- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.121
Merhaba kizlar.
Bebegim artik icimde cok sukur ama aklim esilada,rabbim yardimcisi olsun.
Kizlar 1 tane a kalite tranfer edildi, 1 tane a kalite donduruldu.
Hepinizi opuyorum kizlar.
canım arkadaşlarım namazda hepinize dua ettimmm esilam sana haktan sabır ve en kısa zamanda bebiş istedim bilgemede kolaylık ve bebişiyle 9 ay ve kucagına alamsını diledim çakırımada yardım istedim ve tüm arkadşlarıma yardım et dedimmmm
bugun cok canım sıkılıor neden bılmıroum
esila inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorumkızlar ben çok kötüyüm kontrolum vardı prensesim karnımda ölmüş 1 hafta 10 gün olmuş
yarın hastaneye yatıcam dogurttucaklar duanızı eksik etmeyin
rabbim kmseyi evladıyla sınamasın çok acı çok içim yanıyooooooo
ya inanamadım okuyunca şok oldum.içim sızladı.çok üzüldüm.kızlar ben çok kötüyüm kontrolum vardı prensesim karnımda ölmüş 1 hafta 10 gün olmuş
keşke krisim keşke bir rüya olsa.............bir yalnışlık olsa ...........keske ruya olsa uyansak hic olmasa(
cok canim yaniyor
Kizlar cepten girdigim icin herkese tektek yazamiyorum ama hepinize cok tsk ederim.
Allah razi olsun hepinizden.
Bu gece hastanedeyim,esimde gitti ,ara size bakarim,biraz kitap okurum ,gecer vakit.
Kizlar test gunum 8 aralik.
Insallah guzel haberler vermek nasip olur.
Kizlar cepten girdigim icin herkese tektek yazamiyorum ama hepinize cok tsk ederim.
Bu gece hastanedeyim,esimde gitti ,ara size bakarim,biraz kitap okurum ,gecer vakit.
inşallah 8 aralıkta dünyalar senin olur canımKizlar cepten girdigim icin herkese tektek yazamiyorum ama hepinize cok tsk ederim.
kızlar ben çok kötüyüm kontrolum vardı prensesim karnımda ölmüş 1 hafta 10 gün olmuş
bende bugün rahim filmi çektirdim.ama aklıma geldigi gibi
tüplerden biri geri kapanmış.ama doktor hala çok iyimser.
tek dedigi stres yapma kafandan at herşeyi.
hiç belli olmaz bu işler diyor ama gelde bana söyle unutamıyoruuuuum.
geçmiş olsun ben de olmuştum hsg zordur ağrıların falan vardır biraz dikkat et kendine sakın üşütme bide kapalı tüpler için şu maydanoz süt buğusu hani ronyanın yatığı iyi geliyor diye biliyorum bide adaçayıyağını pamuğa sürüp içine koymak ben bu ay denemeyi düşünüyorum bunları bnm tüplerim kapalı değil çok şükür ama işte boş durmak istemiyorum fiili dua olur :)yani belki yamışssınıdr yada biliyorsun dur bunları ama yinede aklıma gelmişken yazayım dedim belki etkisi olur.
canım benim sagol.
bende bu ay zaten süt maydanoz buharını yapayım diyordum.
birde adaçayı yagını da deniyeyim.okumuştum ama bunuda yapmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?