Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayırlı günler...
BİLGEM gitmiştir hastaneye Allahım işini rast getirsin bilgem...
LORKENİN yokluğu belli oluyor topikte....

Aman Allahım beynimden vurulmuşa döndüm. Çok üzgünüm. Çok zor bir durum. Canım üzülme demek bile çok zor. Kelimeler yetersiz kalıyo. Seni çok iyi anlıyorum . Kendim yaşamış kadar üzüldüm sarsıldım. Allah sabırlar versin. Aratmadan tekrar versin inşallah. Allahtan güç diliyorum sana. Allah yardımcın olsun

esilam canım allah sabr versinkızlar herşeyden korkar olduk esilam canım arkadaşımm herşeyde bi hayır var demekten başka bişey diyemiycemmmmm

Bilgeciğim canımmm Allah kollaylıklar versin. Transferin çok başarılı olur inşallah. Seni anne olarak aramızda görmeyi canı gönülden istiyoruz. Dualrımız seninle.

Selam

dua durumumuz:

Melisdilek:10
Cakır:10
Mavi:10
Gözyaşı:5
EKİNTOS:1
Lorke:3
Ekin79:2

haftaya cumaya kadar devam edeceğiz okumak isteyen , okuyan özelden msj atsın ..

ne diyeceğimi inan bilemiyorum,şok oldum resmen ,Allah sabır versin, Rabbim oğluna eşine sana hayırlı, uzun ömür versin

Merhaba kizlar.
Bebegim artik icimde cok sukur ama aklim esilada,rabbim yardimcisi olsun.
Kizlar 1 tane a kalite tranfer edildi, 1 tane a kalite donduruldu.
Hepinizi opuyorum kizlar.

çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorummmmm
bende bilgem yazmışmı diye bakamak için gelmiştimmm
bu topik çok aktif olduğu için pek yetişemiyorummm fırsat buldukça okuyorum ama yetişemiyorum:26::26::26::26::26:
dün gün boyu eşim için has idikkk bu günde işlerin devamı varrrr
rabbim herkesin yüzünü gülüdürsün inşşş

Merhaba kizlar.

canım hayırlı olsun bebeişin seninle olsun inşşşşşşşşşşşşşşşş 9 ay göbüşünde dursunnnn ömür boyu hayatında olsun inşşşşşşşşşşşşdiğer topiğe kopyalayacağım bu mesajını

Merhaba kizlar.

Hadi inşallah güzel haberin olsun 12 gün sonra. Dikka et kendine. Üzme sakın kendini . Bebeğine iyi bak canım :) o senin artık inşallah.

Dün zaten hiç iyi değildim, eneslananın haberi ile daha da kötü oldum. Alahım sen bize yardım et. Burdaki büütn arkadaşlarıma yardım et ne olur. Bizleri evlat sevgisinden mahrum etme. Amin. Bilgemm inşallah senle yüzümüz güler.

BILGEMM
canim hayirli olsun minik melegin artik seninle 12 gun sonra seninle oldugunu 9 ay sonrada kucagina aldigin gunlerin nasip etsin RABBIM....kendine cok iyi dikat et

canım BILGEM HAYIRLI UGURLU OLSUN...ınsallh 9 ay10 gun sonrada dogumunu kutlarız
dondurulmusunun kalmasınada cok sevındım,kardes olur ınsallah ondanda

gece hc yatamadım,
ESILANURA COK UZULDUM
sabah kalktım ıs yaptım hep aklımda oydu
anneme bıle söledım
arkadasımın canı yanıor cok uzuluyorum dedım
keske bır sey olsada yanıltı deseler ve prensesı yasıyor olsa

Bende hep bir yanılgı diliyorum.Keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…