- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.261
Ahhh ahh bende çok merak ediyorum ne 3 ayı 4,5 ay dolmak üzere ama ortada bebişte yok, testi yenilemede...
Eşim düzelse bebek olurdu mantığı güdüyor.
Zaten okuduğum kadarıyla 3,ayda hamiş kalanda var, çok düşen değerlerde. beklicez bakalım sonumuz hep birlikte hayrola.
sizin önceki değerler nasıldı.
bizim sayı 40-50 milyon tabi toplamda
ileri hareket yoktu
morfoloji 1-2 değişiyordu.
Yani diplerdeydik.
Butterflyim gözün aydın canım
Darısı başımıza inşallahhhhhhh
Hamişler dua edin ya ben çokkkkkk daraldım
maşallah kuzuna , bulantılar başta bunaltıyor ama Allaha çok şükür sonradan geçiyor, bol bol dinlen troidini sakın ihmal etme, kaç haftalık oldu
canım benim gözün aydın inşallah bundan sonra birdaha böyle sorunlar yaşamazsın rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et benim eşimde bugün test verecek bakalım ne çıkacak
canım inşallah degerler çok yükselmiş olur ve tez zamandada bebeğine kavuşursun : )))
canım gözün aydın darısı bizlere olsun inşallah...
canım inşallah degerler çok yükselmiş olur ve tez zamandada bebeğine kavuşursun : )))
canım gözün aydın darısı bizlere olsun inşallah...
hayırdır ınsallahhhhhh
arkadaslar bugun cuma,yarın hicri yılbaşı birbirimize bol bol dua edelim,ben çoğunuzu tanımadığım için,Allahım isteyen herkese ve kadınlar klübündeki arkadaşlarıma da en kısa zaman da sağlıklı,hayırlı,gelişim dönemlerinde problemleri olmayan,uyku sorunları olmayan,salih,saliha evlatlar,hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip et diye ayrıntılı dua ediyorum,sizde öyle yapın,aklınıza gelen herşeyi ona iletin,şöyle desem böyle istesem olur mu diye düşünmeyin,o ol derse olmayacak hiç birşey yok,hepinize hayırlı cumalar :))
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar..Butterfly canım tekrar hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşAllah..
Benimde bugün kontrol vardı, çok şükür herşey yolundaymış..Ancaaaakkk doktor %90 kız dedi2 hafta sonra tekrar bakacak, bakalım o zaman ne diyecek :>))) 1 aydır oğlumuz diye sevmiştik, 2 hafta da kesin öğrenene kadar artık kızımız diye sevcez :) hakkımızda hayırlısı olsun..Rabbim bu mübarek günde isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşAllah..
dinleniyorum canım bulantı yemek yedikten sonra çok oluyor yiyince midemde zor tutuyorum valla. bebeğim 7+4 günlük rabbim onu korusun
kızlar pat diye girdim ama bir şey sormak istiyorum.
dr um bana ilişkiye girip 2-3 saat sonra g*el vajina sıvısında spermler yaşıyor mu diye bakalım demişti var mı böyle bişey duyan yaptıran?bilgisi olan? bi anlamı varmı ki bu yöntemin?
Selam kizlar ben eve geldim,daha dogrusu geldik:)
Dualariniz ve desteginiz icin sagolun kizlar.
kızlar pat diye girdim ama bir şey sormak istiyorum.
dr um bana ilişkiye girip 2-3 saat sonra g*el vajina sıvısında spermler yaşıyor mu diye bakalım demişti var mı böyle bişey duyan yaptıran?bilgisi olan? bi anlamı varmı ki bu yöntemin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?