Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım Allah yardımcın olsun, maşallah bebeğinin haftası çok güzel, celestonda yaptırmışsın, doktorun maşallah ısrarlıymış, bana sorduklarında (yenidoğan yoğun bakım hemşiresiydim bu arada) 34 haftada doğurursak ne olu diye, bize 30 hafta altı doğan bebekler geliyodu celeston yapılmışsa çok seviniyorduk, 32 yi geçmişse bide celestonluysa doğurun gitsin diyodum. çok mu sancın var sürekli mi oluyor, bence de artık doktorun senide bebeği de rahat ettirsin Allahın izniyle kucağı alır eve gelirsin inşallah, şu sıralar aklım hep sende

canım doğum kontrol hapın biter bitmez başla ben dünya vitamin içiyordum
hiç birşey olmaz şifa olsun inşallah

tamam canım yani yasminle vitaminler kulanmıycammm
fatmaaaaaaaaaammm canımmm hadi hayırlısııııı kucagına sağlıkla al inşşşşşşşş

selam kızlar nasılsınız.

Esilacım.... Rabbim sabır versin gerçekten kelimeler boğazıma düğümleniyor ne diyeceğimi bilemiyorm Rabbim ahirette şefaatçi eylesin miniğini bir daha böyle bir sınavla karşı karşıya kalmayasın inş daha hayırlı bir bebekle doldursun yerini inş canım......

ben de durumlar şöyle eşim bugün çok şükür dr a gitti ve 4 milyon olan sayıımız 8 milyona yükselmiş Rabbime sonsuz şükürler olsun
programımızı yarım yamalak uyguladık ve sonuç bu birde tam uygulasaydık ne olurdu bilemiyorum eşim daha gelmedi sadece sayının bu olduğunu biliyorum ama gelsin bütün sonucu yazacağım inş sizlerin yorumunu alacağım bende yarın sabah prolaktin için kan vermeye gideceğim ve inş tekrar yükselmemiştir çok stresli bir zaman geçirdim nasip bakalım
bu arada bu ay kırmızılarım bir iki gün geçti ve teşrif ettiler maalesef ama olsun ben yine de mutluyum sonuçlar iyi

Evet canım hafta açısından 36.hafta için sorunsuz bi hafta diyor doktorumuz da..
Kilosu biraz az sanırım biraz daha alsın diye bekletiyor ama artık sizi daha fazla sıkıntıya sokmayalım dedi..
Günde 4 defa nidilat kullanıyorum,bide vajinal yoldan progestan..
Salı günü keseceğim artık dedi..
Bu ilaçlara rağmen acayip sancım oluyor,nefesim kesiliyor,gözümden yaş geliyor resmen..
Bugünümüze binlerce şükürler olsun..

Fatma cim sabret guzel kardesim az kaldi Allahin izniyle saglikla kucagina alacaksin bebegini

Sağol Krisim inşallah..
Evet az kaldı çok şükür..

oy tatlım benım hayırlısıylan dogursaydın keske
rabbım hayırlı zamnda saglıklan kucagına almayı nasp eylesınnnn
bzde dogurdun sandık :))))))

merhaba arkadaşlar nasılsınız :) ben fazla takip edemiyorum forumu kusura bakmayın,ekincim sende durum nedir varikosel ameliyatı olalı 3 ay gectı sanırım degıl mı? benım esım de amelıyat oldu bır ay önce,çok merak ediyorum inşallah değerler yükselmiştir

Ahhh ahh bende çok merak ediyorum ne 3 ayı 4,5 ay dolmak üzere ama ortada bebişte yok, testi yenilemede...
Eşim düzelse bebek olurdu mantığı güdüyor.
Zaten okuduğum kadarıyla 3,ayda hamiş kalanda var, çok düşen değerlerde. beklicez bakalım sonumuz hep birlikte hayrola.
sizin önceki değerler nasıldı.
bizim sayı 40-50 milyon tabi toplamda
ileri hareket yoktu
morfoloji 1-2 değişiyordu.
Yani diplerdeydik.

Allah yardımcın olsun fatma
sende Allah a emanet ol.
bu sıkıntılarının mükafatını görüceksin inşallah .
Az kaldı.

ekın yaptırıın artık yhaaaaaaaa
test

dün akşamdan beri topiğe gelememiştim, ama geldiğime geleceğime pişman oldum (( ESİLANUR canım Rabbim sabır versin, çok kötü oldum ağlamaktan başka bişi gelmedi elimden Allah'ım kimseyi evladıyla imtihan etmesin, Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

BİLGEM canım hayırlı olsun, bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşAllah..

esilanur canım benim boğazım düğümlendi ve tutamadım kendimi çok üzüldüm söyleyecek söz bile bulamıyorum Allah sana sabır versin

esilanurr canım ne diyeceğimi bilemiyorumm çok üzgünüm rabbim yardımcın olsunn(
fatmam güzel kardeşim dayan canım çok az kalmış, inşallah yakında bebeğim kucağımda dye yazacaksınn :) bekliyoruzz

bilgem cim küçük annecik:) sen şimdi hamilesin di mi:) inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur da 9 ay bırakmaz:) 8 aralıkta müjdeli haberini bekliyoruz.

yoooo görünmez falan değilim uzun zamandır gayet açık net görünüyorum
senle denk gelemiyoruz sanırım
canım bir kilo süte bir demet maydanoz koy maydanozlar pörsüyene kadar kaynat
sonra yarım saat kadar buharında otur tabi beline çarşaf falan birşeyler sererek otur
bunu adetin 5. günü 5 gün süreyle yapabilirsin
şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…