- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.281
esram canım benim, çok saol..melısa demek senın oglus olmus kız cocugu :)
hayırlısı olsun tatlım
bılgem cok sevındım 3 dondurulmusunun olmasına
maşallah süphanallah canım, ay inanmıyorum gerçekten kızmı dedi hemde %90 hayırla gelsin inşallah, önceki tahmini kaçıncı haftada yapmıştı ki. bizim doktor 15. haftada bişey söylemem bi dahaki gelişte söylüycem demişti.18. haftada erkek demişti bizede. bende süpriz olur diye bişey almamıştım ama battaniye örmeye başlamıştım bordo krem , ayıntılı usg de de erkek çıkınca deli gibi alışveriş yaptım, demek ki erken haftalarda pek de güvenmemek lazım..
Paptya sagolasin,iyiyim cok sukur insallah bebegimde iyidir.
Bugunde hastanede guzel bir haber aldim.
1 tane embriyom donduruldu saniyordum ama meger 3 tane dondurulmus ,bunun icin ucrette almadilar,devlet karsiliyormus.Cok sevindik,cunku cok emek veriyoruz.
Rabbim hepimize hayirlisi ile nasip etsin.
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar..Butterfly canım tekrar hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşAllah..
Benimde bugün kontrol vardı, çok şükür herşey yolundaymış..Ancaaaakkk doktor %90 kız dedi2 hafta sonra tekrar bakacak, bakalım o zaman ne diyecek :>))) 1 aydır oğlumuz diye sevmiştik, 2 hafta da kesin öğrenene kadar artık kızımız diye sevcez :) hakkımızda hayırlısı olsun..Rabbim bu mübarek günde isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşAllah..
1 tane embriyom donduruldu saniyordum ama meger 3 tane dondurulmus ,bunun icin ucrette almadilar,devlet karsiliyormus.Cok sevindik,cunku cok emek veriyoruz.
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar..Butterfly canım tekrar hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşAllah..
Benimde bugün kontrol vardı, çok şükür herşey yolundaymış..Ancaaaakkk doktor %90 kız dedi2 hafta sonra tekrar bakacak, bakalım o zaman ne diyecek :>))) 1 aydır oğlumuz diye sevmiştik, 2 hafta da kesin öğrenene kadar artık kızımız diye sevcez :) hakkımızda hayırlısı olsun..Rabbim bu mübarek günde isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşAllah..
İYİ OLMAYA GAYRETLİ:)
sen nasılsın
Ayy kızlar sigortamı aktive ettirdim az önce ..adet olur olmaz dr gidiyorum hamdolsunnnnnnn
Baakalım son durumum ne
meliselaa canım erkek beklerken kız baya bir şaşırtmıştır eminim
artık yanıltmaz yani artık kesin kızdır :)
bizde dün doktordaydık bizimkide kesinleşti kız olacakmış
sende detaylı 21-22 haftalarda yaptır derim ben
çok erkende yaptırma gecikmede en güzeli dediğim haftalar
umarım herkes için herşey yolunda gider
Amin canım. Demek prenses geliyo ne güzel. Allah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde gelişmesini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
yerim ben senin o kizini
desene harika gozleri olan cok guzel bir kiz daha dunyaya gelecek
canim benim yaa:) insallah erkek kiyafetleri almamissinizdir :) bizede ilk erkek demislerdi halasi erkek seyleri almis ti ama giydirdik hepsini napalim:))
Selam kizlar ben eve geldim,daha dogrusu geldik:)
Dualariniz ve desteginiz icin sagolun kizlar.
nasilsinis kizlarrr topic sessiz buaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?