- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.801
ohh ohhh kimler kimler gelmisss:)
İşle gidecem birazdan dükkanı açmak için geldim ama yetişemedim. Senin öpmen uğur getiri diye düşünmüştüm :))) Eşinin doğum günü kutlu olsun. Allah yuvanızda çocuklarınızla birlikte mutlu etsin. İyi uykular Canım. Bu arada bütün arkadaşlarıma günaydınlar diliyorum. Umarım güzel bir gün olur hepimiizn için.
sende cok erkenciymissin canim
dogum gunum dundu tatlim bugun esimin dogumgunu:)
gerci burada gunler karisiyor suan gece 12.27 burada ve ben birazdan yatacagim:)
duanin aynisini bende sana diliyorum insallah ikizlerin olur:))
Ayy çoğul konuşmuş yokssa hamilemiyim:)))))))
Kris eniştede akrep burcumu?
varmi yoksa oyle birseyyyyyyyyyyyyyy
senden her an bekliyorum cunki?????????????????//
İnşallah canım Allah tez zamanda yüzünü güldürsün. Ben şu anda çıkmak zorundayım. Herkesi kocaman öpüyorummmmm
kris turkiye saatine uyum sagliyorsun yavas yavas jet lag olmazsin :)
Yok be krisim bünyem iyice sapıttı adetin 6 yada7 günü çatlamış yumurtam haberim olmadı sadece tek çalışma var maleseffffff
ve şuan 14.gün ve adet sinyalleri başladı
çok merak ediyorum ne zaman adet olacam bakalım.
belli olmaz
bak pamuk hic yatmadan hamile kaldi
ama ben hep diyorum o cocuk pamuktan degil diye:)))))))))))
şimdide onu doğum telaşı sarmış fena durumlarda yaa kolaylıkla doğurur inşallahh
canım ya çok korkuyoooo
Az kaldı demi Ronya'm , inşallah ...bilgemmm bebeciklerin yol katedmişler şükürler olsunnn
çok mutlu oluyorum inşallah göbek atmaya az kaldı
1. kalite kalırsa donduruyorlarmış Kris'im ..ne guzel bir haber bu:) nasil sevindim anlatamam
kalanlari mutlaka dondursunlar bebisinin kardesleri beklesin siralarini:))))
Gökcen canım benim sağolsın ..herkese iyi akşamlaaarrrr..
haberler güzel maaşallah
bilgem maşallah embriyolarına sayı da çok güzelmiş
41 kere maaşallah diyorum...:)))
çakır senin tedavide de her şey yolundaymış çok şükür hadi, bakalım rabbim sonunu da güzel eylesin..
ekiiiiinnnn ben de okumak istiyorum meryem suresi ama kırmızılardan çarşamba akşam kurtulabileceğim ancak.
ben okuyana kadar biter:))))
eda canım benim bence de böyle şeylere çok bakma takılma emi kuzum daha ümit verici şeyler okuyalım konuşalım ki inşallah mutlu sona ulaşalım
böyle şeyler ancak yıpratır bizi. hele ki senin şu anda morale ihtiyacın var hiççççç kafana takma böyle şeyleri ben biliyorum ki rabbim nasip edecek buradaki herkese anne olmayı
kuzucum mesajına cevap yazdım ama gitti mi gitmedi mi bilmiyorum inan eğer ulaşmadıysa özelden yaz bana cevap yazarım..
BİLGEM
harika haberler alıyoruz senden maşallah allah nazarlardan korusun. 12 tane bebişin var desene inşallah gelişimlerida harika olur. Annesine sıkı sıkı tutunsun
ÇAKIR
Canım seninde tedavinin sonuna yaklaşılıyor desene. seninde herşey çok güzel gidiyor en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.
Merhaba kızlar , az evvel hastaneyi aradım , bebşlerimin durumunu öğrenmek için , gelişimleri gayet güzelmiş , çok güzel şeyler söylediler..
Kaç tane kaldı dedim yada hala sayı 12'mi dedim , gelidğinizde belirtelim sayısı dedi bende üstelemedim ..
Benim transfer kesin kes perşembe sabah 8'de kızlar ..
Rabbime binlerce kez hamd olsun ..
Bugünde gitme ihtimalim vardı ama çağırmadılar..
Kızlar 1 tane transfer edilecek bana , devlet hastanesinde olduğumdan , şöyle 4 tane de dondurulmaya kalsa , o kadar mutlu olurum ki..
Rabbim gönlümden geçeni nasip eylesin ..
Cumartesi günü benimle birlikte opusu yapılan 3 kişinin 3'ü de dün transfere çağırmışlar ..
Hepisnin ki 2. gün oldu , çok üzüldüm arayıp beni sordular sen nerelerdesin diye , beni çağırmadılar perşembe gelicem dedim , şimdi onlarada dua ediyorum , inşallah 2. gün de olsa bebekleri tutunur QUOTE]
maşallah az kaldı yavruna kavuşmaya, son iki gün gez toz yemek ye eşinle hayatın tadını çıkarın Allahın izniyle hamile kalırsan (ki kalacağına canıgönülden inanıyorum) hayatın bambaşka bir şekle girecek.. bu arada kayınbabana geçmiş olsun, kuçu pek şanslıymış hem çalınmak istemiş hemde canı pahasına ona sahip çıkan bir sahibi varmış, hırsızlara şaşırdım açıkcası kayınbabana da şaşırdım nasıl kendini tehlikeye atmış öyle..
