- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.241
Günaydın dükkanı ben açayım bugün..
Hayırlı cumalar olsun..
canım dün forum bornova gnc deydim
ultras mega olanı var arginmaxın içerik olarak hemen hemen aynı
ordan alabilirsin
canım benim çok sevindim inşallah bebeğin 9 ay boyunca seni asla bırakmaz inşallah şimdi sımsıkı tutunmuştur sana en yakın zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruzMerhaba kizlar.
Bebegim artik icimde cok sukur ama aklim esilada,rabbim yardimcisi olsun.
Kizlar 1 tane a kalite tranfer edildi, 1 tane a kalite donduruldu.
Hepinizi opuyorum kizlar.
kızlar ben çok kötüyüm kontrolum vardı prensesim karnımda ölmüş 1 hafta 10 gün olmuş
yarın hastaneye yatıcam dogurttucaklar duanızı eksik etmeyin
rabbim kmseyi evladıyla sınamasın çok acı çok içim yanıyooooooo
Ayy kızlar sigortamı aktive ettirdim az önce ..adet olur olmaz dr gidiyorum hamdolsunnnnnnn
Baakalım son durumum ne
Merhaba kizlar.
Bebegim artik icimde cok sukur ama aklim esilada,rabbim yardimcisi olsun.
Kizlar 1 tane a kalite tranfer edildi, 1 tane a kalite donduruldu.
Hepinizi opuyorum kizlar.
herkeze hayırlı cumalar
ben nete giremiyorum o yüzden geçmişi okuyup geldim eles çok üzüldüm. Pamuk ve fatma sizede hayırlı doğumlar diliyorum bi avazda doğurun herşey su gibi gitsin dualarım sizinle. Bende çarşamba gata nın prof. gittim hoca herşey yolunda dedi bebeğimi gördüm hatta kalbini bile gördüm ekranda pıt pıt yanıp sönen harika bişey ya kalp atışları 125 miş gayet güzel dedi boyuda 8mm :)) çok bulantım oluyor halsizim midem kaynıyor valla biçok hamileye göre rahat olmama rağmen yinede zorluyor çalışan hamile arkadaşlara allah güç kuvvet versin. Ben hipotroidi hastası olduğum için endokrine gidiyorum bebek olunca doz arttırımı olacak dün kan verdim birazdanda gidip sonuç alacağım ona göre doz ayarlaması yapılcak benim birde her ay bu kontorlum olucak çifte kontrol :)) hepiniz allaha emanet olun güzel haberlerinizi bekliyorum
herkeze hayırlı cumalar
ben nete giremiyorum o yüzden geçmişi okuyup geldim eles çok üzüldüm. Pamuk ve fatma sizede hayırlı doğumlar diliyorum bi avazda doğurun herşey su gibi gitsin dualarım sizinle. Bende çarşamba gata nın prof. gittim hoca herşey yolunda dedi bebeğimi gördüm hatta kalbini bile gördüm ekranda pıt pıt yanıp sönen harika bişey ya kalp atışları 125 miş gayet güzel dedi boyuda 8mm :)) çok bulantım oluyor halsizim midem kaynıyor valla biçok hamileye göre rahat olmama rağmen yinede zorluyor çalışan hamile arkadaşlara allah güç kuvvet versin. Ben hipotroidi hastası olduğum için endokrine gidiyorum bebek olunca doz arttırımı olacak dün kan verdim birazdanda gidip sonuç alacağım ona göre doz ayarlaması yapılcak benim birde her ay bu kontorlum olucak çifte kontrol :)) hepiniz allaha emanet olun güzel haberlerinizi bekliyorum
canım inşallah degerler çok yükselmiş olur ve tez zamandada bebeğine kavuşursun : )))canım benim gözün aydın inşallah bundan sonra birdaha böyle sorunlar yaşamazsın rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et benim eşimde bugün test verecek bakalım ne çıkacak
herkeze hayırlı cumalar
Çok canım sıkılıyor. İyi değilim. KIzlar dualarınızda benide unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?