Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melısa demek senın oglus olmus kız cocugu :)
hayırlısı olsun tatlım

bılgem cok sevındım 3 dondurulmusunun olmasına

melısa demek senın oglus olmus kız cocugu :)
hayırlısı olsun tatlım

bılgem cok sevındım 3 dondurulmusunun olmasına
esram canım benim, çok saol..

canım benim 14. haftada erkek demişti sanırsam..bugün 18. haftamızdı kız dedi :) artık hayırlısı.. Papatyam sen ayrıntılı ultrasona ne zaman girdin? Sence 24. haftada girsem geç olurmu? İlla 20. haftadamı girmek gerekiyor?

bilgem çok sevindim..şimdi 4 tanemi beben var bakim senin :)))

meliselaa canım erkek beklerken kız baya bir şaşırtmıştır eminim
artık yanıltmaz yani artık kesin kızdır :)
bizde dün doktordaydık bizimkide kesinleşti kız olacakmış
sende detaylı 21-22 haftalarda yaptır derim ben
çok erkende yaptırma gecikmede en güzeli dediğim haftalar
umarım herkes için herşey yolunda gider

Amin canım. Demek prenses geliyo ne güzel. Allah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde gelişmesini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ooo bu çok güzel bir haber. Hadi gözün aydın canım. Sen ve bebişin iyidir umarım :) şimdi sana zaman geçmek bilmez. Allah yardımcın olsun. Sonunda inşallah o hepimizin beklediği güzel haberi alırısn inşallah. 8 ine kadar niye bekliyosun benim bildiğim 14 gün , o da 6 sına denk geliyor. 14 gün bile geçmek bilmiyor. kendine çok çok iyi bak, eve kapatma sakın kendini mutlu olacağın şeylerle ilgilen.

yerim ben senin o kizini
desene harika gozleri olan cok guzel bir kiz daha dunyaya gelecek
canim benim yaa:) insallah erkek kiyafetleri almamissinizdir :) bizede ilk erkek demislerdi halasi erkek seyleri almis ti ama giydirdik hepsini napalim:))

bizde senin kadar sevindik
arka arkaya hepsini koydurusun zamani gelince bir suru kardesi olur oglusunun:))

Kris ben perşembe günü histerskopi yaptırıyorum. Polipten kurtulacam inşallah. ben kendimle ilgileniyorum ama. eşim hiç bişey yapmıyor. Nasıl olacak böyle bir fikrin var mı :)

ayyy ronyam sorma :)) ben bekliyorum %90 erkek demesini birde kız demesin mi :)) hep kendimi erkeğe alıştırmıştım gerçekten şaşırdım, umarım kızdır, bugün pozisyonuda bir garipti, dötü yukarıda bir çeşit duruyordu havuza atlayacakmış gibi :))) senin de hayırlı olsun o zaman kesinleştiyse..benim bulunduğum ilde ayrıntılı olmadığı için Ankarada girmeyi düşünüyordum, Ankaraya da yılbaşında gidecektik artık olmazsa yakın bir ilde giderim dediğin haftalarda..bu arada 3lüyüde yaptırmayacam dedim bugün, iyimi ettim bilmiyorum açıkcası..

Amin canım. Demek prenses geliyo ne güzel. Allah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde gelişmesini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

mavi canım çok saol, Rabbim herkese nasip eder inşAllah..

yerim ben senin o kizini
desene harika gozleri olan cok guzel bir kiz daha dunyaya gelecek
canim benim yaa:) insallah erkek kiyafetleri almamissinizdir :) bizede ilk erkek demislerdi halasi erkek seyleri almis ti ama giydirdik hepsini napalim:))

bir Hbb daha gelir inşAllah :))) artık sen devamlı resim koy, kızına bakacam çünkü :))) daha hiçbir şey almamıştık, bana kalsa alıyordum da eşim saolsun tutmuştu beni :) Hbb'nin küçüklerini yollarsın gari benim kızıma Ama hala bende erkek olma yönünde bir his var nedense :))) alışmıştım oğlum demeye :) şimdi eşim başladı kızım kızım diye sevmeye kıskandım :)))) o prensesinse eeee ben diyorum :)))

Selam kizlar ben eve geldim,daha dogrusu geldik:)
Dualariniz ve desteginiz icin sagolun kizlar.

bilgem canımın içi gözümüz aydın:))
beben şu an göbişinde :)))
rabbimiz izniyle güzel annesinin küçük göbişine tutunacak yavrun:))
üç tanede empriyon dondurulmuş çok şükür,bugün ne güzel haberler aldım böyle:))
Allaha emanet olun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…