- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.201
oooooooooo cok sevdiklerim buradaymissssssssssssssss
Sen hep sonu düşün işteee:)
planlanan nedir normal doğummu
Kris şu pambuğu bi silkele çok korkuyor yaa
ya ekinim doktorum bana herşeyin normal dedi doğuma engel bir durumun yok normal yap dedi ve 8 aralık da çatı muayenesi için çağırdı beni aşırı korkuyorum ya kendime gelemedim bir türlü beni gören herkes sakin ol sakin ol
normal doğum istiyorum Allah izin verirse inşallah herşey güzel olur dualarımdasınız
he silkelesin kolayca doğum yapmış olur pamukta
Çok düşünüp vesvese yapma insan kendi korkularını kendi yaratıyor.
Çokk kolay değildir eminim ama milyarlarca insan bunu yapmış senmi yapamayacaksın yaaa
aslında doğru kendi kendime yapıyorum
korkmuyorum ben korkmuyorum korkmuyorum
o doğum anında ilk dua edeceğim sizsiniz herzaman dua ediyorum ama o sancılarla edilen dua kabul olurmuş
o doğum anında ilk dua edeceğim sizsiniz herzaman dua ediyorum ama o sancılarla edilen dua kabul olurmuş
evet sevdiklerimizle beraberiz ama sen unuttun buaralar beni zaten aşırı strese girdim((((
Nasıl olcak nasıl nasıl diye düşünme doğumu öğrenip kendini doğurtmıcan nasılsa:)
Sağol canım can havliyle dua edersin artık:)))
korkmuyosun tabi sanada neti yasaklamak lazımmış ama geçti artık izliceklerini izledin
zaten en kuvvetli bağırışını ekine sakla sonrakide benim ona göre bizim isimleri sayarken
bir bakmışsın oğluşun koynunda
dimi rahat bırakayım artık kendimi ama son günlerde istemsiz stres ve gerginlik var ve günler geçmek bilmiyo sanki
can havliyle deme bunun nekadar aslı var biliyomusun :)))
:))
sen bu azimle o strestende cikarsin:))
nasilsin prenses?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?