugün ayrın adet bekliyorum adetim biitkten sonra devam edecem. sende biitkten sonra okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…