- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.781
iyi geclelerrrrr
canim nasilsin goremedim seni son gunlerde
dun benim dogumgunumdu yarinda esimin dogumgunu mesguluz :)
havada yagmurlu bugun mall lara gittik baska yapacak bisey yok
sen nasilsin neler yapotin?
canim nasilsin goremedim seni son gunlerde
dun benim dogumgunumdu yarinda esimin dogumgunu mesguluz :)
havada yagmurlu bugun mall lara gittik baska yapacak bisey yok
sen nasilsin neler yapotin?
iyim canim sen nasilsin..son gunlerde giriyorum okuyup cikiyorum pek fazla kalamiyorum rahatsizim..
bu gun doktora gititm oyle yani sinavim var onun stresi var yakinda burada oturma izni alabilmek icin basvuru yapicaz onun stresi var.. bebek stresi var
son gunlerde bunlarla mesgulum yani hayirlisi ya..
gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun bak banada hatirlattin sinav stresini insallah oturum alirsiniz
krizim sen ve esinin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillara inss
kris gittin sandim oo super yakin yakin gunlerde unutmazsiniz artik dogum gununuz kutlu olsun esinin ve senin benim esimide 7 gun sonra burda da keske yagmur yagsa kizdirdi yine yaa hsg cekinemedim gittik olur demislerdi ilk 700 dolardan sonra yuzde 20 indirimi varmis sigortanin hic saglik isimiz olmayinca bilmiyoduk yani 500 verceksiniz dediler esim bana birakti bende vazgectim simdi de canim sikildi yaptirsamiydim diye
kris gelmedin dukkani ben kapatiyorum
hayirrrrrrrrrrrrr dukkani ben kapatiyorum ve ilk gelenide kocaman opuyorummmmmmmmmmmmmmmmm
hayirrrrrrrrrrrrr dukkani ben kapatiyorum ve ilk gelenide kocaman opuyorummmmmmmmmmmmmmmmm
bende bismillah deyip açıyorum tükkanı erkenden açalım bereketli bir gün olsun inşallah müjdeli haberler alalım hep
canımıniçi geçmiş doğum günün kutlu olsun Rabbim sevdiklerinle birlikte hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin canım inşallah
öpücüğünüde kaptım ona görebizim topik tam 7/24 hizmet durumuna geçti kapandığıyla açıldığı bir oluyor senin sayende
Günaydın krisciğim nasılsın. Bugün dükkanı ilk ben açayım diye geldim ama enes benden önce davranmış.(((( Nyse öpücüğü haketmedik. Geçmişi okumadım ama bugün senin doğum günün heralde. O zaman ben seni kocaman öpüyorum. İyiki Doğdun krisciğim. Doğum günün kutlu olsun. Allah nice mutlu huzurlu sağlıklı senelr nasip etsin. Allah sana bir de erkek evlat nasip etsin inşallah. İyiki varsın krisciğim. senin gibi tatlı iyi bir insanla tanıştığım için çok şanslıyım. Tekrar öpyürum seni kocaman
Günaydın topik hiç kapanmıyor:))))))))
Bende geldimmmmmmmmm
Krisim AİLENİN doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaaaaaaaaaaaaaa
sende cok erkenciymissin canim
dogum gunum dundu tatlim bugun esimin dogumgunu:)
gerci burada gunler karisiyor suan gece 12.27 burada ve ben birazdan yatacagim:)
duanin aynisini bende sana diliyorum insallah ikizlerin olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?