Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sen hep sonu düşün işteee:)
planlanan nedir normal doğummu

ya ekinim doktorum bana herşeyin normal dedi doğuma engel bir durumun yok normal yap dedi ve 8 aralık da çatı muayenesi için çağırdı beni aşırı korkuyorum ya kendime gelemedim bir türlü beni gören herkes sakin ol sakin ol
normal doğum istiyorum Allah izin verirse inşallah herşey güzel olur dualarımdasınız

Çok düşünüp vesvese yapma insan kendi korkularını kendi yaratıyor.
Çokk kolay değildir eminim ama milyarlarca insan bunu yapmış senmi yapamayacaksın yaaa

Çok düşünüp vesvese yapma insan kendi korkularını kendi yaratıyor.
Çokk kolay değildir eminim ama milyarlarca insan bunu yapmış senmi yapamayacaksın yaaa

aslında doğru kendi kendime yapıyorum
korkmuyorum ben korkmuyorum korkmuyorum
o doğum anında ilk dua edeceğim sizsiniz herzaman dua ediyorum ama o sancılarla edilen dua kabul olurmuş

o doğum anında ilk dua edeceğim sizsiniz herzaman dua ediyorum ama o sancılarla edilen dua kabul olurmuş

Nasıl olcak nasıl nasıl diye düşünme doğumu öğrenip kendini doğurtmıcan nasılsa:)
Sağol canım can havliyle dua edersin artık:)))

korkmuyosun tabi sanada neti yasaklamak lazımmış ama geçti artık izliceklerini izledin
zaten en kuvvetli bağırışını ekine sakla sonrakide benim ona göre bizim isimleri sayarken
bir bakmışsın oğluşun koynunda

Nasıl olcak nasıl nasıl diye düşünme doğumu öğrenip kendini doğurtmıcan nasılsa:)
Sağol canım can havliyle dua edersin artık:)))

dimi rahat bırakayım artık kendimi ama son günlerde istemsiz stres ve gerginlik var ve günler geçmek bilmiyo sanki
can havliyle deme bunun nekadar aslı var biliyomusun :)))

valla korksanda korkmasan da ben senin gibi bisey gormedim
senin elinden ne kacan kurtulur :)))))))))

sen herseyi yaparsin:) ben sana sonsuz guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…