Merhaba kızlar , az evvel hastaneyi aradım , bebşlerimin durumunu öğrenmek için , gelişimleri gayet güzelmiş , çok güzel şeyler söylediler..
Kaç tane kaldı dedim yada hala sayı 12'mi dedim , gelidğinizde belirtelim sayısı dedi bende üstelemedim ..
Kızlar 1 tane transfer edilecek bana , devlet hastanesinde olduğumdan , şöyle 4 tane de dondurulmaya kalsa , o kadar mutlu olurum ki..
Cumartesi günü benimle birlikte opusu yapılan 3 kişinin 3'ü de dün transfere çağırmışlar ..
Hepisnin ki 2. gün oldu , çok üzüldüm arayıp beni sordular sen nerelerdesin diye , beni çağırmadılar perşembe gelicem dedim , şimdi onlarada dua ediyorum , inşallah 2. gün de olsa bebekleri tutunur ..
Az kaldı demi Ronya'm , inşallah ...
1. kalite kalırsa donduruyorlarmış Kris'im ..
Kaalırsa mutlaka dondurtucaz , inşallah kalır..
Gökcen canım benim sağolsın ..
Öperim seni..
İnşallah canım , senin bebeğinde san a sımsıkı tutunmuş maşallah , daha öncede yazmıştım ama tekrar hayırlı olsun ..
Benim bebişte senin kisi gibi inatçı olsun , bırakmasın annesini :)
Hepisnin ki 2. gün oldu , çok üzüldüm arayıp beni sordular sen nerelerdesin diye , beni çağırmadılar perşembe gelicem dedim , şimdi onlarada dua ediyorum , inşallah 2. gün de olsa bebekleri tutunur QUOTE]
maşallah az kaldı yavruna kavuşmaya, son iki gün gez toz yemek ye eşinle hayatın tadını çıkarın Allahın izniyle hamile kalırsan (ki kalacağına canıgönülden inanıyorum) hayatın bambaşka bir şekle girecek.. bu arada kayınbabana geçmiş olsun, kuçu pek şanslıymış hem çalınmak istemiş hemde canı pahasına ona sahip çıkan bir sahibi varmış, hırsızlara şaşırdım açıkcası kayınbabana da şaşırdım nasıl kendini tehlikeye atmış öyle..
Maşallah canım benim. Heyecanla o güzel sonu bekliyoruz inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün. İnşallah 5. gün embriyosu olur. transfer sonrasıda tadını çıkar , hiç sıkma kendini, seni mutlu edecek şeyler yap. Hadi inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle.
Paptya'm sorma valla , bizim kuçu kuçuyu herkes çok sever ben bile canım gibi severim o kadar tatli ki..Birde bebekti geldiğinde herkes çok fena alıştı yaramaza..
Rabbim korudu babamıda , şimdi adamcağız arkasını kollayıp duruyor köpeği gezdirirken :)
Bu arada evet az kaldı , perşembe sabah 8.00'da bebeğimle buluşuyorum , Yüce Mevlam nasip ederse..
Blastokist embriyo olucak ona çok seviniyorum , inşallah perşembe gününe kadar sorunsuz geçerde..
Allah razı olsun güzel sözlerin için..
Mavii , bugün eşimle sinemaya gideceğiz, belki 1-2 komedi kitabı alırım , öyle bir düşüncem var ..
Komedi kitapları özellikle 'Gülse Birsel' bana inanılmaz iyi geliyor..
Mümkün olduğunca rahat olmaya çalışacağım ..
Sizin dualarınız desteklerinizde bana inanılmaz moral oluyor..
İyi ki varsınız canlaaaaaarım :)
herkese iyi akşamlaaarrrr..
haberler güzel maaşallah
bilgem maşallah embriyolarına sayı da çok güzelmiş
41 kere maaşallah diyorum...:)))
çakır senin tedavide de her şey yolundaymış çok şükür hadi, bakalım rabbim sonunu da güzel eylesin..
ekiiiiinnnn ben de okumak istiyorum meryem suresi ama kırmızılardan çarşamba akşam kurtulabileceğim ancak.
ben okuyana kadar biter:))))
eda canım benim bence de böyle şeylere çok bakma takılma emi kuzum daha ümit verici şeyler okuyalım konuşalım ki inşallah mutlu sona ulaşalım
böyle şeyler ancak yıpratır bizi. hele ki senin şu anda morale ihtiyacın var hiççççç kafana takma böyle şeyleri ben biliyorum ki rabbim nasip edecek buradaki herkese anne olmayı
kuzucum mesajına cevap yazdım ama gitti mi gitmedi mi bilmiyorum inan eğer ulaşmadıysa özelden yaz bana cevap yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?