Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kizlar.
Bebegim artik icimde cok sukur ama aklim esilada,rabbim yardimcisi olsun.
Kizlar 1 tane a kalite tranfer edildi, 1 tane a kalite donduruldu.
Hepinizi opuyorum kizlar.

bilgem bebişinle sağlıklı uzun ömürler kuçagınada alasın sen atlatın bilgem darısı çakırıma ve bana dua et bitanem bol bol rabbi hebli minesalihini oku hadi kuşum huzurlu olki bebişin tutunsun bitanemmmmm

canım arkadaşlarım namazda hepinize dua ettimmm esilam sana haktan sabır ve en kısa zamanda bebiş istedim bilgemede kolaylık ve bebişiyle 9 ay ve kucagına alamsını diledim çakırımada yardım istedim ve tüm arkadşlarıma yardım et dedimmmm

esila inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum
allah sabır metanet versin ):

bilgem bebişini almışsın inşallah 9 ay boyunca seni bırakmaz sonrada kucağına alırsın meleğini

kızlar benim yarın 9.30 opum var malesef e2 6215 olmuş ve buda ohss riski yaratıyo Dr ilaç verdi
bu günden itibaren kullanıcam ve e2 düşücek dedi Dr endişelenmene gerektirecek bir durum yok dedi
ama yinede çok çıkması canımı sıktı her neyse rabbim herşeyin en doğrusunu bilir
buna kesinlikle kafamı takmak istemiyorum herşey allahtan
bana dua edin

Kizlar cepten girdigim icin herkese tektek yazamiyorum ama hepinize cok tsk ederim.
Allah razi olsun hepinizden.
Bu gece hastanedeyim,esimde gitti ,ara size bakarim,biraz kitap okurum ,gecer vakit.
Kizlar test gunum 8 aralik.
Insallah guzel haberler vermek nasip olur.

Son düzenleme:
ya inanamadım okuyunca şok oldum.içim sızladı.çok üzüldüm.
Allah bol bol sabırlar versin inşallah.ne desek boş şimdi.
keske ruya olsa uyansak hic olmasa(

cok canim yaniyor
keşke krisim keşke bir rüya olsa.............bir yalnışlık olsa ...........

bilgemm canım hayırlı olsun.moralini yüksek tut.
kabak çekirdegi ton balıgı ve ananas yemeyi unutma.

Son düzenleme:

bilgemcim canım hadi hayırlısı ile bebeğine kavuştun sayılır.bende geçen eufertile görüşmeye gittiğimde aşamalırı anlatıken dr.,eşime embiryo transfer edildikten sonra aslında eşiniz burdan resmen hamile olarak ayrılıyor demişti :)yani sende artık bi nevi hamilesin inş. bi 9 ay bu şekilde kalırsın sonrada hayırlı ve sağlıklı bi bebiş doğurursun darısıda başımıza olur :)

esilacım sana gelince inan ne yazılır ne söylenir bilmiyorum ama demekki böylede imtihanın varmış hepimiz biliyoruzki verende alanda odur.ötesine ne aklmız nede güzümüz yeter...sana sabır,metanet ve kısa zamanda acını unutturacak sağlıklı evlatlar diliyorum canım...

bende bugün rahim filmi çektirdim.ama aklıma geldigi gibi
tüplerden biri geri kapanmış.ama doktor hala çok iyimser.
tek dedigi stres yapma kafandan at herşeyi.
hiç belli olmaz bu işler diyor ama gelde bana söyle unutamıyoruuuuum.

inşallah 8 aralıkta dünyalar senin olur canım
şimdi duaya kaldı işin rabbim yanında olsun inşallah
ve içime doğuyor olacak
inşallah anne olacan tez zamanda

be diyeceğimi bilemedim esila
sana sadece allahtAN sabır diliyorum şuanda
yaradan okadar büyükki vardır muhakkak bi bildiği ...
nolur allaha sığın

geçmiş olsun ben de olmuştum hsg zordur ağrıların falan vardır biraz dikkat et kendine sakın üşütme bide kapalı tüpler için şu maydanoz süt buğusu hani ronyanın yatığı iyi geliyor diye biliyorum bide adaçayıyağını pamuğa sürüp içine koymak ben bu ay denemeyi düşünüyorum bunları bnm tüplerim kapalı değil çok şükür ama işte boş durmak istemiyorum fiili dua olur :)yani belki yamışssınıdr yada biliyorsun dur bunları ama yinede aklıma gelmişken yazayım dedim belki etkisi olur.

bilgemmmm 8 aralıkkkkkk halay çekicez içimdeki ses bilgem hamile olacak diiiiiiooooo herzaman olmazzzzzzzz içimdeki sesssss

canım benim sagol.
bende bu ay zaten süt maydanoz buharını yapayım diyordum.
birde adaçayı yagını da deniyeyim.okumuştum ama bunuda yapmamıştım.

offf ya keşke açmasaydım (
esilamm açar açmaz senin yazdıkların çıktı karşıma ,ne diyebilirimki Allah yardımcın olsun canım..

Son düzenleme:
canım benim sagol.
bende bu ay zaten süt maydanoz buharını yapayım diyordum.
birde adaçayı yagını da deniyeyim.okumuştum ama bunuda yapmamıştım.

kızlar bu tür şeyler herkezde aynı etki yapmıyor bakın ben karışımlar kulandım hormonlarım yükseldi biri süt buğlaması yapmış rahmi sarkmışşş yani sorun yoksa denemeyim bu benim fikrimmmm

bu gece o kadar mutsuz yattımki yüreğim yandıki ne yandı
sabah kötü bir baş ağrısıyla uyandım
esilanurr tüm gün boyu sana dua ettim
yüreğin yanacak biliyorumm Rabbim bari beden acını azaltsın

canım ya Allahım emeklerinin karşılığını hayırlı sağlıklı evlatla versin inşallah. 8 Aralık mı çok geç değilmi valla ben en erken 1 aralık en geç 5 aralık diye hesaplıyordum test tarihini, hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…