Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekın eger adet olursam bnde dıger ay kullanacagım bu tenkuru
bır zararı olmaz
olsada ne olacak sankı
adet bıtımımı baslamak lazım ?
evt kanama kesilince tamamenn

millet 40 50 günde olur sende maşallah ayda 2 kez olcan nerdeyse adet olunca git bencede bi takip yaptır istersen

yumurtam çok yaa atıp duruyorum:)

tentkurun nedir kızlar???????????????

bu arada m-sure için hindistandaki satıcıylan yazıştım türkiye ye gönderemiyorlarmış,buradakilerde taklitmiş kızlar(

bahsettıgımız sey romaydaa bulunan btkısel bır kur
tavsancıl otu
kadında yumurtlamaya erkekte sperm fazlalasmasını saglıor

benımde adet dongum ck kısa
mesela 1 aralıkta oldum yha 7 gun surer
25 yada 26 aralıkta gene adetım ben

yumurtlamada sat 22- 35 arasıysa iyi deniyor 22 günden önce olunca yumurta olgun olmuyormuş 35 den geç regl oluncada yumurtlamadığından şüpheleniliyor. seninki normal Luteal faz 12 günden fazlaysa sıkıntı yok.

slm kızlar nasılsınız ...
arada cepten gırmeye calıstım ama sayfalar ıelrlemedı bıle pes ettım bende
bugun aksam ustu taburcu olduk
eve de gecmıs olsuna gelenler oldu yenı oturdum daha

gecmısı hıc okumadım ama ekınden haber aldım

esılanur canım cok uzuldum gercekten Rabbım guc kuvvet sabır versın ne dıyebılrıım ınsallah acını dındırecek bı melegı kendılıgınden en yakın hayırlı zamanda Rabbım tekrar nasıb eder

bılgemm tarnsfer olmus cok sukur
ınsallah hersey senın ıcınde cok guzel olur

cakır sanırım senınde opu n oldu ınsallah guzel gecmıstır ..

ceylan atesını ılk defa bu kadr ıstıkrarlıı ve bu kadr guzel gordum ınsallah sonucuda guzel olur

hepınızı opuyorum kızlar suan cok yorgunum gzolerım kapanıyo
gecmısı eve gıdınce okuyacagım ınsllah
yarın aksam nasıbse evımde olacagım pazar sabahta ales sınavına gırecegız esımle
dua edın bakalım

Bende kafayı yiycem doktor konusunda GATA anabilim dalı başkanı Prof. Dr. Ali Ergüne gittim harika bir doktor ama ona bir servet ödemem lazım. her muayen. 250 alıyor testleri gatada yaptıramıyoruz özel lab. yönlendiriyor. Doğumu ankaradaki 4 hastanenin birinde yapıyor güven mesa medicana bayındır ücretide kendisi 3500 alıyor birde hastane ücreti oda nerden baksan en az 2500-3000 dir yanı buna gidemiycem ben başka doktor araştırıyorm valla annelerimiz evde ebe ile hatta kendi başına doğuran bile var. Şİmdi bu duruma bakınca ne tezat dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…