- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.961
bilgem nasılsınnn az kaldı kuşum relaxss
gokcen44, antalya2011, Maviikizz, esra8, Bilgemmm, lorkee özledimmmmm hepiniziiiiiiiiiiiiii
bilgem nasılsınnn az kaldı kuşum relaxss
gokcen44, antalya2011, Maviikizz, esra8, Bilgemmm, lorkee özledimmmmm hepiniziiiiiiiiiiiiii
Ekin valla ilk tedavimde daha cok sabirsizdim,bu sefer biraz daha sakinim.
Bugun 5.gunum dun gece ilk defa sag kasigimda ince ince batmalar ve sizilar oldu,gece de yatakta uyandigimda inanilmaz bi gerinme hissi geliyor.Tabi kendimi kasmamak icin gerinmiyorum,bunun disindada bir belirtim yok :)
Lorkee taa hastanede basladim kitap okumaya,birazdanda abdest alip yasin okuyacagim,isimlerinizi tek tek anacagimm,rabbim kabul eder insallah.
18.gün adet oldum.ekin sen bu sefer kaç günde adet oldun.kaçıncı gün 12mm çıktıki?
esracıım çok şükür iyiyim.
bir yandan iş yapıyorum bir yandanda topige bakıyorum.
senin koydugun ekinin resimlerinede çok güldüm.
nerden buluyosun o resimleri:)))))))))))
Ekin valla ilk tedavimde daha cok sabirsizdim,bu sefer biraz daha sakinim.
Bugun 5.gunum dun gece ilk defa sag kasigimda ince ince batmalar ve sizilar oldu,gece de yatakta uyandigimda inanilmaz bi gerinme hissi geliyor.Tabi kendimi kasmamak icin gerinmiyorum,bunun disindada bir belirtim yok :)
Lorkee taa hastanede basladim kitap okumaya,birazdanda abdest alip yasin okuyacagim,isimlerinizi tek tek anacagimm,rabbim kabul eder insallah.
evet canım hissetmeye başladım çok güzel ama şimdide biraz zaman geçse hareket etmese stres basıyo beni her güzel şey arkasından stres getiriyor hayırlısı Rabbimden. 20. haftada tam hissetmeye başlamıştım ben sen de hissedersin yakındır..
esra mavi eda , antalya... ve diğerleri
nasılsınız..
beni soran arkadaşalrım ben iyiymi çok şükür
bu ara pek giremiyorum daha doğrusu giriyroum ancak okuyup çıkabiliyorum
bişi yazamıyorum şimdi de öğle yemeğine gelmiştim
bir geçmiş okuyaym dedim şimdi gideceğim okula
akşam görüşürüz hepinizi çookkk öpüyorum..
papatya nasılsın ya sen ıstanbulda mıydın yanlısmı hatırlıyorum
tup bebegı nerde yaptırdın ıstanbuldaysan
bılgem gelmıs gıtmıssın ınsallah gunlerın guzel gecıyodur
sabah senı dusundum sımdı ne yapıyodur dıe elınde kıtabınla geldın gozumun onune hep dıyodun ya bolbol kıtap okuyacagım dıye
ekın cok sevındım yaaahadı hayırlısı daırısı basıma ınsallah sen kac ay once gormustun kı o kıstı
bıde senın yıne yumurtan erken catlıcak o zaman solemedı deme 12 mm buyuk hakkten
yakının etksıı ıkıncı ayada sarkacak sanırım
sen yıne hemen adet sonrası calsımaları sıkı tut
gunde 1 mm buyudugunu dudunuyo doktorlar sanırım
sen su yakının etkısı gecsın ole baktır hormonlarına canını sıkma hıc bosuna sımdı
yumurtlama zamanı gıbı degerın cıkabılır cunku
atesını de olc bari ıhmal etme kontrollu olsun bu sfeer[/QUOTE
ben ankaradayım ankarada bir devlet hastanesinde yaptırdım canım
ekin peki tedsavisi falan yok mu
böyle erken olmasının?doktor ne dedi
günaydın kızlar az önce eşimle konuştuk test sonucunu yarım yamalakta olsa söyledi sayı artmış 18 milyon olmuş ameliyattan önce 6 milyon 700 dü ileri hareket % 7 olmuş hareketlilik % 40 felan dedi çok sevindim ya deli olucam
Sen nasılsın canım, herşey yolunda mı ?
yani ceylancım kahkalarla güldürdün beni sabah sabah
Allah iyiligini versin.
umut canım sanada çok geçmiş olsun.
ronyam ben olsam heralde kalpten giderdim o an.
esilanurdan haber var mı ökızlar nasıl oldu acaba.....
papatya nasılsın ya sen ıstanbulda mıydın yanlısmı hatırlıyorum
tup bebegı nerde yaptırdın ıstanbuldaysan
bılgem gelmıs gıtmıssın ınsallah gunlerın guzel gecıyodur
sabah senı dusundum sımdı ne yapıyodur dıe elınde kıtabınla geldın gozumun onune hep dıyodun ya bolbol kıtap okuyacagım dıye
ekın cok sevındım yaaahadı hayırlısı daırısı basıma ınsallah sen kac ay once gormustun kı o kıstı
bıde senın yıne yumurtan erken catlıcak o zaman solemedı deme 12 mm buyuk hakkten
yakının etksıı ıkıncı ayada sarkacak sanırım
sen yıne hemen adet sonrası calsımaları sıkı tut
gunde 1 mm buyudugunu dudunuyo doktorlar sanırım
sen su yakının etkısı gecsın ole baktır hormonlarına canını sıkma hıc bosuna sımdı
yumurtlama zamanı gıbı degerın cıkabılır cunku
atesını de olc bari ıhmal etme kontrollu olsun bu sfeer[/QUOTE
ben ankaradayım ankarada bir devlet hastanesinde yaptırdım canım
etlik dogum evindemi yaptırmıştın canım sen:26::26::26:
İlk kez takibe giriyorum canım bakalım ne olacak.
ben 4 aydrı ateş ölçüyorum 13-14 gün çatlıyordu geçen ay belime yakı yapıştırdım dengem şaştı 18.gün adet oldum.yani yakının yüzünden bunu yaşadım bu aya bile yansıdı olay ne olur bilmiyorum perşembe gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?