- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.121
kızlar benim iki hafta sonra şeker yüklemem var
acayip tırsıyorum feci tatlı çikolata yiyorummm büyük bir ihtimal çıkar gibi geliyor :26:
yaa gunduz evevrythıngı gormustum kutladım ama melekk sonradan haber vermıs masallah yaa
3. kım onu bulamadım yazılar arasında
yok kız gunduz gıttım geldım aksam ustu
aksam evdeydım hep acamadım ama bılgısayarı
krisle bu konuyu çok konuştum bir dönem sürekli gitsemmi gitmesemmi vardı zaten ilk geldiğim günlerde çok ağladım keşke gelmeseydim diye kris bana özellikle sakın istanbul a gitme evinde doğum yap demişti şimdi ben haklıyım diyor ve haklıda ronyam annem çalışıyo gelse bile 1 hafta kalabilirdi kardeşim desem 22 yaşında yine babanne olacak yanımda bebek bakmasını bilmem etmem birazda bunları düşünerek geldim eşimde yapamıyorsan gel ben yanındayım dedi ama iş işden geçti artık ben gidicem dediğim ilk günlerde kafayımı yedin diyolardı bende oturdum kaldım işte canımıniçi
şeker yükleme testinde sadece kötü olan şey sabah aç karnına olacaksın sonra kan verip 1 saat bekleyip sonra glikoz içiyosun sonra bitiyo ronyam beni açlık mahvetmiştiolsa bende şeker çıkardı çok yiyodum çünkü hiçbişey olmaz Allah ın izniyle
canım bilmezmiyimm feci bir şey
ben ilk gebeliğimde baygınlık geçirmiştim
ikinci kere kanım alnır alınmaz baygınlık geçirdim
kendimi zor attım wc ye
inşallahh bu sefer çok zor olmaz ve sonuç iyi olur
krisin önerdiği göğüs ucu kremini kullanıyorum sizlerede fikir olsun hatta ben sana yollamıştım
Natural Nipple Butter 60 ml Doal Gs Ucu Kremi
krisin önerdiği göğüs ucu kremini kullanıyorum sizlerede fikir olsun hatta ben sana yollamıştım
Natural Nipple Butter 60 ml Doal Gs Ucu Kremi
krisinkii çok çatlamıştı amaa :26:
krisinkii çok çatlamıştı amaa :26:
bunu kesinlikle al dedi bana ronyam eşimi avm ye yolladım 2 tane almıştı hatta şimdi bile iyi geldi çünkü şimdiden ağrımaya başlamıştı kurulukdan duş alırken bile zorlanıyodum krisim bunu sonradan keşfetmişti işte çatlağına iyi gelen bu krem
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bunu kesinlikle al dedi bana ronyam eşimi avm ye yolladım 2 tane almıştı hatta şimdi bile iyi geldi çünkü şimdiden ağrımaya başlamıştı kurulukdan duş alırken bile zorlanıyodum krisim bunu sonradan keşfetmişti işte çatlağına iyi gelen bu krem
pamuk kaç liraya almıştın?
çok gülmüşsün hayırdır
pammukumm buda iyidir muhakkak ama etrafımda
lansinoh kullnaıp memnun olan çok var
ben bundan almayı düşünüyorum
Lansinoh » Emziren annelere adanmtr.
ronyanın bakış açısı hoşuma gitti:)zeki kızz
adacımmm selam nasılsınnn
canımm geçenlerde canın sıkkındı biraz
nasıl durumlar düzeldimi
ronyanın bakış açısı hoşuma gitti:)zeki kızz
o zekinin önde gideni ama içeriğini bilmiyorki krisin dediği herşeye imzasını atmış gibi alırım başından beri ve hiç pişmanlık duymadım :))) hatta kendinede diyorum senin deyipde benim almadığım bişey kaldımı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?