Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eneslena,
gamzelim.66,
esra8+,
pamuk58+,
butterfly33,
lorkee+,
ceylan06+,
yagmurum2001+,
hilal__,
sadr

oooooooooo baya kalabığız maşallah
kızlar hayırlı geceler

ya ben bu gidişle takip işinden vazgeçmek üzereyim direk tüpe geçmem gerek galiba
bugün rapor almak için kadın doğum hast. gittim rapor için bir annemin özgeçmişini istemedikleri
kaldı hadi onuda geçtim bu ayda engelim çıktı nurtopu gibi bir kistim varmış süpriz olmadı bişey
çıkmasa şaşardım zaten.doktor bu kistle takip yapamayız ameliyatlık olursun dedi ve yasmin verdi
1 ay sonra rapor için istenilenlerle gel dedi kafayı yemeye ramak kaldı

O kadar uğraşacaksan tüp bebek raporu cıkar devlette hakkın vardır senin bu ne beee

aaaa ciddimisin bizde kist eksikti yaaa ne kadar zor senin takip işin ben gidiyorum yaptırıyorum sadece kadın doktor kıllık çıkarmıştı acaba bu ayda yaptırsammı diye düşünmüyo degilim

O kadar uğraşacaksan tüp bebek raporu cıkar devlette hakkın vardır senin bu ne beee

aaaa ciddimisin bizde kist eksikti yaaa ne kadar zor senin takip işin ben gidiyorum yaptırıyorum sadece kadın doktor kıllık çıkarmıştı acaba bu ayda yaptırsammı diye düşünmüyo degilim

valla bende anlamadım heyete girecekmişim bide hadi istediklerini toplayım götürüyüm ama
eşimin sperm değerlerini gördüklerinde cevabı tahmin etmek hiçte zor değil vermeleri mucize
olur doktora bide o kadar emin konuşuyorumki hiç bir sorunum yok diye muayene edelim bir dedi
kist ceee dedi hemen yırtık şeyden çıkar gibi.tüp bebek için 1 hakkım var sadece ama yaptırmam
şu sıralar çok zor merkezlerde ve eczanelerde paraları peşin alıyorlar anında devletin geri ödemesi
uzun sürüyo
ceylanım ben iğneli takip için iğnelere rapor almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…